Roba_PL napisał(a):
Tak musisz wejść na adminke i łaskawie napisać newsa o swoim meczu. Żenada.
Przeczytales chociaz mojego posta? Nie napisze o twoim meczu bo
nie interesuja mnie bf 2 i 2142, tylko dlatego. Moja dzialka jest 1942 i o tym pisze.
Jesli widzicie, ze brakuje newsow/newsmana od 2 czy 2142 to rozwiazanie jest zasadniczo jedno - poszukac kandydata/wziac sie samemu za to. Ale lepiej plakac na forum...
Adasi napisał(a):
He? Czyli mam prosić o adminke zeby newsy o moim jak i innych teamach były na głównej? Jakby to wyglądało gdyby zostało napisane "swietna gra SOF'u tralalala" a w podpisie, autor Adasi Laughing
Nie wiem czemu tak zaniedbaliście BF2 który zyje i ma sie dobrze. Jeśli tego nie robicie dla nas to róbcie chociaz dla siebie bo im wiecej newsów tym wiecej ludzi chetniej wchodzi na strone.
Widocznie osoby, ktore zajmuja sie 2 nie maja juz mozliwosci/czasu pisac o nim takj czesto. Swoja droga, nie pamietam redaktora nie nalezacego do jakiegos klanu. Nie przypominam sobie rowniez, zeby problem stanowilo to, ze ktos pisze o swoim klanie.
Problem od pewnego czasu jest jeden. Starzy redaktorzy z im znanych powodow pisza mniej newsow, a nowych brak bo przeciez latwiej wymyslac wymowki na forum niz sie za to wziac.