Teraz jest 28 lis 2024, 19:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:50 

Ja piernicze, mieć tyle latek i nie móc znaleźć cracka. Ale to chyba dobrze o nim świadczy, bo wygląda na to, że nie akceptuje gier pirackich. Skoro niby nie to czemu o nich pisze :) :) . Poryty jest ten świat :twisted: :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:50 

Nie wiedzialem ze to forum to taka oficjalna sprawa a cracka wcale nie jaest latwo wyszukac! Szukalem na 10-15 crackowych stronach i wszedzie sa seriale lub programy generujace kody a nie crack! A co do mentalnosci to dalej unikasz odpowiedzi! Czy BF to jedyny orgianlny soft jaki posiadasz? Na ta strone trafilem przypadkiem i nie sadzilem ze tak was obraze swoim pytaniem o pirata-sory panowie, chyba sie wypisze s tego forum i powroce z orgianlem (jak mi sie pirat spodoba :lol: ) Trzymcie sie cieplo i poreczy!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:53 
Oldboy Battlefield.pl

big MF LOL!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:54 

Nie czujemy się (w każdym razie ja) obrażeni (ale kogoś mogło to dotknąc :D ), ale przed wejściem na forum trza chyba raczej looknąć na regulamin 8). Mało kto gada tutaj o piratach, chociaż tego pewien nie jestem bo też jestem nowy :) (może was dziwić co najwyżej data dołączenia:)))

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:54 

Pastor napisał(a):
Nie wiedzialem ze to forum to taka oficjalna sprawa a cracka wcale nie jaest latwo wyszukac! Szukalem na 10-15 crackowych stronach i wszedzie sa seriale lub programy generujace kody a nie crack! A co do mentalnosci to dalej unikasz odpowiedzi! Czy BF to jedyny orgianlny soft jaki posiadasz? Na ta strone trafilem przypadkiem i nie sadzilem ze tak was obraze swoim pytaniem o pirata-sory panowie, chyba sie wypisze s tego forum i powroce z orgianlem (jak mi sie pirat spodoba :lol: ) Trzymcie sie cieplo i poreczy!

BF nie jest moim jedynym orginalnym softem :P
A rzeby znalesc cracka trzeba miec dar albo umiejetnosci :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:56 

Tiaaa, RedStar, szczególnie przydaje się telekineza :D :D

Tytuł:

Pastor napisał(a):
Dzieki za adres - a w muliplayera nie grywam (narazie...)

Nie grasz w multiplayera to olej Bf1942. Szkoda czasu. Gra z botami jest nudna jak diabli (są maksymalnie głupie, na najwyższym poziomie celne doskonale, ale nadal głupie) powolna przy większej ilości botów i generalnie kiepska. Jak się pojawiło demo bf1942 dawno, dawno temu to pograłem sobie trochę w singleplayerze i stwierdziłem szkoda kasy (i tak nie miałem wtedy w domu jeszcze stałego łącza). Później znów widziałem u kumpla wersje pełną, ale znów grałem na jednego gracza i stwierdziłem, że żadna rewelacja. Wszystko to było jednym z moich największych błędów jeżeli chodzi o wieloletnią styczność z grami komputerowymi. Pewnego pięknego dnia ściągnąłem dodatek Secret Weapon i uruchomiłem w trybie multiplayer. Od tej pory wsiąkłem na dobre. Bo gra w multiplayerze to to, co powoduje, że bf1942 jest tak doskonały. Singleplayer to maluta namiastka, trening, żeby poznać wygląd mapy. Nic więcej.

Tytuł:

Czuje sie sprowokowany wiec jeszcze troche popisze :lol: Skoro zamiast grac w orginalnego BF napierdalacie we mnie to super! Niezla zabawa! Pan Johny Bravo napisal bym podal swoje argumenty-ja nie ma nic przeciw orgianlom! Sam mam kilka-tylko jest duzym ryzykiem wydawac 200zl i byc niezadowolonym z produktu! Wszystko, nadal sie jednak migacie od odpowiedzi jak jest z waszymi orgianlami?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:59 

Pastor, daruj!!! Jaki ze mnie tam Johny Bravo :oops: . Wiechol jestem :D. Apropos to 20% przyjemności to SP, a reszta to MP. Stałka się przydaje, ale nawet niekiedy mi się przy 160kb/s grać nie da. Moze mam coś źle ustawione :?: :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 18:59 

Pastor napisał(a):
Czuje sie sprowokowany wiec jeszcze troche popisze :lol: Skoro zamiast grac w orginalnego BF napierdalacie we mnie to super! Niezla zabawa! Pan Johny Bravo napisal bym podal swoje argumenty-ja nie ma nic przeciw orgianlom! Sam mam kilka-tylko jest duzym ryzykiem wydawac 200zl i byc niezadowolonym z produktu! Wszystko, nadal sie jednak migacie od odpowiedzi jak jest z waszymi orgianlami?

Narazie w BFa nie gram bo robie sobie mala przerwka a pozatym nigdzie mi z mojej polki nie ucieknie :lol:
Czekasz na odpowiedz o orginalach to czytaj dokladnie bo wyzej juz o tym napisalem :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:00 

Nie wiedziałem, że na forum panuje taka atmosfera tj. jak coś napiszę to od razu odpisują i na odwrót:)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:02 

wiechol napisał(a):
Nie wiedziałem, że na forum panuje taka atmosfera tj. jak coś napiszę to od razu odpisują i na odwrót:)

Nowa generacja czatka :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:03 

Chcesz odpowiedzi??? Proszę bardzo. Windowsa ma oryginalnego inne gierki tesh, chociaż kiedyś było nieco inaczej :oops: . Jeśli jesteś normalny to zarzucisz mi to, że kłamię, a jeśli nie jesteś normalny to przyznasz mi rację. Czyli z tego drugiego tesh wynika twoja normalność. Ale bezsens :twisted: :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:05 

No może nowa generacja forum???:). Pewnie wszczepili nam jakiś chip i teraz wiemy kto kiedy pisze :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:11 

Wiechol! Nie twierdze ze klamiesz - po prostu jestes szczesliwym posiadaczem orginalnego Windowsa oraz zapewne dobraj pracy lub bogatych rodzicow albo bogatej kochanki albo wszystkiego po trochu (nie wiem w jakiej jestes grupie wiekowej) Pozazdroscic!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2