Teraz jest 24 lut 2025, 14:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem
PostNapisane: 15 paź 2007, 14:43 

Z góry przepraszam za noobowskie pytanie. Sprawa wygląda tak. Dwa tygodnie temu jak skończyłem grać i sprawdziłem statstsy na BHQ to miałem 150pkt. Grałem przez tydzień i nabiłem ok 500pkt, ale nie naliczyło. To oczywiście rozumiem bo wiem że czasem nie nalicza. Teraz mija drugi tydzień i powinienem mieć ok 1200, ale nie mam . Rozumiem że czasami długo nie naliczają, ale nie rozumiem czemu dostaje przy każdym wejściu na jakiś serwer następną range.
Np. wchodze na NSZ, zabije pare typków i dostaje następną range. Mija runda, rozłączam sie i wchodze na następny serwer =Russian Veterans=. Zabijam pare gości, dostaje tą samą range co na NSZ, kończe runde, wchodze na kolejny serwer i to samo co poprzednio. I tak na każdym serwerze.
Statystyki sprawdzałemchyba na trzech różnych stronach ze statsami i tylko 150pkt. Dodam że gram tylko na rankingowych serwerach.

Nie mam pojęcia co sie dzieje :? Please help

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 14:50 

Mialem kiedys podobny problem brakowalo mi paru punktow do stopnia i zdobylem je ale pkt. naliczaly sie tam po rundzie a ja wyszedlem w trakcie tej rundy i dupa nie naliczylo mi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, 14:52 

trzeba runde cala grac do konca

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 11:48 

Już wszystko działa :D
dzięki

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2