Teraz jest 28 lis 2024, 15:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2007, 17:39 
Redaktor Battlefield.pl

Hmm... Jest też taka sprawka. Gram sobie na berlinie. Gościu wysiada z czołgu i biega gdzieś sobie po mapie. Czołg został zostawiony bez żadnej kreski straconej. Więc niewiele myśląc wsiadam sobie czołgu i jeżdżę. Nagle po jakiejś minucie tamtemu się przypomina że w czołgu chyba kluczyki zostawił i wraca się po niego... Patrzy- ja mam czołg, no to się zaczyna. Gada coś tam że mu czołg mam oddawać itp. Admini nie wiele myśląc od razu po jego stronie stają, mimo tego że tłumaczę jak było. Pytam się grzecznie czy przed czołgiem stoi tabliczka- poszedłem do toalety, i co widzę? KICK- stealing tank....

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2007, 18:10 

Fear napisał(a):
Hmm... Jest też taka sprawka. Gram sobie na berlinie. Gościu wysiada z czołgu i biega gdzieś sobie po mapie. Czołg został zostawiony bez żadnej kreski straconej. Więc niewiele myśląc wsiadam sobie czołgu i jeżdżę. Nagle po jakiejś minucie tamtemu się przypomina że w czołgu chyba kluczyki zostawił i wraca się po niego... Patrzy- ja mam czołg, no to się zaczyna. Gada coś tam że mu czołg mam oddawać itp. Admini nie wiele myśląc od razu po jego stronie stają, mimo tego że tłumaczę jak było. Pytam się grzecznie czy przed czołgiem stoi tabliczka- poszedłem do toalety, i co widzę? KICK- stealing tank....

"nie kradnij"

gdzies takie coś chyba widziałem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2007, 18:58 
Redaktor Battlefield.pl

no lol. Ale to mam oddać biegającemu przeciwnikowi czołg, jeśli jego 1 właściciel biega zupełnie w innym miejscu??????? :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2007, 19:21 

oczywiscie ze masz nie oddac, bo watpie aby ktos domagal sie oddania czolgu ktorego zostawil minute wczesniej.

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2007, 23:05 
Redaktor Battlefield.pl

To powiedz to swoim podopiecznym, którzy mnie za coś takiego wywalili.

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 10:35 

Colar zawsze byłes mile widziany na naszym serwerze ze względu na twój wysoki poziom gry przez co duzo lepiej się gra. Co do twojego bana, mysle że kazdy admin na twoją prośbę również wywaliłby kogoś kto zrobił Tk specjalnie, admin nie jest bogiem i nie zawsze wszystko widzi więc czasami musi wierzyć na tzw "słowo " Osobiście wierzę w twoją wersje i mam nadzieję że już niedługo będzie można Cię spotkac na serwerze

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 19:05 

server jest śmieszny... dostałem kicka za to, że wyzwałem kolesie który namiętnie kampił na baXsie ;]. CC banda lamek z wyjątkiem graczy których można wyliczyć na palcach jednej ręki w tym 2 z polski...

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 20:01 
Moderator forum

No cóż... Przestałem grać z tydzień temu gdy "młode adminy" zaczęły straszyć mnie kickami za kradzież sprzętu z bazy axis na Bulge'u. Więc napisałem im żeby się nie fatygowali i wyszedłem. Większość graczy CC jest ok moim zdaniem i fajnie się z nimi gra, ale kilka okazów po prostu musi coś wpisać do konsoli chyba tylko po to żeby poczuć władzę. Nie widzę powodów żeby się denerwować dlatego po prostu zmieniłem serwer i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 20:34 

Eeee tam, adminom zawsze można zdobić zadymę na forum. Gorsze na CC są lagi :/

A Ty Darko też dobry, wyzywasz kolesia na serwie i się dziwisz, ze dostajesz kopa ;p

A poza tym, to idzcie marudzić na forum CC a nie tutaj, przynajmniej angielski podszkolicie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 21:34 

Gra na serwerze CC jest różna, niemniej ostatnio gra mi się tam całkiem dobrze. Zdarzają się oczywiście błędy adminów jak kick osoby, która w opinii admina ztkowała swojego gracza, a w rzeczywistości np. rzuciła sobie granat pod nogi i kilka innych błędów. Niekiedy nowi admini (zdarzyło się to na szczęście tylko raz) zapominają o własnych ustalonych regułach na serwerze i kickują np. za airlocka.

Podsumowując nie ma co narzekać :wink: , zawsze można zmienić serwer.

Pozdrawiam !

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 21:34 
Moderator forum

A po co? Z angielskim wszystko ok, bo tylko tak sie porozumiewam ze zleceniodawcami codziennie, a czas spędzony na forum i przepychankach z adminem mogę wykorzystać na zabawę na serwerku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 10:54 

swistako napisał(a):
Zdarzają się oczywiście błędy adminów jak kick osoby, która w opinii admina ztkowała swojego gracza, a w rzeczywistości np. rzuciła sobie granat pod nogi i kilka innych błędów.

Ciekawa sprawa zawsze myślałem ze jak sam sobie rzucisz granat pod nogi to masz komunikat nick is no more... a jak ktoś cię Tk to masz komunikat Nick Killed a teammate ( lub cos w tym stylu) Więc nie podawaj durnych przykładów które nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wiec jak masz pisac bzdury to moze wogle nie pisz. Jak już mówiłem admin czesto musi wierzyć ludziom na serwerze na słowo bo czesto nie są uczestnikami zdarzenia. Stąd duza większośc nieporozumien i żaleń że ktos dostał niesłusznego kicka. Myśle że gra na naszym serwerze nie jest taka zła, Napewno jest lepiej niż na Enigmie ;)

Ostatnio edytowano 16 paź 2007, 11:00 przez Tondrom, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 10:57 

Tondrom napisał(a):
swistako napisał(a):
Zdarzają się oczywiście błędy adminów jak kick osoby, która w opinii admina ztkowała swojego gracza, a w rzeczywistości np. rzuciła sobie granat pod nogi i kilka innych błędów.

Ciekawa sprawa zawsze myślałem ze jak sam sobie rzucisz granat pod nogi to masz komunikat nick is no more... a jak ktoś cię Tk to masz komunikat Nick Killed a teammate ( lub cos w tym stylu) Więc nie podawaj durnych przykładów które nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wiec jak masz pisac bzdury to moze wogle nie pisz.

Tak ale to nie znaczy, że ktoś Ci się nie napatoczy i go przez przypadek nie zabijesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 11:01 

Jim napisał(a):
Tak ale to nie znaczy, że ktoś Ci się nie napatoczy i go przez przypadek nie zabijesz ;)

Ano racja zapomniałem o takiej sytuacji :) Zwracam honor świstako :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 15:25 

Tondrom napisał(a):
Napewno jest lepiej niż na Enigmie

A tutaj się jednak nie zgodzę z tobą. Od pewnego czasu gra się tam bardzo przyjemnie, oraz jest sporo osób. Ostatnio jak tam grałem było 24 osób i nie było żadnych nieprzyjemnych zdarzeń. :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2