Teraz jest 19 lis 2024, 13:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 08:42 

OK zamowilem sobie juz Zen Stone Plus Black 2GB w sklepie http://www.agito.pl/ mial calkiem nie zle oceny na tych wyszukiwarkach.

W takim razie kolejne pytanie: Czy sa jakie słuchwaki do uszne ktore oferuja nie zła jakos dzwieku za w miare przystepna cene? Nie lbuie tych sluchaweczek na ten clips co sie do okola ucha zaczepia i nie chce tez wygladac jak bym łazil w nausznikach xD

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 09:39 

Mialem kiedys senheisery(czy jak to sie pisze) za 60zl.Byly to standardowe "douszne" sluchawki i byly swietne (na tyle, na ile ten typ sluchawek moze byc swietny) :wink: Byly w MM :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 22:30 

napewno nie Mouvo! mialem jeden i nadal mam, tylko ze jak sie zawiesil 9 miesiecy temu to tak juz jest do tej pory. Laduje go, wlaczam i ciagle jest zawieszony. Poprostu zwieche ma dozywotnia. Pochodzil w sumie 3 miechy.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2007, 23:41 

Jak juz pisałem zamowilem Zen Stone wiec wyluzuj ;)
Tera jest pytanie o słuchawki 60 zeta za sluchaweczki to sporo no ale od czego jest mikołaj xD (jak ktos ma inne propozycje to dawac)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 00:28 

MX-500

http://www.allegro.pl/item271490610_now ... x_500.html

Jak dla mnie spoko. Dostałem je razem z pierwszym Iriverem CD. Dobry dół(tzn jest nie tylko dudnienie), przyzwoite tony średnie, góra trocha za ostra ale i tak łagodniejsza od wielu droższych dousznych. Mam je pięć lat, żadnych problemów. W tej cenie imho okazja. Tylko szkoda ze nie ma gwarancji :D

http://www.allegro.pl/item271598817__se ... r12m_.html

O tu juz jest, cena tez w górę. :)

Jako pierwsze słuchawki używam Koss Porta Pro. Wyglądają strasznie ( na pewno żaden dresiarz się na nie nie połasi :D), są przestarzałe, niemodne, włosy wcinają się w pałąk. Ale żadna z tych wad nie przysłoni ich jakości dźwięku. Super wyraźny bas, i zbalansowane tony średnie, nie "kłujące", a zarazem bardzo dokładne tony wysokie. Dla mnie bomba. Więc jeśli Mikołaj będzie bogaty to polecam. ( 2 lata temu chodziły po 300 zł :P )

http://www.3kropki.pl/p/7/2/koss_porta_pro.php

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 03:54 

Nie no ta ostatnia opcja odpada xD Wygladaja tragicznie i nie podobaja mi sie (choc nie jestem dresem). Zastanowie sie nad tymi pierwszymi wygladaja zwyczajnie i oto mi chodzi, zeby nie przeszkadzaly w drodze do szkoly w tramwaju czy gdziekolwiek indziej.
No niestey moj mikołaj tez ma limity na karcie kredytowej xD

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 15:54 

Mam Sony za 50 zł, lepsze od różnych filipsów / creativów etc.
W porównaniu z Sennheizer... nie wiem.

Co by nie było to i tak na słuchawkach za mniej niż 200 zł można słuchać tylko polskiego hiphopu i disco polo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2