Nie mogę się z Tobą zgodzić Croolic. W gwoli wyjaśnienia, nie pomyliłem Ciebie z Ceglakiem, zaufaj mi, jak mówiłem do Ciebie bezpośrednio nic nie mam, ale sposób w jaki przestawiłeś to co chciałeś powiedzieć uważam za naganny, ale do rzeczy...
Jeżeli nawet uważasz mnie za płotkę, zwykłego użytkownika, to chciałbym mieć te same prawo co on, byłoby wszystko w porządku..
W pewnym sensie jest to swojaka recydywa, gdyż każda wypowiedź artiha skierowana przeciwko mojemu klanowi - Team Exavs, mająca na celu go ośmieszyć, skompromitować w sposób pozbawiony JAKIEGOKOLWIEK szacunku i manier jest odpowiednio przeze mnie kontrowana, jednak ŻADEN z tych postów nie istnieje do dzisiaj, dlaczego? artih nadużywa swoich praw aby chronić, za przeproszeniem, własną dupę. Istniało już ponad pięć takich tematów, w których artih kasował posty, co doprowadzało do tego, że w konsekwencji, dla kogoś kto tamtych postów nie widział do samo-ośmieszenia z mojej strony, co miejsca by mieć nie mogło, gdyby posty te nie byłyby usunięte.
Lecz, jak mniemam obsługa nic z tym nie pocznie, bo dlaczego mieliby karać swojego kolegę?!...