Teraz jest 6 mar 2025, 15:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 18:40 

Kupilem sobie kiedys bf2 i wszystkie dodatki itd....uslyszalem ze bf2142 tez jest dostepny..i tez kupilem....zaczelem z nedznym KDR(0,78)...i za kazdymi godzinami...kazdym dniem...szlo mi o 0,5% lepiej....w koncu po blisko 700h grania w bf2142 zalozylem nowa xsywe dla jaj ktorej jakies 8-10 lat temu uzywalem w Ircu gadajac sobie na kanale miasta w ktorym mieszkam...i okazalo sie ze kdr mialem juz prawie 1,90.....po blisku 150h wynosilo juz jakies 2,2...zabici na minute wzrastalo...a zgony powoli malaly.....przerzucilem sie na bf2...lamilem jak na poczatku...lecz szlo mi troche lepiej poniewaz duzo spedzilem grajac w bf2142..poprawil mi sie spryt..celnosc..ogolna manipulacja reka.....do tego troche trenowalem w programie reflex i na paru stronach do trenowania celnosci oraz reflexu w grach fps...linkow nie podam bo juz zapomnialem....grajac w bf2142 sprawdzalem wszystkie skrypty jesli chodzi autohotkeya...na no recoila...na autofire.....ostatnio znalazlem skrypt bardziej rozbudowany i sprawdzalem w bf2....no recoil...autofire(z mozliwosci zmiany recoila nawet tak ze podczas strzelania celownik nie to ze zawisa w tym samy miejscu ale sie i opuszcza...oraz mozna bylo zmienic szybkosc wystrzalu)...a kiedys nawet mialem smieszny skrypt ktory sie nazywal..aimbot czy cos takiego...skrypt przy ktorym jak sie strzelalo to celownik przeskakiwal o jakies pare pixeli to w lewo,prawo,gora dol.......takze wybor jesli chodzi o skrypty jest wszelaki itd....how to:interpolacja i extrapolacja itd..stara bajka na google juz dawno znalazlem przerobilem ten temat.....co tam jeszcze bylo.......hmm....chyba wszystko.....i teraz powiem wam tak:

Mialem skrypty i szczerze mowiac!!!!!!TO SYF!!!!!!!Nic nie daje...no recoil...to taki shit...dzieki ktoremu lamisz o 200%!!!! ten skrypcik na niby aimbota...to szajs nad szajsy.....celownik ci ucieka i nie mozna nikogo trafic...autofire...przeloczyc m16 na pojedynczy i pruc seria...i co z tego jak spread jest tak duzy ze strzela sie o 1-,15m od przeciwnika........zmiana interpolacji i extrapolacji smierdzi: piszac o extrapolacji i interpolacji na forum tak naprawde rzuca sie zgnilem mieso dla przecietnego gracza...zeby sam sprawdzil i powiedzial sobie...a to gowno...tak zgadza sie to jest gowno...a te prawdziwe cfg...who know gdzie co i jak trzeba zmienic?pewnie najlepiej pobawic sie w plikach a pozniej popieprzyc tak zeby suma md5 sie zgadzala i lecimy....ale w to nie wnikam bo ingerowac w te gre nie zamierzam na takim poziomie na jakim sa haxy.............Ogolnie uwazam...ze ludzie ktorzy graja w te gre powyzej juz 1000h jak skobel,metz itd...maja naprawde dobrego skilla...niewiem czy tutaj siedza ciemniaki i nie potrafia zrozumiec magicznego przyslowia:"trening czyni mistrza"...ogladalem niektorych staty i widzialem blisko 2000h w te gre...no ale to zlicza na rankingowym...a co z sparami itd. ktore odbywaja sie na nierankigowych serverach?!?! to ile jeszcze dopisac godzin?!(moze sie myle...ale chyba nie dolicza czasu?!)...sam po sobie wiem..jak grajac ciagle ide do przodu..

Moje zdanie jest takie...ci ktorzy graja w te gre dlugo...graja czesto...maja jakis poziom,ktory wypracowali sa naprawde skillowi i nie uzywaja zadnych haxow itd.....a czesc ludzi kotra doszla do polowy tego...twierdzi ze to tweaki...haxy...cfg....W jednym klanie bylem lepszy w drugim bylem gorszy....w tym w ktorym bylem lepszy mogli o mnie myslec...ma cfg...hax itd...w tym w ktorym jestem gorszy...mysle ma cfg hax itd....a tak naprawde to poziom gry...poziom umiejetnosci...myslenia...daje takie mozliwosci w grze......a reszta to bajka jaka sobie inni dospiewuja..

Przyklad:

Drunk Musketeer nagral cale swoje fm....a zeby tego nie zrobil tez mianowano by go tweakerem i h.. wie czym jeszcze.A prawda taka ze ma w h.. godzin jako sniper i wytrenowal sobie poziom mistrzowski.

Btw..gralem kiedys w q2..wygyrwalem lany w moim miescie i w pobliskich miastach...moj ziomek pogral troche i jechal mnie jak psa....szkoda ze nie byly to czasy bfa...napewno powiedzialbym ze mial cfg...lepsza myszle....i Bog wie co jeszcze.Prosilbym bardzo zebyscie mnie nie zjezdzali ze mialem skrypyty,bo co niektorzy z was bawili sie haxami...do czego ja nigdy sie nie skusze..i nie pieprzcie mi tu kitu..ze jestescie fer i nikt nigdy nie tweakowal...i nie szukal czegos do poprawienia swojej gry...nawet dla ciekawosci.

Nie bronie nikogo...ale po glebszym zastanowieniu mozna dojsc do wniosku...ze te wszystkie cfg..to mit.

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 19:05 

DaGodness napisał(a):
Raszid , moze dobrze gra , moze nie . Ja tam lubie przeciwko Metzowi i Grubberowi grać bo przynajmniej wiem , ze oni potrafią mnie zabić :)
Ostatnio tez mnie Raszid pod nickiem Perfect_Killer_PL oskarzales o makro - gralem na nicku D4go :)
Co do .cfg mam swoje własne zdanie . Inne odpowiedzi mnie nie interesuja - .CFG nic nie daje , a jezeli daje to napewno nie na naszych polskich łączach ( chyba , że ktoś ma jakiegos bardzo dobrego dostawce bez żadnych packet lossow , kolosalnych zmian pingow itp .
Dymki z glowy najczęściej lecą z powodu pingu . Wezmy na przykład takiego Balu . Ma ping 40 , a jezeli akurat mam z nim 1v1 i skoczy mu ping do 60 to automatycznie głowa dymi .

DaGodness nie wiedziales, ze przed kazda mapa oblepiam banie 10 workami maki ? A tak na serio kochany internet i przeciazenia sieci- doprawadzaja mnie ostatnio do szalu .

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 19:10 

Oj...

Macie problemy. Gram na całkowicie czystym BF2 i nie narzekam. Wprost przeciwnie. Cieszy mnie że bez żadnych wspomagajek osiągam niezłe ratio.

Oczywiście, wiele razy dostaję po dupie. W końcu jestem ultranoobem :mrgreen:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 19:11 

Grubber{PL} napisał(a):
Makro nie uzywam. Uzylem tego raz i mi starczy. Glupio bylo gdy bieglem i podnies kita nie moglem bo ten mi granata rzucal xD (czy jakos tak to wygladalo juz nie pamietam ;) ) Zreszta ja mam Makro w łapie wiec po co mi ^^

BTW Metza bym sie zapytal on pewnie jedzie na jakis dodatkach ;)

PS wlasnie jeszcze zapomnialem dodac o Balu. Jezeli on nie ma cfg albo cos to ja kurna nie rozumiem tej gry kopci sie nie miłosiernia a pozniej jeszcze do mnei z geba ze jade na cfg ;)

Oj obawiam sie ze nigdy tej gry nie zrozumiesz ;D Rozne dziwne rzeczy sie dzieja xD .No mozesz zyc z przekonaniem ,ze cos mam ale bedziesz oszukiwal samego siebie.
ciao

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 19:14 

popytajcie chlopakow z bylego HA ile kmx gral.. to sie zdziwicie....po 6h dziennie i 1h przed szkola(rano!!!!)...to jest best hax....slyszalem ze i myszka o sciane poszla...zeby tak sie kazdy wczuwal to polacy byli by pro! to jest dopiero cfg co?!trening trening trening!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 19:30 

gabcio ja cie zjade za to co napisałeś jak mozno porownywac Skobla z Metzem nie zebym byl jakms fanem tego drugiego ale to jest przesada. Prawde powiedziawszy Skobel jest jedna z tych osob ktorych nie rozumiem.
Gosc swego czasu grał calymi dniami w BFa i tak byl ch***wy. Jego głównym argumentem na to ze ktos uzywa cfg, Makro, MSX, czego kolwiek to (teraz cytat): "Gram w te gre 2 lata to chyba wiem jak sie celuje i to jest nie mozliwe" (kwestia wypowiadana za kazdym razem gdy go ktos pojedzie jego zdaniem nie normlanie). Żal mi tego kolesia. Druga sprawa to taka ze zawsze miał aluzje jakies do mnie Immoratala i do wszystkich innych z TnT ktorzy go jechali jak chcieli.
Co do BF to wiem ze nigdy niezrozumeim tej gry ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 20:31 

Grubber{PL} napisał(a):
Jego głównym argumentem na to ze ktos uzywa cfg, Makro, MSX, czego kolwiek to (teraz cytat): "Gram w te gre 2 lata to chyba wiem jak sie celuje i to jest nie mozliwe" (kwestia wypowiadana za kazdym razem gdy go ktos pojedzie jego zdaniem nie normlanie)

Jakbym Kokiego słyszał :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 21:34 

ja ich nie porownuje...podalem przyklad tych ktorzy graja w ta gre blisko 2000h....dla mnie skobel nie jest jakims tam noobem....grac potrafi......moglbym wpisac metz,grubber...ktos napisalby...czemu ich porownujesz?! lol..mozna i tak nie?!:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 00:23 

Dagodness a moze pochwalisz sie nam wynikami Twoich "badań" ?? Bo dzis przez kilka rund sprawiales takie dziwne wrazenie jak bys cos testowal i przy okazji udawales ze nie widzisz tego co do Ciebie pisze.
Twoje milczenie jeszcze bardziej mnie przekonalo bo na defaulcie napewno nie grales a sama zmiana dwoch linijek w cfg nie sprawi ze Ci tak wszystko bedzie pieknie wchodzic . Wiem ze jestes najs łan a ja freeplayowa lama i w ogole ale w pewnym momencie poprostu poziom dignitasu albo i wiekszy :?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 00:41 

Dzisiaj z Dagodnessa parowało tak jak z ruskiego parowozu.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 00:54 

rem
rem Settingsfile automatically saved by bf2
rem
SettingsManager.boolSet GSClPunkBuster 1
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.100000
SettingsManager.boolSet GSExtrapolateFrame 0
SettingsManager.U32Set GSExtrapolationTime 1200
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 100
SettingsManager.U32Set GSPerfLogAtPlayerCount 30
SettingsManager.stringSet GSPlayerName "DaGodness"
SettingsManager.boolSet GSShowNetGraph 0
SettingsManager.boolSet GSUseObjectCache 1

Tak , dzisiaj testowałem te macro , ponieważ chcialem zobaczyc czy da sie go wykalibrowac zeby w ogole odrzutu nie było .
Co do Ciebie destrukt...grac nie umiesz .
Nie uwazam sie za najlepszego , a juz napewno nie lepszego od dignitasu .
Razem ze wszystkimi fake'ami i sparami mam około 1700 godzin . Więc przez tak długi okres czasu naprawde człowiek może dużo dowiedziec się o tej grze , a napewno coś o dymkach również.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 01:05 

Pięknie to ze chciales to mnie gowno obchodzi.Jak sobie chcesz testowac to idz przynajmniej na jakies Ea germany albo cos w tym stylu a nie truj dupy ludziom. Swoją droga to jest załosne ze PB za to nie kickuje -.- Co cwanszy z małym sobie moze cudo tworzyc... Taki wyscig szczurów licze teraz na jakis upd pb bo nie chce mi sie wierzyc zebyc sobie tego od czasu do czasu nie uzywal

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 01:08 

Nie płacz. Jezeli uwazasz ze to taki super bajer to se to zainstaluj i sprawdz. Ja nie zamierzam bo MSX i tak wylacza recoila xD

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 01:19 

Nie bede instalowal bo nie musze nic nikomu udowadniac ty pewnie sprawdzaliles wszystkie mozliwosci jak byc wiekszym pro bo przeciez ci na tym zalezy. Odczulem roznice w jego strzelaniu na wlasnej skorzej wiec prosze cie -.- napisz ze jeszcze fair to bylo.

Domyslam sie ze to makro bylo dostepne od dawna i tak apropo tego tekstu exila "co zabilo bla bla bla" - powyzej masz przyklad nadmiernej ambicji. Jak by go pb wylapalo to tez pewnie by byl placz i tlumaczenie "ze tylko chcialem sprawdzic".

Oczywiscie nie mowie ze dagodness jest low skillem ale jak dla mnie za duzo kombinuje

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2007, 12:54 

Przeciez to low jest z G36E biega i sie sam dymil, a na mnie narzeka ^^

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2