Cytuj:
70% snajperow i pewnie kampią na dachach a pod flagami jest jedno wielkie szambo z clayow... No naprawde super sprawa xD
To w takim razie według ciebie jaka jest rola snajpera?? Bieganie ze snajperką po otwartym polu albo w wąskich korytarzach? Rolą snajpera jest zabijanie z ukrycia i z dalekich odległości. Od latania jak mięso armatnie to są właśnie medycy i wsparcie.
Ja naprawdę nie rozumiem czemu wy wszyscy czepiacie się claymorów? Snajper jest praktycznie bezbronny w pojedynku jeden na jeden na małe odległości więc musi jakoś się chronić przed wszystkimi nobkami którzy biegają z G36 i mają configi zmienione. Jeżeli chodzi o Claye pod flagami to inna bajka. Po za tym BF2 jest tak cudownie zrobione że trzeba nie raz poprawiać drugim strzałem jak się strzela z wszystkich snajperek które są dostępne. Przeciwnikowi wystarczy jeden strzał z innej dostępnej broni żeby zabić i nie koniecznie musi heda trafić. Jednym słowem BF2 schodzi na psy, i powoli sam mam zamiar się już pożegnać z tą grą jak tylko osiągnę następną rangę.
Taki mały OT.
Jeżeli chodzi o RtJ. to faktycznie na mapie 64 jest duuużo snajperów. Wiem bo sam się na tej mapie nie raz czaje z snajperką

medyków też jest dużo.