Teraz jest 6 mar 2025, 15:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 22:41 

Co do adminów astera, no to ciepło sie o niektórych wyrazić nie moge, ale jak mi taki Thunder rypnie TK dla helika to czasami nie wytrzymam i mu parę "ciepłych" słów powiem, oczywiście zaraz ciskanie sie ze bedzie kick itp... A najlepsze jak mnie któryś kicknął za słowo "odbyt", to mnie dobiło :shock:

Przynajmniej pod tym względem lepiej na Games NET.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2007, 23:32 

M@TH3V powiedz mi a co maja robic samych siebie wypierniczac z servera. Sam dzis bylem swiadkiem celowego TK przez czlonka PRGK "Balbinek" ktore bylo wykonane na mnie bo gowmniaz nie chcial latac ze mna jako strzelcem w heli.

I tutaj w tym miejscu pzdrawiam cie "balbinek" drogie dziecko ASTER to server publiczny chcesz sobie polatac sam to masz od tego swoj klanowy server. Na publiku panuje zasada kto pierwszy ten lepszy. I to ze masz admnike nie upowaznia cie do ustanawiania wlasnych zasad.

A i nie strasz mnie ze dostane kick'a czy tam bana bo najpierw bys musial go sobie sam zaladowac.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 06:53 

nie wiem co wy chcecie od balbinka , mial pewnie baga widzial cie jako mekowca "czasy 1.0" :P i walnol ci heda :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 08:11 

Jasne, takie dzieciaki są najgorsze. Ma adminke i myśli że świeci. Żal.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 08:53 

EDDIE_PL napisał(a):
nie wiem co wy chcecie od balbinka , mial pewnie baga widzial cie jako mekowca "czasy 1.0" :P i walnol ci heda :D

Wiesz co EDDIE smieszny jestes chyba uczyliscie sie w jednej szkole zabijania dla samolotu lub helki wlasnych czlonkow zespolu.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 09:24 

taa mnie też balbinek zabił dla heli i wyrzucił z serva jak sie trochę na niego uniosłem :), nie wiem kto takim idiotom daje adminke ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 09:25 

Jesli chodzi o zabijanie dla samolotu/helika to tez sie moge wypowiedziec :)
Kiedys jak latalem non-stop samolotem i moj poziom bym calkiem calkiem to tez zabijalem osobe ktora mi sie wpakowala do samolotu (nawet gunner w bombowcu bo chcialem sam latac) i nie uwazalem ze robie cos zlego;)

Moim zdaniem jesli zabijasz dla pojazdu osobe ktora jest poprostu "low" to nic wielkiego sie nie stalo :) wiec rozumiem to ze Eddie was zabija bo jest poprostu dobry :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 09:59 

Molpi gratuluje porostu nic dodac nic ujac wlasnie potwiedzasz jakim jestes klockiem.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 10:14 

to niby tylko gra ale czy gdybys był na wojne i latal samolotem to bys zabijal kolegów bo lubisz latac sam....?smieszni jestescie nie wiem czy nadawalibyscie sie do jakiegos polskiego klanu 2 dni i kick za glupote :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 11:51 

Nienawidze TK dla sprzętu i jestem mściwy w takich sytuacjach. Zazwyczaj taki gość ginie później conajmniej 2 razy przy pierwszym spotkaniu ze mną, a jeśli jestem komendantem to ma wyjątkowo przesrane, więc nie zalecam. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 12:09 

RPK_Tanatos napisał(a):
Zazwyczaj taki gość ginie później conajmniej 2 razy przy pierwszym spotkaniu ze mną

To raczej nie przejdzie skoro kloc ktory robi TK dla sprzetu jest adminem.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 12:29 

Molpi napisał(a):
Jesli chodzi o zabijanie dla samolotu/helika to tez sie moge wypowiedziec :)
Kiedys jak latalem non-stop samolotem i moj poziom bym calkiem calkiem to tez zabijalem osobe ktora mi sie wpakowala do samolotu (nawet gunner w bombowcu bo chcialem sam latac) i nie uwazalem ze robie cos zlego;)

Moim zdaniem jesli zabijasz dla pojazdu osobe ktora jest poprostu "low" to nic wielkiego sie nie stalo :) wiec rozumiem to ze Eddie was zabija bo jest poprostu dobry :D

i przez takie podejscie tez jest gowno na serwie , rozumiem ktos lata lepiej ale trudno , dorwie sie 1 jest jego , rozwalis sie pewnie , to wnerwia jak lama lata ale nie trzeba jej odrazu zabijac mozna poprosci , o dziwo czesto potrafia wyjsc , a zabijanie gunera w samolocie bo w ogole sam chcesz latac to dla mnie jest juz zenujace...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 14:13 

no dzieki molpi :D ale ja nie zabijam dla sprzetu :D ewentualnie daje vote jezeli lata lama dookola mapy :D no chyba ze , i tu przyklad mapa oman server ATC czy cosik takiego gosciu nie moze wystartowac F35b zabija sie caly czas ja nie moge wejsc do F35b bo on jest 1 hmmm to wtedy trzeba cos wymyslec , przyklad 2 Pro noob tak zwani sniperzy ktorzy lataja na UNCAP np do MEC zeby rozstawic minke i dostac z T90 heda , malo tego ze lamy nie wyskakuja z samolotu tak ze by zaraz sie rozbil to jeszcze przylezie taki i znow ci sie w laduje do samolotu i tak na okolo. Powiem jasno robie tylko i wylocznie w takich sytuacjach TK

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 15:55 

a zabijanie gunera w samolocie bo w ogole sam chcesz latac to dla mnie jest juz zenujace...

Gram dla fragow a nie dla wygranej ...

Eddie -->> tak czytalem i myslalem ze to na Ciebie "wjezdzaja" ze TK dla pojazdu :) jesli poczules sie urazony to sorka.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 17:36 

Krzyżyk ci na droge, z twoim podejściem do bf'a, pewnie wieczorem sie modlisz do niego... Ahh, a to ze ktos ma niska range nia znaczy ze slaby jest...

TK, no ostatni, jakos jest tego mniej, ale w ciąż pare chwastów jest...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2