Teraz jest 6 mar 2025, 12:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2007, 11:45 

Kacperek94^^ napisał(a):
a) Na Warlord nie ma helikopterów
b) Na ogół gra się tam bez pojazdów

Gdyby były śmigłowce to byłyby AA, a to graloby sie zupełnie tak samo jak Ghost Town, ktory jest zresztą moja ulubioną mapą. Ja bardzo często latałem ze snajpą na Max Carnage Ghost Town Anything Goes (zadnych głupich reguł typu - no baseraping itd.. Jak nazwa mowi.. anything goes), szczegolnie fajnie jest wdedy pograc sobie jako komendant i miec wszystkich na oku. Mimo tego ze sa pojazdy to cala masa miesa biega po mapie wiec jest do czego strzelac :lol: A jeszcze lepiej grac jako AT jako komendant, to jest dopiero wypas :wink:

Co do gry z pojazdjami na Warlord to dla snajpera sa one zadnym zagrozeniem.. Zip liny zalatwiaja sprawe i poruszasz sie po mapie poza zasiegiem czolgow czy APC.. Wiele flag jest niedostepnych dla pojazdow. Jedyne w zasadzie zagrozenie to artyleria tak naprawde.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2007, 00:19 

Ale Mordoklej grasz czasem z normalna bronia czy ogolnie to tylko snajpa , snajpa , snajpa , snajpa ??

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2007, 01:23 

skiLLer napisał(a):
Ale Mordoklej grasz czasem z normalna bronia czy ogolnie to tylko snajpa , snajpa , snajpa , snajpa ??

Gralem kazda bronia, kazda mape, kazdym pojazdem, kazda specjalizacja.. co widac zreszta wg statystyk o ile przywiazujemy do tych duza wage..

A teraz juz nie gram wcale.. i jakos mi z tym dobrze 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2007, 13:44 

Nie grasz wcale w BF2 czy w ogóle w nic? Jak w nic to po prostu ---> :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2007, 15:23 

W nic (no Wiedzmina nie licze, bo to nie gra online). Sa zapowiedzi, ze bedzie BF3 wiec sobie cierpliwie czekam 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2007, 20:01 

Ale to rok czekania. Wyjdziesz nam z wprawy. :) W "Wiedźminie" nie ma snajperek.

PS. Raz swego czasu trafiłem do jednej drużyny z Drunk Musketeerem i faktycznie wymiatał snajperką niemożliwie a przeciwnicy marudzili coś o czitach. :D Więc filmiki z jego osiągnięciami mnie nie dziwią.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2007, 21:37 

Nie jest az tak zle.. W BF2 juz dwa razy mialem chwile zniechecenia i przerwy 3-4 miesieczne.. Powrot jest trudny i na poczatku nawet grajac dobrze wydaje sie nam ze nie jest tak jak bylo i przy powrocie sa kolejne chwile zniechecenia i mysli czy czasem sobie nie darowac. Zeby wrocic do poziomu na jakim sie bylo potrzeba troche czasu (ok. 2 tygodnie w moim przypadku). Po 2 tygodniach juz wszystko idzie lepiej i gra staje sie przyjemniejsza jak czujemy ze wszystko wraca to poziomu na jakim bylo. Natomiast jak poruszac sie po mapie, tego sie przeciez nie zapomina, wiec doswiadczony gracz wracajacy do gry po dlugiej przerwie nigdy nie bedzie gral gorzej od kogos kto dopiero zaczyna.

Szkoda ze nie nagralem tego.Bylo wiecej ludzi i nieco ciekawsze. No ale gra bez Frapsa to gra bez laga..
Obrazek

Co do BF3.. To i tak wszystkiego trzeba bedzie sie nauczyc od nowa. Poznanie mapy, podstawowych taktyk i obsluga broni to podstawa. Reszta zalezy juz od predyspozycji psycho-fizycznych graczy a to sie ma albo sie nie ma. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2007, 22:47 
Spamer!

Mordoklej hehe wiem co czujesz po dlugiej przerwie z BF'em mialem te same uczucia ;) , ale jak sie da przerwie 1 tyd czy troche wiecej to w moim przypadku jest tak ze gram lepiej niz przed tem mam powera na kilka dni xD , a potem sie udoskonala po przez cwiczenia ;]
co do frapsa i laga ustaw grafe na medium lub low i bedzie git ;]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2007, 10:50 

Mordoklej grasz tylko tak że siedzisz/łazisz po dachach czy też wchodzisz w wir akcji? :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2007, 11:37 

Assassin0 napisał(a):
Mordoklej grasz tylko tak że siedzisz/łazisz po dachach czy też wchodzisz w wir akcji? :D

Kiedys nagrywalem Frapsem kilka rund.. to byly kawalki z pierwszego dnia gdy nagrywalem Frapsem.. Ale nie podobaly mi sie lagi wiec przez dlugi czas nic po tym nie nagralem ani nie stworzylem zadnego filmiku. Kilka miesiecy pozniej postanowilem skasowac te kawalki bo zajmowaly miejsce na dysku ale zebralem kilka kawalkow do kupy i zrobilem jeden DivX ktory juz miejsca nie zajmowal.. Oto on, daje on pojecie jak gram :P
http://youtube.com/watch?v=iI-_z9M3fU8

Ostatnio edytowano 25 lis 2007, 11:52 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2007, 11:52 

Mordoklej napisał(a):
Natomiast jak poruszac sie po mapie, tego sie przeciez nie zapomina, wiec doswiadczony gracz wracajacy do gry po dlugiej przerwie nigdy nie bedzie gral gorzej od kogos kto dopiero zaczyna.

Też coś takiego zaobserwowałem u siebie. Swoją drogą to dość ciekawe zjawisko, może jacyś psychologowie powinni to testować - pamięć przestrzenna okazuje się trwalsza od nawyków manualnych.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 16:32 

Unlocki,unlocki i jeszcze raz unlocki...poza tym sporo kampisz a w tej sytuacji 4vs 1 czy tam 5 vs 1 to musiały być straszne n00by...:)

juz lepiej baw sie w snajpera :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 17:57 

Masz na mysli L85A1? Gram tym na zmiane z AK czasem, zeby noobki jak ty plakaly na serwerze ze ich unlockiem zabijam. A jak gram po stronie SAS wybieram L85A1 bo mi wybitnie nie podoba sie G36E strzelajace krotkimi seriami.. :wink:

Chlopcze, ledwie zes sie zarejestrowal a juz kozaczysz :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 18:20 

No wiesz Mordoklej,każdy lepszy gracz co przegrał sporo godzinek w bf2 może wziąć l85 i ownic.Także to video yt to nic specjalnego.Oczywiscie nie uwazam ze jestem lama--jak ktos lubi kampic i dobrze mu to idzie to czemu nie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2007, 20:00 

To video TO JEST NIC SPECJALNEGO.. Raptem kawalki z jednego dnia gry ponad rok temu nagrane :lol:

Czyli co, wedlug ciebie L85A1 jest lepsze od AK? Ja uzywanie L85A1 traktuje raczej jako dawanie fory przeciwnikowi, szczegolnie w Palacu na Warlord, gdzie wszystko z bliskiej odleglosci jest. AK tam przeciez dominuje. Poza tym moglem grac G36E ktore jest w SF bronia podstawowa.. wtedy to by dopiero bylo ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2