Teraz jest 19 sty 2025, 17:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Wariujacy ping
PostNapisane: 30 lis 2007, 20:15 

Witam
Posiadam gre juz od jakiegos czasu i nigdy niemialem z nia problemow
az do momentu gdy przeinstalowalem system z Visty na xp
Na viscie wszystko ladnie smigalo ping byl 60 max
doszedlem jednak do wniosku ze vista za bardzo obciaza moj komputer i wrocilem do windowsa xp i tu zaczely sie problemy...
ogolnie internet chodzi normalnie ale gdy wlacze battlefielda zaczyna wariowac i jest strasznie niestabilny ping skacze od 100 do nieskonczonosci przez co nieda sie grac i po paru min jestem wywalany z serwera :/
mam 1mb netie
Prosze o pomoc i z gory dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 20:36 
Spamer!

jaki rodzaj net'a ? - przewodowy / bezprzewodowy
masz wylaczone aplikacje , podczas grania , ktore mogą zżerac lącze [ czyt. programy uzywajace lacza - internetu ] ? :wink: .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 23:11 

przewodowy netia 1 mb wylaczone mam wszystko sprawdzalem nawet czy to moze niejest wina firewola ale nic z tych rzeczy
wczesniej na viscie mialem powlaczane komunikatory i czasem nawet lekkie sciaganie (tak do 1/4 transferu) i tego nie bylo :| dzwonilem do centrali i sprawdzali lacze i jest wszystko ok. a jeszcze zapomnialem powiedziec ping mi wariuje tylko w bf2 w pozostalych grach jest normalny choc niektore wymagaja mocniejszego lacza niz :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 14:26 

Mialem tak samo jeden dzien, cos robili u siebie ( w Netii ) i Ping wariowal, dzisiaj juz powinienes miec dobry Ping. Mi wariowal w srode z powodu spadku download'u do 50 kb/s ale w czwartek bylo wszystko ok :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 15:55 

Ja niestety mam tak juz od okolo miesiaca :| i tak jak juz mowilem tylko w battlefieldzie

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2007, 18:22 

Ja mam neostradę 6mb i na żadnym serwerze nie mogę sobie pograć... miałem bt ściągniętego z torrentów i fajnie się grało więc kupiłem orginalną i nie da się grać... ma ktoś podobne problemy z neostradą?!

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2007, 19:42 

U mnie tez wariuje od około 2 miesięcy.Równiez dzwoniłem do centrali ale z łączem jest wszystko ok.Robiłem aktualizacje PB i wszystko co pisali koledzy wczesniej ale nic nie pomogło.Ten problem z pingiem sie powtarza i widze ze nikt nic nie moze na to poradzić.Gram w BF 3 latka i nigdy takich problemów nie było.Zaczyna mnie to denerwować i powoli mnie odrzuca od BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2007, 19:47 

u mnie to niejest wina inernetu ;( tylko tego ze wczesniej byla zainstalowana vista :shock: z ciekawosci ja zainstalowalem jeszcze raz i wszystko smiga ping maxymalnie 180 ale tak jak mowilem mam zaslaba skrzynke na viste :cry:

Strefa czasowa: UTC + 2