przemek_130 napisał(a):
erka24 napisał(a):
przemek_130 napisał(a):
Tez mam taki problem. Moj komp to pentium IV 2.8 Mhz, 1 Gb Ram, Radeon X 800, Win XP. Gram na najnizszych detalach i tez mnie wywala. Mam patha 1.41. Zrobilem reinstall tak samo:/
Ale tego nie można nazwać wywaleniem tylko zwiechom systemu zamrożeniem ekranu
No własnie na nic nie reaguje tylko reset pomaga[/quot
No właśnie.
Ale co powoduje tą zwieche.
Napisałem do EA ale nie wiele mi powiedziano po za tym że na viste nia mają zamiary wypuszczać poprawek itd
CYTUJE"
Witam,
niestety problem może być spowodowany właśnie tym, iż używa Pan 64-bitowej Visty, niestety większość naszych gier nie da się uruchomić w tej wersji gry lub występują problemy. Jeżeli chodzi o poprawkę odnośnie Visty 64-bit, to niestety na razie nie mamy żadnych informacji. Mogę doradzić tylko próbę zainstalowania najnowszych, lub paradoksalnie starszych sterowników do karty graficznej. Proszę również spróbować zainstalować grę w trybie zgodności z Windows XP (Aby to zrobić, należy kliknąć prawym klawiszem myszy na napędzie w którym znajduje się płyta z grą i wybrać opcję "otwórz". Następnie proszę odszukać aplikację o nazwie "autorun", kliknąć na niej prawym klawiszem myszy, wybrać opcję "właściwości" i wejść do zakładki "zgodność". Po ustawieniu trybu zgodności z Windows XP i zatwierdzeniu zmian przy pomocy przycisku "zastosuj" proszę dwukrotnie kliknąć lewym przyciskiem myszy na aplikacji "autorun" w celu uruchomienia instalatora gry), jak również proszę sprawdzić, czy przypadkiem firewall, program antywirusowy lub inne procesy w tle nie blokują poprawnego działania gry.
i tyleeee:):)
A Jakiego systemu używasz??