W wolnym czasie przeczytam każdego waszego posta (zwłaszcza Croolic i Strzeleca) teraz niestet ynie miałem czasu na czytanie ich do końca, ale domyślam sie o co chodzi więc już wam tłumacze.
W imieniu 3NIGM4 przepraszam wszystkie osoby ktore zostały ublizone na naszym serevrku Ztekowane (chodx wątpie) nasi klanowicze poniosa konsekfencje powazne.
Niemusicie odrazu na nas najeżdzać wystarczy napisac mi na Xfire lub gg odrazu załatwie ta sprawe nie musicie zniechecac ludzi do gry na naszyms erverku to, ze u was nikt niegra nieznaczy, ze u nas tez.
Jeśli piszemy jakies niecenzuralne slowa do "nas (3NIGM4)' to piszemy to do nas a nie do graczy wiec nie czepiajcie sie.
Cytuj:
Sam fakt że w ich szeregach znajdują/znajdowały się takie osoby jak Killerudy czy Gepardo [PL] nie świadczą dobrze o klanie.
Geopardo już u nas niegra.
Może to tak wygląda, że na wszysktich posta jest Pozytywna opinia przyjęcia gracza, ale tam gdzie ktoś ma 13 lat lub jest dzieckiem neo kasuje posta dlatego specjalnie dla ciebie zostawie posty gdzie sa nowi gracze i każdy nieprzyjety gracz podpisze "Negatyw" i nie będe kasować tak jak dotychczas robilem (co z tym, że zrobi sie mały spamik)
Cytuj:
Jednak co najbardziej przykuło moją uwagę to to ze Grandi nawet nie próbowal upominac swoich podopiecznych a niby powinien dbać o dobre imię swojego klanu.
Czasami jestem na serverze, ale niegram bo robie cos innego gdybym widział ten incydent napewno bym zareagował
Cytuj:
kopanie graczy lepszych od nich
Nie spotkałem sie jeszcze z takim przypadkiem, ale cos remote szwankuje i czasami kompie za 1 Tk, ale chyba już to naprawiłem i już wszystko działa, ale napewno nikt nikogo nei wykopał bo byl lepszy (Adminke ma tylko Ja i Phantera)
Cytuj:
Co do kickowania lepszych graczy... Ich serwer, mają do tego pełne prawo,
Oczywiście, że mamy, ale szczytem chamstwa byłoby uzycie tego przywileju
Podsumując:
Jesli nikt z was nie bluzgał na serverze, nie napisał słowa lol (30x uwiezcie mi, że to mało lepiej pisać LOL niż przekleństwa) no to gratulacje jesteście wyborowymi polakami zgłoście sie do programu "Jana Miodka" może i my przesadziliśmy ze słownictwem (bendą z tego konsekfencje), ale pisalismy do siebie nawzajem więc nikogmu nie urazlilismy.
Bochen, ScoutAttack oraz KillerRudy poniosą konsekfencje jesli ktoś jeszcze nie przestrzegał zasad na serevrze to napiszcie do mnie (albo w tym przypadku an forum) Dziękuje...
PS. Strzelec wiem, ze dla ciebie ten temat jest niezłym kąskiem żeby po nas pojechać, ale powstrzyma sie radze ci dobrze wiem, że nas nie lubisz ja ciebie tez, ale mam szacunek nie pokazywac tego na publike.
(Za błedy przepraszam pisałem to na szybko)