RedStar napisał(a):
Wedlug mnie portal powinien pozostac w takiej postaci jakiej jest. Jest to jakas swoista, polska wikipedia dotyczaca serii Battlefield. Portal przez te kilka lat swojej dzialalnosci wyrobil sobie juz jakas marke i wiekszosc osob wie, ze moze znalezc tutaj odpowiedzi na swoje pytania dotyczace BFa. Fakt, w ostatnim czasie wyszlo wiele ciekawych tytulow, wielu graczy zmienilo scene ale to nie oznacza, ze czas na Battlefielda juz minal.
"Myślę że czas stanąć przed nowymi wyzwaniami bo inaczej się obudzicie z ręką w nocniku. " Ok, ale rownie dobrze w tym nocniku moze znalezc sie kupa, z ktorej nic nie bedzie i trzeba bedzie sie jej pozbyc. Dolaczanie kolejnych tytulow moze do takiej sytuacji doprowadzic. Oczywiscie moze byc inaczej ale do tego potrzebny bylby ogromny wklad wielu osob. Przykladowo swego czasu owned.pl z gory zakladal, ze bedzie serisem wielotematycznym i na poczatku nawet jakos konkurowal ale i tak zabraklo dobrej organizacji.
Istnieje juz w Polsce kilka serwisow, ktore ogolnie zajmuja sie tematyka gier, esportu ale zauwaz, ze ciezko znalezc na nich jakichs konkretnych, dokładnych informacji na rozne tematy. Badz co badz ja zawsze bylem zdania, że "co jest do wszystkiego to jest do niczego". To jest moje zdanie i reszta moze sie nie zgadzac.
btavo
ile razy trzeba cos takiego pisac a nawet co nowe nie znaczy najlepsze ja narazie zostaje przy tym co na górze