Teraz jest 23 lis 2024, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 16:59 

ehhhh,to biore COD4 ,nawet tego nie wiedzialem :D bylbym zakochany gdyby do PR dodali cos w stylu stalker mod czyli jedna frakcja vs inna (albo ruscy kontra Ktos) :) tylko na silniku BF2 (moze by nawet fajnie wygladalo) :) a pisze ze dlatego w tym silniku bo z tego co sie orientuje stalker ma slaby tryb sieciowy i jest raczej zwykly deadmatch,a nie tak fajnie jak to w PR rozwiazane :( dzis po raz kolejny sie zgodze z towarzyszem ze przydaloby sie cos mocniejszego tam wrzucic, jakies misje mocnych oddzialow jak np navy seals czy cos tam z fajnymi giwerkami jak fn2000 albo chociaz scalar :? mam nadzieje ze jak wyjdzie OF2 to bedzie mozna sie dobrze wyposazyc 8) chociaz w pr tez jest nawet spoko wg z kałachem u meców i rebeli z tym granatnikiem pod spodem i strzelaniu przy malym rozrzucie :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 18:00 
Moderator forum

pan_michal napisał(a):
ehhhh,to biore COD4 ,nawet tego nie wiedzialem :D bylbym zakochany gdyby do PR dodali cos w stylu stalker mod czyli jedna frakcja vs inna (albo ruscy kontra Ktos) :) tylko na silniku BF2 (moze by nawet fajnie wygladalo) :) a pisze ze dlatego w tym silniku bo z tego co sie orientuje stalker ma slaby tryb sieciowy i jest raczej zwykly deadmatch,a nie tak fajnie jak to w PR rozwiazane :( dzis po raz kolejny sie zgodze z towarzyszem ze przydaloby sie cos mocniejszego tam wrzucic, jakies misje mocnych oddzialow jak np navy seals czy cos tam z fajnymi giwerkami jak fn2000 albo chociaz scalar :? mam nadzieje ze jak wyjdzie OF2 to bedzie mozna sie dobrze wyposazyc 8) chociaz w pr tez jest nawet spoko wg z kałachem u meców i rebeli z tym granatnikiem pod spodem i strzelaniu przy malym rozrzucie :)

Jak lubisz takie giwerki to zainteresuj się MODem AIX (Allied Intent Xtended) do BF2.
Tu masz screena na zaostrzenie apetytu
Obrazek

PS. Nie skalar tylko SkarL. :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2007, 18:33 

PS. Nie skalar tylko SkarL.

A też guzik prawda ;) Nie Skar tylko FN SCAR (Special Operations Forces Combat Assault Rifle), występuje 2 wersjach L i H, L przystosowana do strzelania amunicją 5.56mm a H 7.62. Scar H jest następcą konstrukcji takich jak m14 (EBR, m21 i inne), mk12 SPR i inne :)

Ale już koniec offtopu ;P

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2007, 19:43 
Moderator forum

Shifty napisał(a):
Cytuj:
PS. Nie skalar tylko SkarL.

Nie Skar tylko FN SCAR (Special Operations Forces Combat Assault Rifle)

Zapomniałeś dodać że FN to Fabrique Nationale :D

Z mojej strony koniec offtopu.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 21:10 

ej,ludzie cos tu jest nie tak! albo mi sie zdaje albo forum PR umiera !! :o nikt juz nie gra w pr czy cos? :wink: nie ma zadnych nowinek co do P. Project?

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 21:35 
Moderator forum

Jeśli chodzi o ciszę na forum... Cisza jest na forum bo nie ma tematu do dyskusji. Zawsze możesz spróbować trollingu jak chcesz rozruszać to forum :D (...ale nie polecam tej opcji)

Jeśli chcesz nowinki o Polish Project to pytaj w innym dziale :D
Ale pewnie za wiele się nie dowiesz bo prawie wszystko "top secret" i "when it's done". Chciałbym chociaż zobaczyć "design plan" polskiej frakcji.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 10:11 

podejrzewam,ze jakbym sie zapytal w innym dziale o PP to i tak moglbym nie dostac odpowiedzi :wink: rzeczywiscie nie ma o czym gadac chociaz kiedys to ludzie opisywali jak to zajefajnie bylo w jakis tam dzien itp na serwerze :D wszyscy zrobili sie gorsi czy cos? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 14:53 

bo kiedys sie gralo stale. teraz nie ma gdzie ani w co. 0.5 przyciagal. moim zdniem oc

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 15:55 
Moderator forum

Ja mam inną teorię.

Jak były wakacje ludzie grali więcej. Teraz jest szkoła/studia -> ludzie grają mniej. Tyle w tym temacie.

Poza tym aktywność ludzi na forum nie przekłada się na aktywność ludzi grających w PR -> To że mało ludzi udziela się na forum nie oznacza że nie grają w PR.

Moim zdaniem dołączenie polskiej frakcji do PR przyciągnie nowych polskich graczy do tego moda.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 18:00 

to na pewno. ogolnie nowa wersja przyciagnie mnustwo graczy. ja tylko napisalem ze mi sie wcale nie chce grac i nie gram w najnowsza wersje bo mi sie zwyczajnie nie podoba. a co do szkoly i studiow to i tak ludzie graja bez wiekszej roznicy. pisze to obserwujac swoje otoczenie

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2007, 23:23 

tak mnie jakoś ostatnio bierze żeby sobie w PRa zagrać ale nie za bardzo chce m isię ściągać 0.6 i patche, ktoś się mniej więcej orientuje kiedy wyjdzie 0.7 i czy zobaczymy już w nim polski akcent ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 01:33 
Moderator forum

Z tego co obserwuje obstawiałbym wydanie PR 0.7 w styczniu lub lutym 2008. Chyba że chłopaki od PR wyrobią się na święta.

Jeśli chodzi o polski akcent w PR 0.7... wiem tyle co ty (czyli niewiele).

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 15:05 

Eh... zadnych info od Devów nie mam e jeżeli byłby to styczeń... to przyznajmy szczerze polski raczej nie uświadczycie... chyba ze nagle grupa chętnych osób zasili nasze skromne grono...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 15:52 
Moderator forum

Chętnych osób do współpracy na pewno znalazło by się sporo. Problemem nie są chęci ale takie czynniki jak:
- umiejętności
- doświadczenie
- dostępność do odpowiedniego oprogramowania
- wolny czas

PS. Kogo wam teraz najbardziej brakuje???
(tylko proszę, bez odsyłania do tematu "Polish Project REKRUTUJE!").

PS2. Może obniżcie wymagania. Ludzie będą się uczyć w trakcie pracy nad PP. Skoro macie problemy ze znalezieniem ludzi z umiejętnościami, ludzie z dobrymi chęciami będą musieli wystarczyć, poza tym zawsze mogą odciążyć "ekipę szkieletową" zajmując się pomniejszymi/prostymi pracami.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 18:32 

$towarzysz$ napisał(a):
tak mnie jakoś ostatnio bierze żeby sobie w PRa zagrać

Mnie tam bierze jak cholera jak sobie tak czytam forum. Ale nie mam kompa do grania :cry: Nie gram wiec i o czym pisać nie mam. Ale komp będzie musiał poczekać. Bo zmieniłem zdanie i na motor zbieram :twisted:
Na razie gram sobie czyms takim:
Obrazek
Obrazek

Prawie jak Playstation :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2