Teraz jest 24 lis 2024, 07:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 588 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 40  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 08:26 
Moderator forum

Najdłużej trwajacy mecz konservy, wszystko stoi i się rozłazi. W związku z
tym :

Po rozmowach na gg i na TS . Ustalam nieodwołalnie i ostatecznie
czas mija w sobotę (20.10.07) o godzinie 22:00 . Jeżeli do tego czasu nie rozegracie meczu, czekam na serverze o 22:00 zespół który się nie pojawi oddaje mecz walkowerem. Jak nikt nie przyjdzie - oba odpadają i koniec.
To że Barts nie ma czasu po 19 trudno - było 8 tyg czasu , tak trudno znaleźć 1 godzinę - NIE tylko trzeba chcieć .

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 09:45 
Moderator forum

No to sie nie odbędzie bo ja dziś muszę wyjechać i wracam w niedzielę...ze mną nikt nie rozmawiał na gg.Barts ma czas po 19...tylko mecz musi sie skończyć przed 21 co z kolei nie pasuje Arithowi...Nie było jeszcze sytuacji kiedy na określony termin my sie nie zjawialiśmy...ale były wypadki, że na termin napisany przez nas nie było nawet odpowiedzi na forum czy im pasuje czy nie, dopiero później "posty" udające zdziwienie w stylu: jesteśmy na serwerze i co znowu nic nie wyjdzie...(a wcześniej było napisane, że godzina 21 tego i tego dnia nam nie pasuje i była zaproponowana nasza 19 ale odpowiedzi PTS nie było) Ale olać to Arithowi mówiłem że mnie nie ma na weekend i wracam w niedzielę.Kobra nie rozmawiałeś ze mną więc musiałeś rozmawiać z Arithem a on wiedział że ,mnie nie ma w weekend.Gratuluję wygranej.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 10:14 
Moderator forum

Z tego co wiem ( rozmawiałem z tobą Wojtas na GG ) to problem leży po stronie Bartsa, nie zabardzo wiem co może powodować że codziennie łącznie z weekendami przez ostatnie np 4 tygodnie był w domu - przy kompie od 19-21. Tym bardziej że zainteresowany - Barts nie wypowiedział się ani na forum bf ani XIII. Co do proprozycji terminów:
- 18 sierpień - Artih proponuje 1 września godz. 20 do dnia 4 września brak odpowiedzi ze strony PwP.
- 23.09 Artih - piątek po 20 lub weekend
- 23.09 Wojtas - czwartek (25.09) 20 - Artih w pracy (jak wcześniej pisał)
- 28.09 Wojtas - Niedziela (30.09) 20 -Artih wyjazd
- 29.09 Artih - wtorek (9.10) godz. 20:30 - do 4.10 brak odpowiedzi PwP
- 04.10 Kobra - termin do 15.10 ---- cisza
- 11.10 Artih - poniedziałek (15) 21-00
- 14.10 Wojtas - niedziela 14.10 (czyli dzień posta) lub poniedziałek (15) 19-19:30
- 15.10 o 19.47 jest Artih (GG) nie ma PWP mimo że to 17 min po podanym przez nich terminie.

Odpalone GG, x-fire i cisza brak kontaktu.
-------------------------------------------------------------------
Historia jak z umawianiem sie na 1 randkę, Podajcie do ch...ry jeden termin konkretny, a nie bujacie się z jednym meczem od połowy sierpnia.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 10:31 
Moderator forum

""- 15.10 o 19.47 jest Artih (GG) nie ma PWP mimo że to 17 min po podanym przez nich terminie"". Owszem ale jeśli nie wiedziałeś to w pon Arith nie miał kompana i mu nigdy nie pasuje przed 20 ze wzgledu na to ze wraca z pracy o 20.Ja wiele razy mówiłem że w weekendy pasuje nam każda godzina byle tylko PTS ją podał,Rozumiem ,że każdy ma swoje życie ale nam łatwiej zgrać sie w weekend z wyjątkiem tego weekendu kiedy to muszę wyjechać na Śląsk .Żeby nie być gołosłownym posłużę się cytatami od Was z forum:

Wysłany przez Arith: 2007-10-15, 19:55
No przecież napisałem poniedziałek 21.00.

Wcześniej mi nie pasowało bo wracam z pracy dopiero przed 20.00.

Wysłany przez Wojtas: 2007-10-15, 20:06
No przeciez napisaliśmy 19-19.30....Teraz nam nie pasuje...Bartsa nie ma o 21...

Wysłany przez Arith: 2007-10-16, 21:16
Ja w domu po pracy jestem jakoś 19.30-20.00

Nie ma szans żebyśmy grali wcześniej ... dziś znowu jestem z Piniem i nic z tego nie wyjdzie ?

Teraz Kobra powiedz mi w którym miejscu PTS zgadza sie na podany przez nas termin poniedziałkowy na 19.30 i w którym miejscu mnie nie było na gg jak pisałem na forum w tym dniu i w godzinach ewentualnego meczu??Tak sie składa ze byłem na gg i gadałem z Bartsem i co chwila logowałem sie na wasze forum żeby zobaczyć czy jestodpowiedź PTS. Tak jak pisałem wcześniej żeby nie psuć zabawy innym gratulujemy wygranej PTS w ten sposób macie rewanż za przegrany wcześniej z nami mecz:)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2007, 17:48 

Nastąpiła niewielka zmiana w warunkach: żeby było sprawiedliwiej, jeśli mecz nie zostanie do soboty do godziny 22 zaraportowany (lub nie będzie wtedy trwał) odpadają obydwa zespoły. Decyzja jest niedwołalna.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2007, 18:44 
Moderator forum

Zazalenia dotyczace podjetej przez adminow decyzji mozna kierowac do mnie. (mail, pw - dostepne pod postem)

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2007, 22:12 

Ponieważ ustalony termin minął, PTS1939 i PWP odpadają z turnieju. Tym samym PRGK-42 awansuje i zmierzy się z AA. Przedstawicieli tych drużyn zapraszamy na forum XIII w celu ustalenia terminu.

Jednocześnie chciałem w imieniu organizatorów przeprosić wszystkich za powstałe opóźnienia...

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2007, 21:22 
Moderator forum

No więc - jako, że miałem remont od czwartku, w trakcie którego szlag trafił moje łącze telefoniczne (jak i i internet) odpisuję dopiero dzisiaj.

Uważam za niedorzeczne takie podejście organizatorów do tego meczu - pisałem kilkakrotnie w zeszłym tygodniu o tym, że możemy grać codziennie po godz. 20.00. (to chyba normalna godzina na rozegranie meczu, prawda ?) - do tego jesteśmy do dyspozycji także w ten weekend.

Nie wiem kiedy powtał pomysł ostatecznego terminu sobotniego (wcześniej był ostateczny poniedziałkowy, na który się stawiliśmy) ale nie odtarła z przyczyn powyższych do mnie ta informacja.

W takim razie skąd kara dla naszej drużyny ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2007, 08:54 
Moderator forum

Struchu napisał(a):
Nastąpiła niewielka zmiana w warunkach: żeby było sprawiedliwiej, jeśli mecz nie zostanie do soboty do godziny 22 zaraportowany (lub nie będzie wtedy trwał) odpadają obydwa zespoły. Decyzja jest niedwołalna.

Wystarczyło poczytać to co napisałem, po co ta szopka ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2007, 10:03 
Moderator forum

Artih napisał(a):
W takim razie skąd kara dla naszej drużyny ?

Temat na forum Kohorty, gdzie mieliscie sie umowic na mecz zostal zalozony "2007-08-18, 12:04". Od tamtej pory nie potrafiliscie sie dogadac co do terminu rozegrania meczu. Nie mam zamiaru, ani tez czasu, rozstrzygac kto komu, co i kiedy wysylal.
Nie pozwole tez, aby jedna druzyna przechodzila dalej bo druzyny nie potrafily sie dogadac.
Ty moze Artihu, sieci nie miales, ale nie jestes sam w druzynie, prawda?
W temacie nic sie nie zmieni, nie potrafiliscie sie dogadac - obie druzyny odpadaja.
Ten puchar i tak trwa juz zdecydowanie za dlugo.

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2007, 18:08 
Moderator forum

Carnophage[PL] napisał(a):
Ten puchar i tak trwa juz zdecydowanie za dlugo.

Odbieram tą decyzję jako brak panowania organizatorów nad turniejem - i tyle.

Bo jak inaczej odbierać "termin ostateczny" numer jeden, na który się stawiliśmy i późniejsze dziwne ultimatum czy owy finał tej sprawy ?
Troszkę to żenujące ... w żadnym momencie nie domagaliśmy sie walkowera (choć mieliśmy zapewne na to "papiery") ponieważ uważałem, że na tym etapie rozgrywek byłoby to chore - chcialiśmy zagrać ...

No ale organizatorom wygodniej iść na łatwiznę - powodzenia z finałami.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2007, 15:19 

Artih napisał(a):
Odbieram tą decyzję jako brak panowania organizatorów nad turniejem - i tyle.

Jak widać wyżej panują bardzo dobrze, fakt faktem,że nie panują nad zgłoszonymi zespołami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 09:46 

Spotkanie Anonimowi Alkoholicy vs. PRGK-42 - dzisiaj, godzina 20:00. Mapa: Kharkov.

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 10:39 
Moderator forum

Może też je odwołajcie ... pójdzie szybciej :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2007, 12:42 
Moderator forum

Artih napisał(a):
Może też je odwołajcie ... pójdzie szybciej :)

Długo będziesz płakał, że zabrano Ci zabawki?
Oni potrafili sie umówić na mecz błyskawicznie, wy wcale... Jesli nie widzisz różnicy to już nie mój problem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 588 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2