Teraz jest 6 mar 2025, 10:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 18:01 

Molpi napisał(a):
a zabijanie gunera w samolocie bo w ogole sam chcesz latac to dla mnie jest juz zenujace...

Gram dla fragow a nie dla wygranej ...

Eddie -->> tak czytalem i myslalem ze to na Ciebie "wjezdzaja" ze TK dla pojazdu :) jesli poczules sie urazony to sorka.

i co ci ten guner tyle fragow zabije tak ? :shock: ******* podejscie naprawde , juz wiem kogo mam unikac na serwie...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 18:34 

"Ahh, a to ze ktos ma niska range nia znaczy ze slaby jest... "
bo tak bo teraz wiekszosc gra na fakeu
juz wiem kogo mam unikac na serwie...
nie musisz bo juz dawno nie latalem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 19:57 

Molpi napisał(a):
Eddie -->> tak czytalem i myslalem ze to na Ciebie "wjezdzaja" ze TK dla pojazdu jesli poczules sie urazony to sorka.

nie urazilem sie ja gram for fun i swiadczy o tym ze latam tylko F35b tzn przewaznie nie patrze czy w migu lub J10 jest DCK czy Rabbit , dla mnie For Fun tzn hmm nie lubie wielkich Pro pilotow samolotow czy heli ktorzy są na 1 miejscu , dlaczego? bo stanie ci taki jeden noob w heli lub lama w J10 i nie daja nawet dojsc do samolotów , ja napewno nie bede szanowal takich nigdy .
2 sprawa.
screeny w pregierzu wow jest ich troche ale to wlasnie dzieki tym wyz. wymienionym noobom i lama , w pewnym momencie ktos peka i jest jak jest.

3 sprawa . nie dajcie mi za ten post ostrzezenia :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2007, 20:03 

No ludzie, to jest po prostu przygnębiające. Jedyne ewentualne usprawiedliwienie dla TK (nie liczę przypadkowych - sam mam takich masę na koncie) to umyślne zabicie ewidentnego cheatera z własnej drużyny. Reszta usprawiedliwień typu "bo ja lepiej latam" jest po prostu żałosna. :? Ile razy grałem w przegrywającej drużynie, samotnie broniąc jakiejś flagi, podczas gdy połowa teamu tłoczyła się na helipadach i w hangarach w oczekiwaniu na upragnione latadło i tk-owała się dla sprzętu albo z nudów, jak sprzętu nie było. I te chmary snajperów z M95, już sam widok takich na pasie startowym odstrasza skutecznie :)
To jest gra drużynowa, jak ktoś chce sobie sam dla siebie nabijać fragi - niech się zajmie botami, nawet go nie wykickują za TK.
Nie chce mi się nawet tego komentować za bardzo, poza tym zrobił się okropny offtop, więc może moderator jakiś to poprzycina odpowiednio?

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 09:32 

Popieram tą opinię.
Według mnie jak ktoś nie lubi graczy z niższym skillem to ma prawo:
1. Wyrzucić takiego gracza ze swojego składu
2. ..i ... więcej nic nie przychodzi mi do głowy..:-)

A jeżeli chodzi o sprzęt to kto pierwszy, ten lepszy. Nie można rezerwowoać sobie pojazdów dla siebie dlatego, że jest się piękniejszy.
Choć tutaj widzę jeden wyjątek:
Jeżeli ktoś założył swój serwer i płaci za niego, to wtedy rzeczywiście jest uzasadnione wprowadzanie własnych regół.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 09:38 

Beneq napisał(a):
Jeżeli ktoś założył swój serwer i płaci za niego, to wtedy rzeczywiście jest uzasadnione wprowadzanie własnych regół.

popieram ale jezeli gosc lata przez 10 min i sie rozbija i przez kolejne 10 ma K,D 2 /11 to chyba trzeba zrobidz TK jezeli wiesz 100% ze wbije pierwszy. nie tak?
mysle ze wiekszosc pilotow i gunerow mnie poprze bo nie wierze ze tak nie robili :D nie gapcio? itp? DCK??

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 10:07 

dobra ale czasem sa przegiecie typu gapcio ktorych chyba kazdego zabija i nie patrzy kto lezie , przynajmniej ja tak pamietam , to juz jest przesada

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 10:07 

Szczerze EDDIE rozbawiles mnie do lez mowisz ze grasz tylko "4Fun" ja niestety nie widze w twojej grze nawet odrobine gry 4Fun. Wchodzac na server i zabijajac czlonkow wlasnej druzyn bo ma sie syndrom malego fiutka i sie uwaza za wielkiego wyjadacza, powiedz gdzie tu jest gra 4Fun.
Ja widze w was TK'owcy tylko samolubnych dupkow ktozy wchodza na sever tylko i wylacznie po to aby ponabijac sobie pkt. ( nie widze nic w tym zlego ale bez TK ) a nie po to zeby sie dobze bawic i grac TeamPlay bo dla mnie zabijanie wlasnych to gowno ma wspolnego z gra dla zabawy i powiedz mi gdzie tu jest gra 4Fun ???

Jesli nawet gosc ktory wbil sie pierwszy do heli/samolotu jest kompeltna lama to ma takie samo prawo do polatania tym sprzetem jak i ty i nic nie daje ci prawa do zabicia go bo jestes od niego lepszy. Tylko w ten sposob sami udowadniacie jakimi jestescie ...........*

Pozdrawiam

*W to miejsce kazdy moze sobie wpisac jaki chce wulgaryzm.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 10:15 

EDDIE_PL napisał(a):
...gosc lata przez 10 min i sie rozbija i przez kolejne 10...
no i to są tzw. koszty demokracji. Dając prawo wszystkim, dajemy też prawo tym gorszym.
Ja bym nie robił TK, tylko wpływał poprzez pogawętkę. Może przy wymianie poglądów jedna strona weźnie pod uwagę drugą. A jeżeli nie, to trudno, zawsze jeszcze jest możliwość, że zasiane ziarno zakiełkuje :-).

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 10:45 

kurde sry za zgloszenie posta to nie ten mial byc :D

Fireworkss napisał(a):
sie uwaza za wielkiego wyjadacza,

nie uwazam sie za wyjadacza poprostu powiem tak , jezeli ty bys wlazl do samolotu i to jeszcze do F35b vs MIG lub J10 i po paru razach bys padl malo tego wsiadal bys jako sniper i lecial jako Pro noob czyli jak zawsze na inna baze tylko samolotem i zar4az ginol to w tej sytuacii nawet ciebie bym kropnol ;) :D PS balbinek ma prawo do kickania :D 1 po 2 jest jednym z najlepszych w heli :D wiec co dodac co ujac?. jezeli chodzi o Gapcia hmm to malolat ktory uwaza sie za lepszego od komandera ale tak nie jest :D wiec probuje cwiczyc na ranku. sam :D
ale jakos mu to nie wychodzi :D oops przegiolem teraz w X7 :D no ale pisze co mysle

Fireworkss napisał(a):
Tylko w ten sposob sami udowadniacie jakimi jestescie ...........*

hmm szkoda ze nie robie screenow i rzadko nagrywam filmiki :D

PS to mialo byc cos o cheacie a nie o offtopie ogolnym :D na serverach :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 12:19 

EDDIE_PL napisał(a):
hmm szkoda ze nie robie screenow i rzadko nagrywam filmiki

Jesli myslisz ze zlapiesz mnie na TK lub wyzywaniu na czacie na jakims serveze to zycze ci powodzenia.

EDDIE_PL napisał(a):
PS balbinek ma prawo do kickania 1 po 2 jest jednym z najlepszych w heli wiec co dodac co ujac?.

To ze ma prawo do "kickania" to znaczy ze tez ma prawo do robienia Tk dla sprzetu a co mnie to obchodzi ze jest najlepszy ja tez chce polatac w heli lub w samolocie i to ze ktos jest lepszy nie daje mu prawa do TK.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 14:55 

Ja nigdy nie TKuje dla samolotu, heleny. Co najwyżej jak zgram sie z jakimś pilotem gunnerem (albo gram z kumplem), a jakiś inny wejdzie jako gunner to lecim na red-line'a :) Podobnie gdy chce polatać sam, a nie z gunnerem co nie potrafi kierować TV...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 16:50 

Panowie ktorzy lubią robić dla sprzętu TK, jezeli , chcecie pokazać jacy jesteście dobrzy i dojrzali to olejcie leszcza ktory lata ta 10 min,, i nic nie robi... Niech sie pobawi, moze mu sie znudzi, a wy jak tak musicie miec sprzet, to jezeli ktos jest slaby to sie zaraz rozwali/rozwalą go, a wy poczekacie na lotnisku...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 17:33 

Eddie a ja Ci życzę , aby powrócił na publiki Mcmt i stosował się do Twojej zasady wobec Twojej osoby.A zasada ja jeżdżę lepiej Hummerem więc mam prawo do TK jest żałosne. Czekać tylko jak zaczną lecieć TK za ponton bo ktoś lepiej pływa.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 18:39 

:D:D
komar(poland) napisał(a):
Czekać tylko jak zaczną lecieć TK za ponton bo ktoś lepiej pływa.

dobre :D
nie no ja nie robie tego nalogowo i w sumie rzadko bardzo rzadko to robie lol.
jak bym chcial latac za wszelko cene to zedl bym do samolotu z M95 :Dno ale nie jestem noobem ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2