Teraz jest 6 mar 2025, 11:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 22:45 

Nobusy graja medykami - totez ich najwiecej :)

Prawdziwi pro graja wsparciem(rany im nie straszne a kule sie ich nie imaja) medykow z przeciwnej druzyny traktuja jak zycie wystarczy zjesc/zabic, podniesc kita i juz masz apteczke, pozniej znowu wraczasz do RPK/SAW/PKM i kosisz niczym Rambo za mlodych lat :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 22:56 

Toć Ci ciekawa historia...

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 23:51 

Aha... no przyznam, że w takim razie cała polska scena to nooby/...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 14:04 

"Im więcej początkujących tym więcej medyków" Czemu?
Ponieważ medyk za reanimacje zdobywa dużoooooo pkt.

Raz widziałem takiego co miał 125 pkt. z czego ponad 80 to były punkty za reanimacje :P

Swoją drogą ja tam lubie snajperów. Najlepiej Claymorki za rogiem postawić i BUM! Masz 2 pkt :P

Ale sanitarami nie tylko nooby grają. Grałem raz z takim jednym który z AK-101 wyciągał 56 zabić:D heh

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 15:55 

no i podnosi cie taka pala bezmozga zamiast wpierw rozejrzec sie czy przeciwnik gdzies z boku nie stoi , pkt sobie nabija to ma te 125 razem pozniej...

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 16:09 

duncon napisał(a):
no i podnosi cie taka pala bezmozga zamiast wpierw rozejrzec sie czy przeciwnik gdzies z boku nie stoi , pkt sobie nabija to ma te 125 razem pozniej...

Święte słowa. Podniesie taki, i od razu dostaje head'a od gościa który stał obok, żeby tylko 2 fragi zgarnąć...

Najwięcej jest medyków (zazwyczaj). Ale ostatnio na serverze na 20 osób w moim teamie mieliśmy 7 supportów i tylko 1 medyka... :/
Ja ostatnio najwięcej gram assaultem czy komandosem. I jeśli chodzi a ass'ka to granatnik rulez ;) a spec-ops'em najlepsze są podstawki. Unlock's sux!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 17:43 

Taaaa lamy graja MEdykami ciekawe ciekawe ... zastanow sie moze w klanach jest wymog by kazdy potrafil grac medem bo jest to najwazniejsza klasa w infantry?
A to ze sa lamy ktore tylko biegaja i podnosza to inna sprawa. Osobiscie jako sniper nie uzywam cleyow coz uwazam to za lamerke i tak wyciagam sniperem (po stronie MEC) zazwyczaj wiecej niz inni uzywajac claymorow.
Suport - zazwyczaj lama ktora stoi (lub podskakuje) w jednym miejscu ciskajac granaty gdzie popadnie (gdy sie takiemu wbije na gorke zeby go sciagnac to zaczyna sie p?acz ;)) lub lezy w jednym miejscu przez 3/4 rundy i sie jedna reka onanizuje a druga strzela z tego swojego wiejskiego RPK
Comandos - bezuzyteczny i zazwyczaj nie wkurza no chyba ze wbijasz sie z kolesiami na p?yte i... JEB!!
Asfalt - zazwyczaj lama dla ktorej trafienie kogos bezposrednio przerasta jego mozliwosci i strzela z tego lamerskiego granatnika pod nogi lub w sciane (ewentualnie siedzi cala runde na daszku iczeka az ktos podbiegnie via Wlodek)
AT i MEchaniku sie nie wypowiadam bo nie spotykam tego zbyt czesto

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 17:53 

Chyba nie pamietasz z czym kiedys biegales ;)
No i granatnik w cale nie jest lamerski(chyba, ze gosc sie zabija sam przy strzale)
Sztuka jest dobrze walic z granatnika :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 18:36 

Grubber{PL}

super post heh u?mia?em sie najlepiej to wyt?umaczy?e? i jest w tym du?o prawdy , moje zdanie na temat najcz??ciej u?ywanej profesji to jeste? dobrze umiesz gra? ze wszystkiego sobie poradzisz , mnie gra sie bardzo dobrze snajperem bo to mi?y zawód taki odmienny i te? nie popieram serwerów no clay dla mnie snajper powinien mie? dodatkowo albo dobry pistolet albo jaki? ma?y karabinek np : .45 PM bo w starciach na ma?y dystans je?li nie umiesz u?ywa? no?a ju? jeste? martwy a nawet je?li kogo? zabijesz z no?a to ten pó?niej skuczy jak ma?a pizde***a ze ty noob bunyhoper i co jeszcze nie wymy?li , na drugim miejscu da? bym assulta bo granatnik pi?kna sprawa ;p :lol: trzecie miejsce ?o?nierz wsparcia k?adziesz sie i liczysz fragi czwarty by? by medyk naj?atwiejszy najlepiej biega ma dobre bronie , oczywi?cie wszystkie bronie u?ywam w wersji podstawowej "DZIECI UNLOCKÓW PRECZ" szczególnie g36

Obrazek

PS : nie wiem dlaczego post jest dwa razy ale wybaczcie

Ostatnio edytowano 3 gru 2007, 18:40 przez TuRbO4Fun, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 18:36 

Grubber{PL}

super post heh u?mia?em sie najlepiej to wyt?umaczy?e? i jest w tym du?o prawdy , moje zdanie na temat najcz??ciej u?ywanej profesji to jeste? dobrze umiesz gra? ze wszystkiego sobie poradzisz , mnie gra sie bardzo dobrze snajperem bo to mi?y zawód taki odmienny i te? nie popieram serwerów no clay dla mnie snajper powinien mie? dodatkowo albo dobry pistolet albo jaki? ma?y karabinek np : .45 PM bo w starciach na ma?y dystans je?li nie umiesz u?ywa? no?a ju? jeste? martwy a nawet je?li kogo? zabijesz z no?a to ten pó?niej skuczy jak ma?a pizde***a ze ty noob bunyhoper i co jeszcze nie wymy?li , na drugim miejscu da? bym assulta bo granatnik pi?kna sprawa ;p :lol: trzecie miejsce ?o?nierz wsparcia k?adziesz sie i liczysz fragi czwarty by? by medyk naj?atwiejszy najlepiej biega ma dobre bronie , oczywi?cie wszystkie bronie u?ywam w wersji podstawowej "DZIECI UNLOCKÓW PRECZ" szczególnie g36

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 20:24 

Seba b?edy mlodosci xD Tera to juz nie to co kiedys. Dobrze ze nikt nie ma archiwalnych screenow z tym jak biegam z G3 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 20:31 

Do usuniecia

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 20:41 

Jesli chodzi o mnie to powiem jakie sa moje odczucia co do broni i ilosci ludzi biegajacych z nimi. Gram od niedawna w bf2 jakies 2 miesiace. Najliczniejsza grupe stanowia medycy. Czesto jest tak ze zabijesz jednego juz odbiegasz a on ci wali po plecach bo ktos juz go podniosl (dzieki temu nauczylem sie wartowac przy zabitych zeby nie dostac nagle po plecach od nich :wink: ). Nastepna to support. Bez kija nie podchodz. Wystarczy 2 czy 3 na Karku i sie nie przejdzie dana uliczka. Nastepni po nich to snajperzy. Czesto jest tak ze sie biegnie i sie dostaje nagle heada z dupy, na kazdym rogu trzeba patrzec pod nogi bo inaczej mozna znalezc nagle claya. :roll: bardzo wkurzajaca klasa. Najzadszymi klasami jest AT i mechanik. Mechanik imo ma calkiem dobre bronie zwlaszcza ten od strony USMC. Zadko trzeba poprawiac po pierwszym strzale. AT ma najbardziej przechlapane. Jak nie trafi cie rakieta to swoim PM praktycznie nic nie zrobi. Takie sa przynajmniej moje odczucia.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 20:58 

mnie to wkurza jak w?a?nie AT lata z wyrzutni? i strzela do ciebie... ostatnio kole? chyba z 5 razy pod rz?d mnie zabi? z rakietnicy my?la?em ?e mnie szlag trafi dopóki nie dosta? heda :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2007, 21:09 

Grubber nie mam nic na ciebie ale mam fajny post Dagodnesa z naszego forum, ze mu staty sie nie wczytuja ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2