Teraz jest 27 lis 2024, 17:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2007, 23:50 

ja chyba sie skusz na Pirata!!!bo orii NIW chodzi!!!masakra!!!czarny ekran i winda!!!!porażka!!!! to wszystko jest :stupid: :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 00:19 

Wkoncu paczka przyszła po opieprzeniu babki z master linku kurier wpadł wyjatkowo wczesnie dzisjai (A tak nawiasem mowiac ci z master linku jakies takie buraki sa nAwet ham mi niewydał 20 groszy reszty :lol: ) Biore paczke myslalem ze bedzie cięższa (a tak nawiasem te drewno jakies takie nietrwałe jest :/ ) Koszulka fajna Niestety L czapka czarna Bomba Sluchawki to jakas tandeta od trusta za 20 zł (lepsze to niz nic na jakis czas ) Flaga fajniutka tylko nieladnie wylgada od tego złorzenia (wywiesze ją jak bedzie jakies swieto narodowe :D ) Plakat bardzo duży tylko jedno mnie zastanawia jak na gram.pl było napisane 2 stronny plakat a tu jest jedno stronny :shock:
No nic wypakowuje pudełko wkladam plyte z gra instaluje i uruchamiam i moim oczom ukazuje sie piekny błąd Aplikacja World in Conflict zostałą zamknieta :/ (coz i tak sie szykował format ) po formacie wszystko pieknie Grafika prawie na maxa :D
Akcia szybka misie trudne czasami i długie piekne odwzorowanie modeli
tylko polonizajcia troche zwalona :/ czasami jest smiesznie a najlepsze jest to ze jak sie przyblizy na maxa to czasami slychac po amerykansku głosy
Multi dobre ale czasami mozna trafic na idiotów i walka przegrana
To tyle z pierwszego wrazenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 10:26 

Ak-47 napisał(a):
misie trudne czasami

No tak to zazwyczaj z misiami jest ;p

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 12:26 

Jak na dobrego RTSa przystało ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 23:06 

Czy tylko mi WiC wykrzacza się co jakiś czas ? :evil: - demko śmigało elegancko żadnych problemów :roll: Komputer stabilny jak skała - sprawdzony - reszta gier chodzi bez problemu....

P.S. Demko grałem na Catalystach 7.8 lub 7.6 nie pamiętam już no ale przesiadłem się na najnowsze 7.9 (bo wymagane są do gry) i teraz nie wiem czy to wina sterów czy gry :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 00:45 

Hokahey napisał(a):
Czy tylko mi WiC wykrzacza się co jakiś czas ? :evil: - demko śmigało elegancko żadnych problemów :roll: Komputer stabilny jak skała - sprawdzony - reszta gier chodzi bez problemu....

P.S. Demko grałem na Catalystach 7.8 lub 7.6 nie pamiętam już no ale przesiadłem się na najnowsze 7.9 (bo wymagane są do gry) i teraz nie wiem czy to wina sterów czy gry :roll:

Podobno wersja PL jest trefna (nie tylko lokalizacja).
Sugeruje się zainstalować ENG z oryginalnym kluczykiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 00:52 

Jesli podobno trefna To podobno to będzie najdroższy pirat na świecie :D Mi sie tez czasami wykrzacza może to naprawia w jakis patchu albo coś

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 08:17 

Jak ktos ma 8800 GTX to zapraszam do visty ja mam 64 bit chodzi ładniutko na max 1900x1200 z upiększaczami, oczywiście tak jak wszystkim wywala się w singlu co jakiś czas - ok 1 godziny
sterowniki najnowsze ja mam 163.71 ale jak ktoś woli to są WHQL 163.69 - zresztą one były optymalizowane pod WIC.

Zresztą kupowanie WIC i granie bez DX10 toż to świętokradztwo.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 09:15 

Tak jest ENG na polskim kluczyku i płytki nie trzeba nawet :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 15:24 

Wersje angielskie też się ponoć wysypują - w ogóle na forum Massgate ludziska narzekają i to z przeróżnym sprzętem komputerowym... Mam nadzieje że szybko wydadzą patcha... Tyle testowania BET-y było a tu już falstart na samym początku :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 23:05 

hmm na Radku 2900xt + Vista... gra chodzi zalosnie... cos sie gryzie ze sterami... ustawione all high... a jednostki wygladaja jakby na niziutkich bylo una teksturze podloza widac jakies dziiwne kraty... i jesli chodzi o wydajnosc to sie straszliwie tnie... :roll: :roll:

za to na XP wszystko high... i gra sie nie scina i ma jeszcze sporo luzu.

co ciekawe na singlu ani razu mi sie nie wykrzaczyla gra.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 07:18 

dramich_wwa napisał(a):
Jak ktos ma 8800 GTX to zapraszam do visty ja mam 64 bit chodzi ładniutko na max 1900x1200 z upiększaczami, oczywiście tak jak wszystkim wywala się w singlu co jakiś czas - ok 1 godziny
sterowniki najnowsze ja mam 163.71 ale jak ktoś woli to są WHQL 163.69 - zresztą one były optymalizowane pod WIC.

Zresztą kupowanie WIC i granie bez DX10 toż to świętokradztwo.

no, nie kupowac wic !!

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 15:40 

Oj daj spokój Gra jest super nawet na Dx9 wygląda fajnie, Kto niegrał niewie co traci :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 15:49 

Gra jest fajna ale zaczyna mi brakować nowych map czego się nie spodziewałem :? No i brakuje mi trochę np serwerów gdzie grało by się bez lotnictwa i odwrotnie oraz bez wsparcia "artyleryjskiego" - choć to akurat niekoniecznie... naprawdę fajne bitwy mogły by wtedy być no i dłuższe :-)

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 20:28 

Hokahey napisał(a):
Gra jest fajna ale zaczyna mi brakować nowych map czego się nie spodziewałem :? No i brakuje mi trochę np serwerów gdzie grało by się bez lotnictwa i odwrotnie oraz bez wsparcia "artyleryjskiego" - choć to akurat niekoniecznie... naprawdę fajne bitwy mogły by wtedy być no i dłuższe :-)

no nie można mieć wszystkiego, gra jest super ale oczywiście polska lokalizacja zabiła klimat :/ Jest jednak sposób aby ją podmienić :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2