Teraz jest 6 mar 2025, 14:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:00 

Może pytanie będzie niektórym wydawać się głupie, ale proszę o odpowiedź.
Jakich "typów" żołnierzy jest najwięcej na serwerach? (chodzi mi o odpowiedź:najwięcej snajperów, trochę mniej komandosów, itp.)

Edit: może będę upierdliwy: a najmniej??

Ostatnio edytowano 1 gru 2007, 16:09 przez Daisy, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:03 
Moderator forum

medyków

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:14 

to zalezy od serwa - jak inf to medycy jak conq to juz roznie glownie medyk/grenadier/mechanik

a najmniej snajperow bo to do niczego sie nie nadaje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:22 

Nie lekceważ snajperów, bo się uwezmą i będą ci strzelać head'a za każdym odrodzeniem :P

Najwięcej jest medyków, nie wiem czemu - przecież oprócz kałach'ów mają najsłabsze bronie.

Na infantry, na Road to Jalabad, snajperzy rządzą.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:25 

Eh :roll:

Najwięcej sie gra medykami bo ta klaso można najwięcej punktów zdobyć za podnoszenie i rzucanie apteczek

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 16:27 

Tak samo żołnierz wsparcia :) U mnie "otrzymujesz punkt za przekazanie amunicji" to pokazuje się bardzo często kiedy gram supportem :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:06 

no super snajperzy beda flagi przejmowac faktycznie wymiataja , poki co jeszcze zadnego dobrego nie spotkalem...

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:22 

Oj duncon... uważaj... ja od początku grania w BF2 gram tylko snajperem więc do jakiejś wprawy już doszedłem 8) więc uważaj żebyśmy się czasem nie spotkali na Strike'u :P

A tan na temat to najwięcej jest oczywiście na inf. medyków i wsparcia. Najmniej mechaników i co mnie zdziwiło komandosów.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:35 

duncon napisał(a):
no super snajperzy beda flagi przejmowac faktycznie wymiataja , poki co jeszcze zadnego dobrego nie spotkalem...

A ja jak tylko cię widzę na polskich server'ach to dostajesz head'a :P
Wejdź na Road to Jalabad infantry 64, na takich serverach snajperzy to 70% graczy :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:46 

Inf 64 się "nie gra"... :P
1. Medycy
2. Wsparcie
3. Reszta

Tak to chyba można podzielić.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:55 

Jemu chodzilo chyba o wielkosc mapy. 70% snajperow i pewnie kampią na dachach a pod flagami jest jedno wielkie szambo z clayow... No naprawde super sprawa xD

Supportow tez jest duzo ale tylko dlatego ze piczki sobie rzucaja ammo pod nogi i spamuja granatami gdzie popadnie a teamplay dla nich konczy sie skamleniu o apteczke... takie moje zdanie.

Prosta sprawa grajcie medykami ^^

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 19:23 

MasterM napisał(a):
medem sie gra żeby pomagać innym a nie żeby punkty dostawać... ech ta gra upadła :D

Chyba mały procent graczy tak właśnie gra xD, większość na odwrót :D

Cytuj:
Supportow tez jest duzo ale tylko dlatego ze piczki sobie rzucaja ammo pod nogi i spamuja granatami gdzie popadnie a teamplay dla nich konczy sie skamleniu o apteczke... takie moje zdanie.

Właśnie preferuje takie zachowania wsparciem ale tylko na karkandzie po stronie mec :twisted: ale w tych wąskich korytarzach najbardziej sie clymory przydają [/code]

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 20:01 

TL - MM08IP napisał(a):
duncon napisał(a):

A ja jak tylko cię widzę na polskich server'ach to dostajesz head'a :P
Wejdź na Road to Jalabad infantry 64, na takich serverach snajperzy to 70% graczy :P

od snajperow ? ciekawe ciekawe...

64 i inf super gralem na takich dupnych serwerach , mieso armatnie ...

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 20:35 

a ja jak narazie patrze to medyków jest sporo ale najczęściej to w jednym miejscu ich po 8 =/ i nie ma ci kto pomóc... (na =GUS= tak jest b.często) potem supportów masaa, trochę szturm, sniperów mało i trochę komando (ale to jest autentycznie margines)... czyli -> med/sup > assault > sniper >cała reszta... (na infantry) a na normalnych to sporp AT, Mechanicy, Medycy, Snajperzy żadko support widze, bo ta ich broń się wydaje mało celna na średnie odległośći (a powinna być na takie używana)... ale to może dlatego bo mało gram... osobiście snajper/assault/sup/med

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 21:40 

Cytuj:
70% snajperow i pewnie kampią na dachach a pod flagami jest jedno wielkie szambo z clayow... No naprawde super sprawa xD

To w takim razie według ciebie jaka jest rola snajpera?? Bieganie ze snajperką po otwartym polu albo w wąskich korytarzach? Rolą snajpera jest zabijanie z ukrycia i z dalekich odległości. Od latania jak mięso armatnie to są właśnie medycy i wsparcie.
Ja naprawdę nie rozumiem czemu wy wszyscy czepiacie się claymorów? Snajper jest praktycznie bezbronny w pojedynku jeden na jeden na małe odległości więc musi jakoś się chronić przed wszystkimi nobkami którzy biegają z G36 i mają configi zmienione. Jeżeli chodzi o Claye pod flagami to inna bajka. Po za tym BF2 jest tak cudownie zrobione że trzeba nie raz poprawiać drugim strzałem jak się strzela z wszystkich snajperek które są dostępne. Przeciwnikowi wystarczy jeden strzał z innej dostępnej broni żeby zabić i nie koniecznie musi heda trafić. Jednym słowem BF2 schodzi na psy, i powoli sam mam zamiar się już pożegnać z tą grą jak tylko osiągnę następną rangę.
Taki mały OT.
Jeżeli chodzi o RtJ. to faktycznie na mapie 64 jest duuużo snajperów. Wiem bo sam się na tej mapie nie raz czaje z snajperką ;) medyków też jest dużo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2