Teraz jest 24 lut 2025, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Frustracja
PostNapisane: 29 paź 2007, 10:55 

Wspomnę , że od zaistniałe sytuacji minęło 2h więc już ochłonąłem Gram w BF2 od 2 lat i jestem graczem typu godzinkowym(godzinka dziennie). Problem jakim się chce się podzielić i zasięgnąć porady jest następujący- CO SIĘ DZIEJE NA POSZCZEGÓLNYCH SERVERACH RANKINGOWYCH??GRA ZACZYNA BARDZIEJ DENERWOWAĆ NIŻ CIESZYĆ. TO CO WYRABIAJĄ INNI GRACZE JEST JUŻ Z CYKLU „NIEMOŻLIWE”. Dla przykładu gracz (zaopatrzeniowiec) biegnie w moim kierunku przeładowując magazynek, będąc sanitariuszem oddaje CELNE dwie serie ognia i kawałek trzeciej po czym przeciwnik przeładowuje broń i mnie zabija(poważnie odległość była na tyle mała że wiem że trafiłem)to jest jeden z wielu przykładów naprawdę wielu bo spotkałem się z różnymi sytuacjami ale nie takiei że to właśnie jednego gracza jest wyjątkowo trudno kropnąć. Następny problem to taki, czy ktoś z was( nie pytam o granat) jest w stanie celować i strzelać patrząc jedynie na radar?? Bo pewne zgony wprawiają mnie w osłupienie. Zostaje zabity z odległości z której nie da się nikogo dostrzec. I nie to by stał gdzieś na wzniesieniu pagórku itp. I była to seria która mnie trafiła ale zamierzone i celne trafienie(nie przez snajpera). I co śmieszne dlaczego ta sama broń używana przez innych graczy jest bardziej skuteczna(sprawia większe obrażenia) niżeli użyta np. przeze mnie. Ten fakt zaobserwowałem na serwerach z możliwością nagrania rozgrywki.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 11:25 
Moderator forum

Pewnie masz wysoki ping.
A ci gracze mają dużo niższy :D
Polecam lekturą , co to jest ping i jakie ma znaczenie w grze :D
Też tak miałem i gram tylko na tych serwerach gdzie mój ping nie przekracza 60 :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 12:59 

Mój ping nie przkracza 60. Gram w gre juz ponad 2 lata i wiem czego się można po tej grze spodziewać. Natomiast w ostatnim czasie dzieją się rzeczy które sprawiaja ze gra i rozgrywka staje się denerwująca.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 13:23 

To juz zalezy od serwera,poza tym ze sie komus pakuje pół/cały magazynek w czape a ten żyje jest rzecza zupełnie normalną w tej grze. Nie wiem gdzie tu jakakolwiek nowość.Co do tego ze do kogos strzelales a on Cie zabił to tak niestety bywa. Fakt ze niektórzy gracze mają troche nagrzebane w swoich grach i nieco ciężej ich zabić ale 95% freeplayowców gra normalnie.
Jedno jest pewne,najwiekszą [cenzura] /est na scenie jest C-shot.Gościa prawie nie da sie zabić a strzela conajmniej średnio...cóż takich osłów niestety trzeba akceptować.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 14:14 

przeciwko cfg.!

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 14:55 

większość graczy umie strzelać na podstawie tego co widzą na radarze mnie czasami też sie to udaje a bierze sie to z tego że gdy gra sie non stop tylko na jednej mapie można nauczyć sie na pamięć gdzie przeciwnik może sie schować nic nadzwyczajnego ale wnerwia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 15:25 

Pomijając kiczowaty system atylagowy w BF2 made in EA. Iż to co widzisz u siebie na kompie nie jest tym co jest na serwerze, to nie brak trolli z podkręconymi cfg i [cenzura] /est. [cenzura] /est przyprawiło mnie o bul głowy jakie są czity i na ile gier. Na marginesie obniżka cen BF-a sprawiła iż wiele lol-i zapragnęło być pro graczami a swoje doświadczenie nadrabiają właśnie kręconymi cfg i [cenzura] /est oraz innymi czitami.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 15:39 

Astar -->> myslisz ze gracze za 29zl wiedza co to jest CFG i jak je zrobic ? xD

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 17:16 

Molpi napisał(a):
Astar -->> myslisz ze gracze za 29zl wiedza co to jest CFG i jak je zrobic ? xD

nie wiedza co to jest CFG ale wiedza co to jest MSX i inne gówna pomocne
a pozatym tym lamom nie szkoda 29zl :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 19:52 

potwierdzam slowa Adasi 8) po tej grze naprawde mozna sie spodziewc wszystkiego !!!!!! ja tez juz gram z 2 lata i ostatnio spotkalem sie z takim czyms czego nigdy wzyciu nie widzialem nie bede opisywal bo po co heheh a to ze biegnie koles przedemna plecami domnie i ja sie klade na ziemi i wale w niego z RPK 130 naboji a on sie odwraca i wali mi chead juz sie przestalem tym przejmowac szkoda nerwow :shock: nic sie juz nie da zmienic patch za patchem raz lepiej raz gozej :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 20:25 

Jeromino -->> Pamiętaj ze w BF2 gra więcej osób młodych (chyba :p) których nie stać na abonament MSXa.

ps. Pamiętam jak kiedyś na [NSZ] grał cheater i musieliśmy na niego w piątkę iść xD, ale i tak dostaliśmy po tyłku ...

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 08:14 

wlasnie jak kogos nie stac na MSX'a to przyodziewa sobie pr0 cfg.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 08:19 

Ba, nawet cheaterzy mają uber pr0 cfg... Kurde, ale trzeba mieć kompleksy, żeby używać takiego gów**.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 08:47 

Wiesz co gram ostatnio w SF tam dopiero są lamy .Wczoraj np walę gościowi magazynek a on nic a jestem 100% pewien że strzały były celne .Gość oczywiście strzela raz i mnie ni ma ,facet oczywiście ma rangę jak się patrzy .Nic na to nie poradzisz :twisted: takiemu od razu walił bym baaaaaaaaana może to by go nauczyło . :evil: .Nigdy nie używałem żadnego szajsu i nie mam zamiaru choć czasami mnie korci żeby z stanąć z takim na sterydach i dać mu nauczkę .

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 10:15 

dylus1 napisał(a):
Wiesz co gram ostatnio w SF tam dopiero są lamy .Wczoraj np walę gościowi magazynek a on nic a jestem 100% pewien że strzały były celne .Gość oczywiście strzela raz i mnie ni ma ,facet oczywiście ma rangę jak się patrzy .Nic na to nie poradzisz :twisted: takiemu od razu walił bym baaaaaaaaana może to by go nauczyło . :evil: .Nigdy nie używałem żadnego szajsu i nie mam zamiaru choć czasami mnie korci żeby z stanąć z takim na sterydach i dać mu nauczkę .

no i za co tego bana ? skad pewnosc ze czit ? bana bo cie pojechale ? i takie teksty tez mnie wnerwiaja bo nie raz grajac na zagranicznym serwie bylem posadzony o czity , jak chcesz kogos banowac itp to jak masz dowod a nie widzimisie swoje

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2