Lailonn napisał(a):
Prawda jest taka ,ze jakiekolwiek ulepszenia snajpera w kazdej grze psuja ja. Pokazcie mi choc 1 tytul gdzie snajperzy wystepuja a nie sa powodem do narzekan. O ile w realistycznych tytulach jak America's Army mozna snajpera przydusic ogniem o tyle w COD/CS/BF to takie wunderwaffe. Jak dla mnie z gier multi klasa snajper moglaby zniknac ;]
W Crysie na klanowkach czesto mozna spotkac snajpera (klan Retro - grali w bf2 ma zajebistego, dzieki niemu wygrali z imm0rtals - tez grali w serie bfa. Oczywiscie kazdy chyba sobie zaklnal pod nosem, no ale coz, ma to swoj urok przynajmiej nie ma samych medykow
A i tez nie na kazdej mapie snajper jest uzyteczny - I to sie juz tyczy kazdej gry.
EDIT:
Gralem w Cod4(przed patchem, moze masz racje, nie kloce sie),Q2 i Q3, Un2003. W Crysie snajperzy maja olbrzymie pole do popisu, na klanowcha tylko na malych mapkach, na ffa wszedzie , ale sa i na nich sposoby. Co do snajpera Retoro , jesli polowa kilow jego druzyny zostala nabita przez niego (gra sie 6na6) to chyba sie zgodzisz, ze dzieki niemu zawdzieczaja wygrana. - To nie miejsce zeby pisac o Crysie, chce powiedziec, ze kazdy snajper bedzie mial mase zabawy w Crysie, ostatecznie i tak heli zjada wszystko

( sry za offtop)