Teraz jest 6 mar 2025, 10:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 03:31 

To jeszcze nic , ja mam screena jak jest pokazane ze gruber zabil 4 osoby z M16 i M203 , a trzyma w reku AK , a ja wyzywam go od cheaterow :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 17:47 

a ja i tak gadam że G3 jest imho lepszy od całej reszty... tzn. mi się lepiej strzela =P

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 18:02 

ja gram tak sniper sniper sniper sniper support sniper assault support sniper i zawsze sniper jest moj ulubiony od poczatku juz tylko nim gralem ale czasami lubie bezposrdenie pojedynki z g3 lub supportem po supportowac :p lubie bardzo supporta i assaulta za kamizelke i bronie a snajperem to gram caly czas i zajmuje flagi itp 45%zabitych jest przez moje claymory uwielbiam to a 55% przez sniperki oczywiscie kazdy dobry snajper powinien dobrac snajperke do danej sytuacji ale gdzie sie ustawic i przejsc z a do b w razie czego do c,de itp ja zawsze mam swoje taktyki na kazda runda a najlepiej to snajpie na strike jalalabad i warlord :P pozdro dla wszystkich wyborowych strzelcow i pro snajperow

ps. oczywiscie czsami zagram sobie medykiel lub pobawie sie z pojazdami komandosem gram wszystkimi ale glownie to sniper zadzi

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 18:22 

Sitan93 napisał(a):
45%zabitych jest przez moje claymory uwielbiam to a 55% przez sniperki

Wlasnie widze jaki z ciebie strzelec wyborowy raczej wyborowy wkurwiacz xD

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 18:28 

claymory czestu ratuja mi zycie a jak sie je ma w ekwipunku to sie rozrzuca to tu to tam :D lubie zmieniac miejsce snajpowanie dosyc czesto i uwielbiam strzelac heady tylko jak ktos biegnie to niezawsze heada da sie strzelic jeszcze e tym musze pocwiczyc ale najbardziej tolubie smnajpic z mojej wiatrowki z lunetka eheh :PP fak ze minu wkurw.. ale jakie za ta sapozyteczne jak zdobywaszpk stawiasz claymory na wejsciu jakies 100 metrow dalej w krzaczku itp i mozysz byc spokojny ze zdazysz zdobyc pk czasami trzeba zdobywac samemu bo w druzynach sa czasami nooby i chodza jak im sie podoba zamiast wspolpracowac wiec wtedy clamore jest bardzo dobry lub jak lezysz na budynku to dobrze postawic claymora zeby noktcie od tylca z knifem nie przeciagnol ;D \

ps. no moze przesadzilem z tymi procentami

Ostatnio edytowano 4 gru 2007, 18:29 przez Sitan93, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 18:28 

co wy macie do snajpera kazdy gra tym czym chce to tak jak ja bym mowil ze wasza profesja jest do kitu.a co do claymore to przecierz jak ma sie snajper bronic ?Ale przewaznie spotykam medyk-zaopatrzenie

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 19:21 

Nie mam absolutnie nic do sniperow ale gdy wbiegam na flage i mi nogi urywa cleymore to mnie krew zalewa.
PS: Powodzenia w szukaniu klanu grajac sniperem xD

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 20:48 

Grubber{PL} napisał(a):
gdy wbiegam na flage i mi nogi urywa cleymore to mnie krew zalewa.

Ciebie krew zalewa gdy wbiegasz na flage ja czesto gesto poprostu nie moge wyjsc zza rogu bo lezy ci claymore obok i ni hu hu. A najgorsze jest jak probujesz na kucaka przejsc obok niego i jakis typek z twojego teamu przebiegnie obok ciebie. Wtedy mam ochote za jaja powiesic na najblizszym drzewie. :x

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 20:55 

czyli snajperzy ogólnie nie są lubiani, tak??

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 20:56 

:reg: :spam:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 21:18 

Grubber{PL} napisał(a):
Nie mam absolutnie nic do sniperow ale gdy wbiegam na flage i mi nogi urywa cleymore to mnie krew zalewa.
PS: Powodzenia w szukaniu klanu grajac sniperem xD

a to nie był ot??

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2007, 21:59 

zalezy jaki serwer jak pisze ze no claymors on the flag to oczywiscie n iestawiam ale gram sprawiedliwie i nigdy niezostawiam pulapak jak juz odejde od flagi ale na swoich flagach / czasami bardzo sie przydaja kto zaprzeczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2007, 01:03 

Trundo zeby w tak dennym temacie nie bylo off topu bo jezeli mialo by tak byc to trzeba go bylo skonczyc po pierwszej odpowiedzi ktora IMO powinna wygladac tak: MEdyk, Support, Sniper, Assalt i reszta chołoty na inf.
Co do sniperow to jakos moge to zaakceptowac ze co jakis czas mnie taki fuksiarz zdejmie ze snipy ale nie moge zdzierżyć clayow. Czyli bym raczej napisal ze to wlasnie te gowniane zabawki sa znienawidzone.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2007, 08:23 

snajperów mało kto lubi bo są zdeka, ale tylko ZDEKA wpieniający... taki gość ci siedzi w krzaku z L96A1 i tylko pah, pah, pah 3 heady xD ciężko go lubieć xD

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2007, 17:27 

to już teraz ostatnie pytanie, nie związane ściśle z tematem.
zaczynam dopiero grać w bf-a i zainteresował mnie komandos. może ktoś przybliżyć trochę jego "sylwetkę", a najlepiej niech powie, czy oni się do czegoś nadają.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2