gabcio napisał(a):
TL - MM08IP napisał:
gabcio napisał:
Exil napisał:
wam to się konkretnie nudzi....
dla ciebie juz ta gra nie zyje........i nie masz dziewczyny;)
Ale mu dowaliłeś Very Happy
Dowaliles??? Prawde napisalem nic wiecej...nie chodzilo mi zeby komus "dowalac" prawda jest ze Exil podniosl mi cisnienie swoim smiesznym artykulem na temat tego ze bf2 sie konczy....gdy Exil prosil mame zeby mu pod choinke kupila klocki Lego..albo jakies rysoraki...to ja juz gralem w q2 i interesowalem sie scena...jako jeden z nielicznych na osiedlu mialem SDI..placilem blisko 200zl i gralem ile wlezie...i chodziaz minelo te 6-8 lat(juz sam dobrze nie pamietam) to do tej pory zyje ta gra....jeszcze na dysku gdzies mam.moje skiny,jakies cfg z kupa bindow,aliasow...i innych jakis fajnych rzeczy oraz Polish Frag Festival 2....takie ownerskie akcje naszych rodakow..ze pale gnie,nigdy dotad jeszcze nie spotkalem takiego FM ktore podnioslo by mi cisnienie jak PFF2..dlatego takie artykuly jak Exila mnie dobijaja.....zmienilem o nim zdanie i nie uwazam go za zadnego gracza...dlatego sadze ze nie powinnien juz sie wypowiadac na tym forum...forum dla graczy sceny bf2.............dobra ale co z waszymi dziewczynkami??? Wymiekacie??Babeczkom sie dajecie?? Ej no przycisnac laseczki;P kto jeszcze????
Wzruszyłem się dogłębnie twoją historią... a PFF2 też widziałem i mnie nie powiało, fragi niezłe muza też, ale takich FM jest sporo

A co do inicjatywy, to jak dla mnie jest śmieszna... to tylko pokazuje, że BF2 to najważniejsza rzecz w waszym życiu i nawet swoje kobiety musicie do tego zachęcić.... a ty dywan nie grałeś w BF2 kiedy ja zaczynałem, kiedy ta scena żyła i było MNÓSTWO klanów/cupów itd... ale co ja mogę wiedzieć, nie mam dziewczyny no i nigdy za SDI nie płaciłem 200 zł....