Teraz jest 6 mar 2025, 16:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 17:56 

Cytuj:
Brak w tym cienia logiki ale co tam, wmawiaj sobie że jesteś lepszy bo używasz Ak

Oczywiscie że jest lepszy.Nie potrzebuje wspomagania jakim jest np: g36e,umie dobrze posługiwac sie kałachem.I nie mów mi że miedzy graczem uzywajacym unlockow a graczem uzywajacym podstawek(umiejetnie) nie ma roznicy.Ten pierwszy załozmy na sparingu dostałby w pupe do zera,bo nie umie grac podstawowa bronią.

Oczywiscie nie potępiam graczy grających unlockami,uważam że poprostu wciaż sa na ciemnej stronie mocy :twisted:

A tak wogóle nie o tym temmat :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 18:16 

To może zhakujemy rankingi to dzieciarnia odejdzie i zostaną sami ci, którzy przyszli pograć a nie staty sobie poprawić.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 18:26 

Lepiej zrobic serwy, dla lamek ktore lubia statsy na spawnach nabijać...

:mrgreen:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 18:29 

M@TH3V napisał(a):
Lepiej zrobic serwy, dla lamek ktore lubia statsy na spawnach nabijać...

:mrgreen:

I niespodziewanie, w nocy, wyłączyć ranking na tych serwerach.

To się zawiodą : DDDDDD

Biorąć pod uwagę to, że statystyczna lama nie zauważy różnicy przez około 7 dni.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:01 

Zaraz...chwila...nowy jestem :lol:
To znaczy że jak gram ulockami to jestem lamer, tak?
A nie zastanawialiście się że pod względem broni, BF2 jest dość ubogi i przydałaby się jeszcze większa różnorodność??

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:08 

Borewicz by powiedział "sie gra sie ma" ale to był kiepski serial i tak samo kiepskie są unlocki(chyba że przeróbka Borewicza :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:46 

bnkn - chodzi głównie o to że na unlockach nic się nie nauczysz, jednak jeśli grasz podstawkami to oczywiście jesteś ub3r pr0 l33t pl4y4h :)A co tam graj podstawkami ale nie na polskich serwach bo ciebie obrzucą mięsem a potem kickną...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 19:49 

bnkn81 napisał(a):
To znaczy że jak gram ulockami to jestem lamer, tak?

zaskoczyłeś :D

Janciwo napisał(a):
I niespodziewanie, w nocy, wyłączyć ranking na tych serwerach.

To się zawiodą : DDDDDD

Biorąć pod uwagę to, że statystyczna lama nie zauważy różnicy przez około 7 dni.

hehe jezeli są bystrzy to zauważa po 7 dniach :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 21:09 

Grubber{PL} napisał(a):
jeronimo napisał(a):
GoLyPL napisał(a):
i jeszcze te cioty z unlockami mający wyniki po 30 do 2 .

to jak ktos umie grac to jest ciota wedlug ciebie badz cziterem :evil:

Twoaja wypowiedz jest bezsensu gdyz jezeli ktos potrafi grac to gra bez unlockow. A kogos ktorobi ratio 15-1 unlockiem dobrym graczem nie nazwe. (oczywiscie to moje zdanie mozecie sie z nim nie zgadzac ale ja to mam raczej gdzies ;) )

a co nie umiesz grać unlokami :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 21:14 

Jakby Grubber gral unlockiem to bys nie wiedzial kiedy giniesz... (ale naprawde to lami ;))

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 21:31 

jeronimo - seba ma rację. Jakby przez tydzień ludzie grający podstawkami grali G36E,P90 i F2000, to byłby to Twój najgorszy tydzień w bf2. W poniedziałek było by nawet luzacko - wszak trzeba się przyzwyczaić, ale w niedzielę nikt poza nimi (i masochistami polującymi na purpurowe serce) nie grałby na NSZ, Asterze itp.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:08 

Tak zawsze było i będzie:) Koleś myśli, że jest dobry bo mu dobrze idzie z G3... Wygrywa 1na1 z panem X... A teraz podstawiamy w miejsce pana X Grubbera i pan z G3 wyzywa go od cheatera... Przecież on ma G3 i nikt z nim nie ma szans :) Prawda jest taka, że w teorii unlocki są lepsze od podstawek, ale podstawki w sprawnych rękach górują nad unlockami:)

Strach pomyśleć coby było gdyby teoria Jasona weszła w życie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:29 

moim zdaniem i tak bf2 ma najlepszy teamplay niz COD4....tam mozna campem wyj.... polowe teamu(eeee na klanowki lipa) w bf2 raczej tylko dobry teamplay wymiata....zobaczymy jak sie wszystko potoczy.....moze sie okazac ze tez zdechnie jak ETQW...mial byc taki wypas,ludzie sie rzucili(nawet sam zamowilem...ale pozniej zrezygnowalem;) ...i juz ucichlo w QW....poki wszystkie zabawki nie odblokowane...poki entuzjazm nie spadl...to narazie COD4 ogarnal wiekszosc graczy sceny: cs,bf,etqw,cod2,bf2142 itd...mam nadzieje ze nie wciagnie wszystkich do konca i cos na scenie bf2 bedzie sie dalej dziac...dobrego...pozdro for all!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:29 

Fajnie ale z G3 to bym nikogo nie zabił ^^
Moim zdaniem unlocki sa lamreskie (a sa uwierzcie mi ;) ) gdyż: Biegne se yankesem z górki na karku zabijam goscia i co of korz G36 albo jakis inne badziewie oczywiscie jako ze uznaje siebie za pro to nigdy (NIGDY) do nikogo nie strzele z unlocka bo obok mojego nicka moglby sie pojawic niepożądany napis (tam na gorze jak kogos zabija ;) ) wiec czym prędzej zmieniam bron z powrotem na M16. Oczywscie bylo by to zbyt piekne gdybym poprostu odbiegl z miejsca zbrodni z usmiechem na twarzy (oraz +2 punkty za zabicie wroga ^^). W momencie zmiany broni zjawai sie cale grono arabow ktorzy ujrzawszy ikonke na mapie pędzą czym predzej w moim kierunku by nabic se pkt za podoszenia i w ten czas mam lipe :)

A juz szczytem jest gdy jest ponad 3 trupy (a znajac BFa kitow z niewyjasnionych przyczyn bedzie z 5 lub wiecej) i w tym momencie musze wybrac odpowiedni co zajmuje z deczka czasu :/

To z mojej strony na teamt unlockow i mojej pogardy dla ludzi uzywajacych ich.
PS: Postanowilem nie zaznaczac w ktorych momentach z moich ust wylewa sie potok niecencuralnego słownictwa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2007, 22:33 

hehehe najlepiej jest grac bez unlockow...i zooma....only movment(niewiem czy dobrze nabazgralem) i dobra manipulacja reka...wtedy fragi ciesza najbardziej:) ktos mnie poprze w tej wypowiedzi???

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2