Teraz jest 19 lut 2025, 01:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2007, 23:43 

ostatnio dostałem kika za to ze na markecie ukradlem z TyGrYsem czolg, oczywiscie nikogo nie zabijajac poza... wespą. admin zobaczyl jak lufa drapieznika zniszczyła niemiecką artyleria i w pore zareagował :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 00:03 

kilkanaście razy za miejsce dla CC member czy jak to się tam zwie, i kilka razy, no to, że zabiłem mojego ulubieńca pana Zacharanzas'a czy jak to się pisze

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 15:46 

Pawciu napisał(a):
kilkanaście razy za miejsce dla CC member

Kickujący Kickowanemu równy w tym wypadku :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 16:30 
Moderator forum

Moze juz wystarczy, bo jak kazdy zacznie wypisywac za co dostal kicka i ile ich bylo to w dwa dni dojdzie kolejnych 30 stron...
Poza tym Ceglak z tego co piszesz wynika ze zlamales zasade, wiec kick byl jak najbardziej sluszny. Pawciu - kick zeby zrobic miejsce dla gracza CC jest mimo wszystko zrozumialy.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 16:44 

Strzelec napisał(a):
Moze juz wystarczy, bo jak kazdy zacznie wypisywac za co dostal kicka i ile ich bylo to w dwa dni dojdzie kolejnych 30 stron...
Poza tym Ceglak z tego co piszesz wynika ze zlamales zasade, wiec kick byl jak najbardziej sluszny. Pawciu - kick zeby zrobic miejsce dla gracza CC jest mimo wszystko zrozumialy.

Cytuj:
- można kraść sprzęt z bazy przeciwnika, ale trzeba jak najszybciej wyjechać z tej bazy. Nie można zabić wroga w głównej bazie przeciwnika przed kradzieżą. Można zabić wroga w głównej bazie tylko wtedy gdy się z niej wyjeżdża

nie złamałem zasady bo nie zabiłem nikogo :P tylko zniszczyłem wespe

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 17:30 
Moderator forum

Ceglak napisał(a):
nie złamałem zasady bo nie zabiłem nikogo Razz tylko zniszczyłem wespe

Zulus napisał(a):
- stealing equipment from opposing main bases allowed, but while stealing, not allowed to kill anyone before or after the equipment was stolen. Also, while stealing, it is not allowed to destroy or damage other vehicles in opposition main, nor is it allowed to mine or expack anything in oppostion main while trying to steal.

Source: CC Forum

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 17:36 

aha, ok. Nie miałem skąd to wiedzieć bo na polskim forum tego nie było :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 17:42 
Moderator forum

Ignorantia non est argumentum, czyli niewiedza nie jest wytlumaczeniem (;
Mi znalezienie tych zasad zajelo okolo pol minuty. Swoja droga, wydaje mi sie ze Zulus gdzies juz podawal na bf.pl te zasady (chyba w niniejszym topicu, ale cieszy sie on tak duza popularnoscia ze znalezc w nim konkretnej rzeczy nie sposob). W kazdym razie dobrze by bylo gdyby znalazly sie na forum Servery w temacie dot. nowego servera CC.

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 18:17 

umieszczał
Cytuj:
erwer : CC Conclave the Deset Foxes
129.125.51.144:14567

Zasady:

- nie mozna wjeżdżać sprzętem do nieprzejmowalnej bazy
- nie można przeklinać
- na Omaha axis nie mogą być na plaży
- można rozmawiać tylko po angielsku
- można kraść sprzęt z bazy przeciwnika, ale trzeba jak najszybciej wyjechać z tej bazy. Nie można zabić wroga w głównej bazie przeciwnika przed kradzieżą. Można zabić wroga w głównej bazie tylko wtedy gdy się z niej wyjeżdża
- nie można przebywać w nieprzejmoiwalnej bazie jako piechota, jeśli nie ma się zamiaru ukraść sprzętu
- na mapie Berlin nie można jako axis strzelać z czolgu bezpośrednio do głównej bazy allies. Można to robić tylko z bocznych ulic.
- można stosować pixel, lecz nie mile widziany
- można stosować planerape
- na mapie Iwo Jima, jako axis nie moża kampować nieprzejmowalnej flagi na plaży

Wszelkie skargi i zażalenia
Zulus nr gg 1675546

ale niestety nic o niszczeniu pojazdów nie znalałem. no cóż mój błąd :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2007, 23:12 

spokojnie...serwer CC zaczyna świecić pustkami,wychodzi bokiem adminom te ich lamerskie adminowanie.Może jak trochę sami pograją zmądrzeją...chodz wątpię w to :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 01:15 

mało gra ludzi bo lagi tam ostatnio strasznie zmienili z 20 slotów na 32 i lipa

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 13:22 

Po przeczytaniu wiekszosci postow w tym temacie wychodzi na to ze my Polacy jestesmy jak Niemcy w CSie czyli Angry Kids... :-S
Wszyscy na nich narzejakaja teraz wychodzi na to ze my tacy jestesmy, na pewno po kazdej ze stron (adminów i graczy) jest ziarnko prawdy ;)

Uwazam ze admini powinni troche poluzowac szelki a gracze bardziej przestrzegac zasad ;)

Ale nie rozumiem jednej rzczy po co tyle o tym pier**** po prostu sie nie gra na takim serwerze jak mi sie nie podoba jakis kanal TV to go przelaczam a nie zakladam topic na jakims forum zeby o tym pierdzielic, co mi to da oprocz straconego czasu i nerwow...

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 17:04 

DARK KNIGHT napisał(a):
Ale nie rozumiem jednej rzczy po co tyle o tym pier**** po prostu sie nie gra na takim serwerze jak mi sie nie podoba

Nie rozumiesz bo za mało myślisz chyba, wiec wyjaśniam BF1942 powoli zaczyna świecić pustkami i coraz mało osób gra-co za tym idzie coraz mniej serwerów do grania (mam na myśli z dobrym pingiem i z dużą ilością osób oraz osób ze skilem)
To właśnie powoduje, że na CC sie zbiera tyle osób, bo grają tam znani ludzie z dobrym-średnim skilem, z którymi można jeszcze powalczyć a serwery typu nateos (bez adminów), battlebox jeszcze jest taki w miare, netorn ruskie mendy co w rulesach jest dozwolone BC, reszta ma kosmiczny ping albo grają totalne nooby.

Co to polaków grających to nie jesteśmy jak niemcy bo my gramy dla przyjemności i zabawy :)

A poza tym zgadzam sie z tobą że admini na CC powinni troche moim zdaniem poluzować szelki 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 17:45 
Moderator forum

A kto powiedział że na nateosie nie ma adminów?

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 01:22 

no niestety prawda jest taka ze raczej wszyscy gracze nie przerzuca sie na innego serwa

Wypraszam sobie to "za mało myślisz" bo ostatnio naprawde od myslenia dynka mnie napierdziela, wiec dla tego moge mniej myslec ;)

PS: ludzie, wiem ze mnie zaraz zjedziecie ale po co wy sie meczycie z tym 42 nie lepszy jest FH, ja mam chyba tylko bf dla tego moda, tak na marginesie tez tam byla afera ze na jednym popualrnym serwie kradna i przywlaszczaja sobie nasze mapy ;/ ale wszyscy tam graja bo malo osob jest wiec cos o tym wiem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2