Teraz jest 24 lut 2025, 13:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lis 2007, 18:39 

Czytałem na temat tego "blędu juz na wielu forach"... ale i tak nikt jednoznacznie nie odpowiedział na to pytanie.
Po zainstalowaniu gry i patch'a 1.41 uruchomiłem grę... już wcześniej zarejestrowałem konto ...i chciałem je tylko odzyskac
ale BF2 stwierdza ze konto już jest używane. Jak podaje e-mail i hasło ( normalnie mogę się zalogowac na stronie EA...i mam dostęp do konta i hasło i wszystko poprawnie ) to pisze ze e-mail juz uzywany ( naturalnie przeze mnie ) jak podaje nick to pisze ze to nie ten nick.

Moze ktos jest w stanie mi pomoc ?:(

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 19:06 

a na pewno wybierasz odzyskaj konto a nie stworz nowe ? robilem to 3 razy i dziala wiec jak dla mnie cos skopales chyba ze grales wczesniej na 1.0 to na 1.41 to konto nie bedzie dzialac

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 19:23 

Sprawa wyglada tak... Załozylem sobie konto juz w grze... Najlepsze jest to ze 1 raz udalo mi sie odpalic gre w ten sposób znalazł moje konto a na drugi raz juz nie :(... ( musiałem odinstalowac BF bo zmieniałem partycje )

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 19:43 

A...moze to wazne a moze nie do konca.. Walneła mi płyta głowna przez co nie mialem dostepu do DVD to tez sciagnałem taki "mini image DVD dla BF2" bym mogł bez wkłądania do napętu odpalic no moze przez to ? ...ale gra sie załacza normalnie nie wyswietla błedów...hmmm

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 19:59 
Spamer!

pewnie ściągałeś mini image for SP , radze sprawdzić i podać pełna nazwę :wink: , bo jednak SP to Single Player i jak to masz nie pograsz w necie :wink: .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 08:18 

duncon napisał(a):
chyba ze grales wczesniej na 1.0 to na 1.41 to konto nie bedzie dzialac

Hej. nie wiem co jest grane bo mam ta gre od wczoraj. zainstalowalem pogralme troche ale malo serwow wiec jak zwykle zaczlame sciagac patcha 1.41. izonk, po sciagnieciu okolo 1,5mega dostaje informacje ze patch jest juz caly sciagniety. uzywalme firefoxa i eksplorera i ciagle to samo, po odpaleniu teog patcha nic sie nie dzieje. czy jest cos nie tka z tmy patchem do ktorego podajecie sciezke na stronie???

pytanko 2gie. jak kolega wyzej napisal w cytowanym fragmencie. czy ot znaczy ze jak po instalacji gry mam wersje 1,0 i pogrma na niej troche to ponziej juz nie moge zrobic upgrade do 1,41 bo gra nie bedzie dzialac???

prosba o pomoc. 1szy raz mam taka historie. kupilem juz bf:v i bf:42 i tma zadnego podobnego problemu nie mialem z patchami :(.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 09:08 

masz 1.0 wersje , sciagasz patcha ok 600mb z 1.41 i instalujesz go ( jesli problemy beda szukaj odpowiedzi an forum bo sporo o tym bylo ) , zakladasz konto i grasz na rankingowych serwerach

patch do pobrania ze strony http://www.ea.pl np ( najlepiej przez ich program EA Link )

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 13:04 

i tu jest problem. jak juz mowilem sciagma plik v1.41.exe i lipa po 1 minucie oznajmia mi ze plik jzu sciagniety. zero informacji ze rozlaczylo albo cos w tmy stylu.

wiec wlazlem na stornke EA.com i znalalzme plik p[atch v1.4. po calym ranku zassalo mi :). i teraz sie martwie bo z tje styorny EA.com tez nie da sie zassac pliku v1,41.... to smao co z linkiem na waszje stronie.

pomozcie ludziska :/.

czy na patcxhu v1.4 bede mogl grac? bo z niewiadomej przyczyny nie moge sciagnac patcha v1.41....

Strefa czasowa: UTC + 2