Przede wszystkim chciałbym powiedzieć do Ciebie Croolic, że powalasz mnie swoją arogancją. Prawdę powiedziawszy nie znam Cię prawie wcale, lecz uważam
siebie za człowieka inteligentnego, a Twoje ironiczne stwierdzenia wydają się temu zaprzeczać. Otóż (tak, tak!) w przeciwieństwie do
niektórych, gdy Bozia dawała rozum
nie stałem w kolejce po wino..., na szczęście trafiłem do tej odpowiedniej.
Croolic napisał(a):
Hmm... masz mi coś konkretnego do zarzucenia czy napisałeś to ogólnikowo aby pokazać swoją błyskotliwość i mądrość?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ponieważ nie zamierzam tolerować bezpodstawnej krytyki pod moim adresem tylko dlatego że napisałem kilka słów prawdy o polskiej scenie bf1942. A na zwykłe twoje domysły że może kiedyś zachowywałem się tak jak wspomniany już przeze mnie Killerudy nawet nie zamierzam odpowiadać gdyż ciężko pracowałem na swój szacunek wśród graczy bfv jak i bf1942 i przepychanke z "płotką" mam w dalekim poważaniu.
Nie mam zamiaru w żaden sposób Ciebie oczerniać, lecz zdarzyło mi się dwa, czy trzy razy (chyba na serwie Market Only), zobaczyć Twoje zachowania. jeszcze za czasów, kiedy nosiłeś eRkę do tagu SPQR. Między innymi tk po samolot, kiedy to Strzelec groził Ci wywaleniem z klanu, jakieś inne tk, po nim też reprymenda... Pewnie teraz byś już nie hańbił przesławnego tagu, ale co by nie mówić - byłeś taki, nie zmienisz tego, a więc nie rób z siebie aniołka : )
btw. Poczułem się urażony określeniem "płotka" : )
btw2. Coż to za słowa prawdy z Twojej strony? Uważasz siebie za autorytet na tej scenie? Uważasz, że Twoja wypowiedź jest obiektywna? A pfe, z takimi autorytetami!
Croolic napisał(a):
Vottar napisał(a):
Wydaje mi się, że ten temat jest kompletnie bezcelowy.
Croolic napisał(a):
Wiem że ten post pewnie niczego nie zmieni ale jednak cuda się zdarzają i może kilka osób wroci się po rozum do głowy.
Czytanie nie boli, aczkolwiek pomaga w życiu...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tobie też przydałoby się wrócić po ten rozumek, może coś tam już jest, ale po więcej się spóźniłeś, bo tak jak mówiłem, pewnie byłeś jednym z tych stojących po wino
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Tym stwierdzeniem poparłem Twoją tezę o bezcelowości tego tematu, chociaż teraz widzę pewien szczyty cel, forum się ożywiło ; )
Pozdrawiam bezstronnych forumowiczów!