Teraz jest 24 lut 2025, 14:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 paź 2007, 12:08 

Witam !

Około miesiąc temu kupiłem BF2 i grałem bez mikrofonu i pomyślałem że podłoncze i zaczne grać z mikrofonem !Podłanczam sprawdzam na Rejestratorze dźwięku i działa jak należy ! Ale gdy chcę pograć w BF'a to albo mnie niesłyszą albo bardzo słabo ! Robiłem wszystko co się da i nic !Gdy w opcjach chcę dać test mikrofonu to zaczyna trzeszczeć coś tak że uszy bolą ! Moja Karta dźwiękowa to Realtek High Definition Audio !

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2007, 12:15 

sciagnij najnowsze sterowniki i wtedy sprawdz mialem to samo to mi pomoglo.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 18:12 

Sorry że odświeżam temat ale mam taki sam problem :/ Gdy daję testowanie sprzętu w Windowsie tez zaczyna mi trzeszczeć nie mówiąc już o BFie... ściągałem najnowsze sterowniki ale problem nie zniknął więc mam pytanie... czy aby zainstalować nowe sterowniki trzeba odinstalować stare? Bo instalowałem niby najnowsze ale nic się nie zmieniło :/ Czy może coś innego robię nie tak...? :S
@EDIT
Próbowałem naprawić na własną rękę i teraz popsułem jeszcze bardziej xD gdy wbijam na serwer słyszę dokładnie wszystko (strzały, wiatr, pojazdy, krzyczących ludzi) tylko że z 2 końca mapy... Słysze wszystkie dźwięki jakie są w grze a to co powinienem słyszeć czyli moje najbliższe otoczenie ledwo co... :P Myślałem o reinstalce BFa ale szkoda mi ustawień w sterowaniu itd :S Wiecie jak to naprawić czy muszę robić reinstal?
@EDIT2
Reinstal nie pomógł... Jeśli wiecie jak rozwiązać ten problem to proszę pomóżcie...

Strefa czasowa: UTC + 2