Teraz jest 24 lut 2025, 14:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 10:28 

Dylus -->> na SF grają właśnie większe lamy niż na podstawce xD a to, ze nie potrafisz strzelać to tylko twoja wina ...

Duncon -->> Święte słowa.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 10:34 

duncon napisał(a):
dylus1 napisał(a):
Wiesz co gram ostatnio w SF tam dopiero są lamy .Wczoraj np walę gościowi magazynek a on nic a jestem 100% pewien że strzały były celne .Gość oczywiście strzela raz i mnie ni ma ,facet oczywiście ma rangę jak się patrzy .Nic na to nie poradzisz :twisted: takiemu od razu walił bym baaaaaaaaana może to by go nauczyło . :evil: .Nigdy nie używałem żadnego szajsu i nie mam zamiaru choć czasami mnie korci żeby z stanąć z takim na sterydach i dać mu nauczkę .

no i za co tego bana ? skad pewnosc ze czit ? bana bo cie pojechale ? i takie teksty tez mnie wnerwiaja bo nie raz grajac na zagranicznym serwie bylem posadzony o czity , jak chcesz kogos banowac itp to jak masz dowod a nie widzimisie swoje

Wiesz co sam dostałem kilka razy kika z podejrzeniem czita mimo że gram czysto .Może do najlepszych mi daleko ale potrafię odróżnić czy do gościa trafiłem czy nie (byłem za nim ) więc nie chrzań że nie trafiłem bo widziałem dokładnie jak koleś miał pakowaną serię .A jak to wygląda naprawdę to zobacz jaka jest lista zbanowanych mało tego często gęsto czytam o banach dla graczy z klanów i nadal twierdzisz że wszystko jest spoko .Jakie szanse ma gracz sam na sam z gościem na sterydach odpowiedz sobie sam .Chyba że ty jesteś tak dobry że nawt sterydy rozwalasz no ale to twoja sprawa .Moje zdanie znasz .Złapany BAN i dopuki nic się nie zmnieni w materii karania to takich lam będzie coraz więcej . :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 12:03 

Dylus -->> dość często mam sytuacje, że pakuje full ammo w plecy jakiej osobie która znam i wiem, ze jest czysta, ale mimo tego nic w nią nie weszło a tez jestem pewien ze trafiłem ...
Taki poprostu jest BF2 i musisz sie z tym pogodzić :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 12:12 

Molpi napisał(a):
Dylus -->> dość często mam sytuacje, że pakuje full ammo w plecy jakiej osobie która znam i wiem, ze jest czysta, ale mimo tego nic w nią nie weszło a tez jestem pewien ze trafiłem ...

Masz rację ale szlag mnie trafia jak widzę że goścoiowi ewidentnie ładuję magazynek a on zabija mnie jednym strzałem .I to z odległości ok 2-5 metra.
Zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=c8Zfyx5q9kI

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 12:37 

Cytuj:
Masz rację ale szlag mnie trafia jak widzę że goścoiowi ewidentnie ładuję magazynek a on zabija mnie jednym strzałem .I to z odległości ok 2-5 metra.

Mówi sie pech i gra sie dalej :)
Ściągnij sobie FM c-sh0t-a o którym tak milo Adasi pisał :) i wtedy zobaczysz co to znaczy "być bfowym sterydem".
http://rapidshare.com/files/7287371/controversyvol1.wmv

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 13:48 

no wiec sam widzisz gra ma bugi i stad czasem efekt wpakowania i magazynka i nic a nie ze czity i ban i tego sie czepiam ze grom osob uwaza ze sa wyrocznia i doskonale wiedza kto czituje po czym stwierdzaja ze ta osoba musi bana dostac , nie ma dowodu nie ma bana i tyle , czity byly , sa i beda a jak kogos to frustruje niech gra w co innego , zreszta mozna fajne normalne serwery znalezc

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 14:07 

Z cheatami w grach to dokładnie tak jak z dopingiem w sporcie :| albo powinni całkowicie zabronić (tyle ze zawsze sie znajdzie sie jakaś osoba która obejdzie system) albo udostępnić każdemu żeby były równe szanse, ale nie będzie wtedy przyjemności z grania :?

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 19:58 

dobrze ze teraz cfg. zbytnio nie pomaga z ostanich nie oficjalnych wiesci tak wynika:)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 21:32 

Ja tam uzywam tego pb_sleep 500, i jest nawet poprawa...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2007, 23:20 

FanatiC napisał(a):
dobrze ze teraz cfg. zbytnio nie pomaga z ostanich nie oficjalnych wiesci tak wynika:)

Tzn jak nie pomaga? Niezauwazylem zeby mnie jakos czesciej zabijali ostatnio xD Co do Dylusa to sorry stary ale nawet takiej lamie jak ja zdarza sie goscia kropnac jedna kulka (szczegolnie jak taki osobnik lezy dziarsko na glebie wali we mnie caly magazynek (ja podskakuje xD) i dostaje jedna kule w łeb a pozniej jest płacz xD).
Dla mnie Ban nalezy sie w ten czas gdy PB wyłapie albo koles lezy na dachu budynku na placu i zdejmuje po 3 gosci z RPK na Budce straznika xD (ostatnio taka sytuacje mialem to go zepchnolem na dol i umarł :) )

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 00:36 

Grubber{PL} napisał(a):
FanatiC napisał(a):

Tzn jak nie pomaga? Niezauwazylem zeby mnie jakos czesciej zabijali ostatnio xD Co do Dylusa to sorry stary ale nawet takiej lamie jak ja zdarza sie goscia kropnac jedna kulka (szczegolnie jak taki osobnik lezy dziarsko na glebie wali we mnie caly magazynek (ja podskakuje xD) i dostaje jedna kule w łeb a pozniej jest płacz xD).
Dla mnie Ban nalezy sie w ten czas gdy PB wyłapie albo koles lezy na dachu budynku na placu i zdejmuje po 3 gosci z RPK na Budce straznika xD (ostatnio taka sytuacje mialem to go zepchnolem na dol i umarł :) )

Ja też walę czasami i to nieźle ale wiesz sory albo wszyscy gramy czysto albo wszyscy bierzmy sterydy i wtedy walka jest walką wygrywa ten z lepszymi umiejętnościami a jak ty się starasz a taka lama wali w ciebie mimo odebrania sporej dawki ołowiu no to sory z czymś takim się nie zgadzam .

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 08:15 

wlasnie jest tak: gracz ktory uzywa cfg ma opoznienia(np. gosc uzywajacy cfg. widzi jak zabijesz go jedynm strzalem a w rzeczywistosci to np 15strzalow.:) a to ze leci z niego dymek to chyba wiadome o co chodzi :) ze mnie tez nie raz leci dym a gram na standardowym cfg to zalezy rowniez od ping'u.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 08:17 

dylus1 napisał(a):
Molpi napisał(a):

dylus to jest wlasnie sprawka pingu ze tak naprawde koles wsadzil w Ciebie np 10 naboi a Ty widzisz jak on sie odwraca 1 strzal i lezysz ja mam tak bardzo czesto bo mam ping skaczacy:(

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2007, 18:17 

Sokar44 napisał(a):
Pewnie masz wysoki ping.
A ci gracze mają dużo niższy :D
Polecam lekturą , co to jest ping i jakie ma znaczenie w grze :D
Też tak miałem i gram tylko na tych serwerach gdzie mój ping nie przekracza 60 :D

popieram tą wypowiedź
ja ma neo 1mb ale rozłączone routerem na 1 kompa stacjonarnego i 2 laptopy
stacjonarny jest mój
jak się wyłączy laptopy ping mam do 70
jak sie je włączy do 210 a jak ktoś siedzi na youtube.pl to pin jest do 700 :D
więc można się wróżyć bo powyżej 220 z serwa wyrzucają :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2