Teraz jest 28 lis 2024, 22:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:13 

Witam! Jstem nowym uzytkownikiem forum i nowym graczem. (Szczerze mowiac jeszcze ni wiem o co chodzi w tej grze :oops: ale ma klimat i super grafike) Postanowilem jednak zapakowac wszystkie dodatki od razu i niestety Secret Weapons niedziala! Jest to niestety wersja piracka. Podejzewam ze crack dolaczony do Secret W. jest uszkoczony i nie chce podmienic istniejacego z Road to Rome...Czy ktos mogl by mi pomoc i przyslac na priva swoj dzialajacy crack i podac miejsce gdzie mam go wsadzic??? Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:17 

następny :x
1. kup orginal (www.wirtus.pl)
2. cracka trzeba wsadzic do dupy :lol:

UPDATE:
rzeczywiscie BF to wypasiona gra :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:20 

no więc tak....tu na forum nie rozmawiamy o ver.pirackich gier...ani nie pomagamy piratom...a problemy mash dlatego że posiadasz pirackš versję SW...KUP ORYGINAŁ a wsio bez problemu się uruchomi..ofkoz musisz mieć toże BF1942 oryginał..

no dobra troche ci pomoge...pliki nocd sš na gamecopyworld..jak masz więcej niż 9 lat to sobie poradzisz z odszukaniem tego czego szukasz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:23 

po 10 min na forum i przejzeniu paru postow i otrzymaniu jednej odp widze ze raczej nie tolerujecie piratow... Ja nie mam zamiaru wydac 300zl zeby sie okazalo ze gra mi totalnie nie lezy! Panowie popatrzcie na swoje komputery i przyznajce szczerze ze wszystkie wasze programy lacznie z systemem Windows to orginaly! Bez jaj! JAk mi sie spodoba to moze i wydam ta kase ale na razie chcialem tylko trzoche pomacac i tyle! Sam mam pare orginalow np Operation Flashpoint wiec nie dyskryminujcie nowego!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:25 

dzieki za ten akt laski mam 25lat wiec moze sobie poradze ale prosciej bylo by jak bys podal pelny adresik... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:29 

Pastor napisał(a):
po 10 min na forum i przejzeniu paru postow i otrzymaniu jednej odp widze ze raczej nie tolerujecie piratow... Ja nie mam zamiaru wydac 300zl zeby sie okazalo ze gra mi totalnie nie lezy! Panowie popatrzcie na swoje komputery i przyznajce szczerze ze wszystkie wasze programy lacznie z systemem Windows to orginaly! Bez jaj! JAk mi sie spodoba to moze i wydam ta kase ale na razie chcialem tylko trzoche pomacac i tyle! Sam mam pare orginalow np Operation Flashpoint wiec nie dyskryminujcie nowego!

Battlefield Deluxe (BF + Road to Rome): 129,90 zł
Secret Weapons: 69,90 zł
----------------------------------------------------------
suma: 199,80zł

UPDATE: w wirtusie oczywiscie

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:32 
Moderator forum

to sobie sciagnij demo z http://www.3dgamers.com, a jak ci nie dalej nie lezy to masz problem, to nie ma znaczenia kto ma ile oryginalow i ile piratow, znaczenie ma to ze wszyscy tu maja oryginalne BF i nie maja zamiaru sponsorowac takich lolkow jak ty

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:34 

Widze ze jestes malym ortodoksem! Prosze wiec przyslij mi licencje od swojego Windows! Co tam masz jeszcze na twardym? Wszystko orginalne? 200zl to i tak za duze ryzyko-Polska to nie kraj dla graczy. Za OFP Platinium dalem 89zl i sie ne zawiodlem ale czekalem na zakup orginalu ponad rok bo w momecie premiery podstawowa wersja kosztowala kolo 150zl! O czym tu mowa...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:37 

a..myślisz że ktokolwiek by kupował oryginał,gdyby na piracie wsio full działało po necie(multiplayer)...jak chcesz pograć on-line musisz kupić oryg.bf1942 i sw jak ci się podoba..acha adres to http://www.gamecopyworld.com...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:38 

Typowa polska mentalnosc- mozna okradac wszystkich w kolo tylko nie EA GAMES bo zrobili Battlefilda? No tak Bill Gates jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie wiec mozna mu zajebac Winows-prawda??? A lolek to sam jeste i wypraszam sobie takie teksty bo jak sie ma inne poglady to nie powod by kogos obrazac! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:40 

Demko SW: ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/battlefield_1942_secret_weapons_of_WWII_demo.exe

Demko BF (multi):ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/battlefield_1942_multiplayer_demo.exe

Ostatnio edytowano 5 lis 2003, 18:49 przez RedStar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:40 

Dzieki za adres - a w muliplayera nie grywam (narazie...)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:43 

Lol, dawno niczego nie pisałem. Napisałeś, że masz swoje poglądy. Ofkoz jeśli masz poglądy to pewnie masz argumenty, nieprawdaż??? 8) :D Wymień je, a my powiemy dlaczego kupujemy oryginały :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:45 
Moderator forum

pastor przestan jeczec i plakac, mowisz o mentalnosci? a jaka ty masz skoro nam dupe zawracasz bo:
1. jestes (wstaw sobie co chcesz) i nie umiesz w necie znalezc tak prostej rzeczy jak crack
2. nie masz oryginala i jescze masz czelnosc plakac ze cos jest nie tak

jak komus sie wali piracki windows to nie wydaje mi sie zeby pisal skarge na oficjalnym forum wiesz?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:48 

Pastor napisał(a):
dzieki za ten akt laski mam 25lat wiec moze sobie poradze ale prosciej bylo by jak bys podal pelny adresik... :lol:

masz 25lat to mysl czlowieku :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2