Teraz jest 24 lut 2025, 11:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2007, 18:13 

Siemacie !
Otoz mam problem z niewaznym cd-keyem. Na zwyklej wersji bylo ok ale tylko ja spatchowalem do 1.41 i sie wszystko zaczelo sypac. Juz przy samym updacie na koncu wyskoczyl mi blad ze nie moze odpalic BF2CDKeyCheck.exe. Juz wiedzialem ze cos jest nie tak. Pozniej odpalam gre i wyskakuje to ze mam niewazny cd-key. Zrobilem tak jak pisaliscie w postach odpalilem "Battlefield 2_code.exe" wpisalem ejszcze raz klucz i zaisntalowalem spowrotem patcha. I znowu ten sam blad. Kurcze nie wiem co robic. Gre mam oryginalna.
PS. Gre przeinstalowywalem 2 razy i nic to nie zmienilo. Dalej wyskakuje to samo przy dolaczaniu. Ale ten blad po updacie mnie intryguje ;/
Kazda pomoc sie przyda. dzieki z gory !!

Ostatnio edytowano 27 paź 2007, 18:29 przez pilaf, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 18:26 

Jeśli pojawił się problem z weryfikacją klucza po instalacji patcha lub dodatku do gry Battlefield 2, w pierwszej kolejności proszę spróbować ponownie zatwierdzić numer seryjny poprzez plik Battlefield2code.exe znajdujący się w katalogu "Srt" - w fold, gdzie zainstalowano grę. Dodatkowo proszę zwrócić uwagę na swoją nazwę profilu w systemie Windows. Gra weryfikuje klucz na podstawie nazwy użytkownika, dlatego też jeżeli nasz profil zawiera w nazwie polskie znaki, może pojawić się komunikat o nieprawidłowym numerze seryjnym. Proszę zatem spróbować utworzyć nowy profil o przykładowej nazwie "T" - wtedy bemy pewni, ze nazwa nie zawiera znaków nieczytelnych dla gry. W niektórych przypadkach rozwiązaniem problemu z nieprawidłowym kluczem jest także przeniesienie folderu Moje dokumenty (klikamy na ten katalog prawym przyciskiem myszy, wchodzimy we właściwości i zmieniamy np. literę dysku z C na D - dzięki temu folder Moje dokumenty zostanie przeniesiony). W przypadku wystąpienia problemów z kluczem po instalacji dodatku, proszę zwrócić uwagę na kolejność instalacji –oczątku wgrywamy wersję podstawową gry, następnie dodatek, na końcu zaś najnowszą wersję patcha 1.41(aktualizacji).

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 18:32 

Gra nie powinna miec problemow z czytaniem mojego nicka. Bo jest taki sam jak jakies 0.5 roku temu. Ale ostatnio zmienilem calkowicie kompa i mi sie jakos system dziwnie sypie. Duzo errorow wyskakuje. Wydaje mi sie ze nie przyswaja za dobrze 2x rdzeniowego procka.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 19:21 

jam mam dwurdzeniwego i nic sie niesypie zrób format i bedzie ok

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 19:50 

Hehe zrob format latwo powiedziec :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 19:52 

skoro piszesz ze masz mnóstwo errorów no to chyba nic innego ci niepozostaje ?

Strefa czasowa: UTC + 2