Teraz jest 26 lut 2025, 15:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:12 
Moderator forum

nie no znowu jakis koles znalazl miejsce zeby uzewnetrzniac swoje finansowe kompleksy...pastor myslisz ze ameryke odkryles? podobne bzdety przed toba wypisywalo juz tutaj ze 30 uzytkownikow, i do wszystkich mielismy jednakowo analny stosunek, zeby bylo smieszniej paru z nich kupilo oryginal i teraz nie moga sie nadziwic ze probowali wo ogole bawic sie piratem, aha dodam jescze ze jak windows bedzie kosztowal tyle co gry wiecej ludzi pomysli nad zakupem oryginalnego systemu

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:14 

Niop, a jednak jesteś normalny :D . Żadne z tych się nie zgadza, bo w grupie wiekowej jestem w tej niższeej, ekhm. Na temat rodziców nie mam nic do powiedzenia 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:15 

wiechol napisał(a):
Niop, a jednak jesteś normalny :D . Żadne z tych się nie zgadza, bo w grupie wiekowej jestem w tej niższeej, ekhm. Na temat rodziców nie mam nic do powiedzenia 8)

a co powiesz o tej kochance :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:16 

Holman sądząc po twoich postach to znasz sie na kompach(jestem modderem i overclockerem). Lubisz dawać neonki i podkręcać procki. W takim razie powiedz mi ile kosztuje teraz WIndows, ale nie Oem lecz box. Jestem ciekaw czy jest jakaś różnica, bo gdzies o tym czytałem, ale cóż... amotorskim stronom nie można zawsze ufać :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:17 

Panie holman! Nie mam finansowych kompleksow - zapewniam! Nie wiem ile masz lat i czy juz skonczyles podstawowke ale ja mam dobta robote i nie nazekam na brak kasy-nie dostaje jednak kieszonkowego od babci na gierki tylko sam zarabiam wiec moze dlatego licze sie z kasa i nie widze powodu na wydawanie 200zl bez sensu-wole wypic piwko (Taki napoj ze slodu i chmielu do kupienia od 18 lat)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:17 

RedStar, napisałem, że jestem w tej niższej grupie wiekowej :D . No comment... :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:18 

Pastor napisał(a):
...do kupienia od 18 lat

pierwsze slysze :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:25 

legalnie od 18 lat-tak jak orginal BF...To napiszcie na zakopanie topora wojennego czemu to warto kupic ta gre juz wiem ze granie w nia single to nuda-moze wiec warto? (czemu jest fajna np w porownaniu do Counter strika) Ja jestem fanem OFP, Medal of Honor itp- BF wyglada dla mnie bardzo chaotycznie...Napiszcie cos!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:28 

Pastor napisał(a):
legalnie od 18 lat-tak jak orginal BF...

Mam ponizej 18 lat BFa kupilem bez problemow tak jak i bez problemow kupuje piwko :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:28 

no więc co za problem widzisz Pastorze..pograj sobie najpierw na piracie..ale będziesz zmuszony niestety do trybu SP...jak ci się spodoba i będzie odpowiednio dobrze chodziło na twoim PC to kup orydżinal...simple..ja osobiœcie tak zrobiłem...w życiu nie kupiłbym gerki oryginalnej nie znajšc jš przedtem i nie grajšc w niš(byłoby zbyt duże ryzyko nacięcia się na chłam który teraz często oblega półki sklepowe..np.WIELKI S(HIT) diablo 2 który miał być taki cudowny) :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:33 

MK- dzieki za sensownego posta! Pewnie bedzie mi chodzilo mam P4 2.8 Ghz i 1GB RAMu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:33 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Holman sądząc po twoich postach to znasz sie na kompach(jestem modderem i overclockerem). Lubisz dawać neonki i podkręcać procki. W takim razie powiedz mi ile kosztuje teraz WIndows, ale nie Oem lecz box. Jestem ciekaw czy jest jakaś różnica, bo gdzies o tym czytałem, ale cóż... amotorskim stronom nie można zawsze ufać :)

ok, pierwszy lepszy sklep komputerowy - IntraTrade, Wawa -

Program MICROSOFT WINDOWS XP Professional PL OEM - 730 zl

pastor napisał(a):
Panie holman! Nie mam finansowych kompleksow - zapewniam! Nie wiem ile masz lat i czy juz skonczyles podstawowke ale ja mam dobta robote i nie nazekam na brak kasy-nie dostaje jednak kieszonkowego od babci na gierki tylko sam zarabiam wiec moze dlatego licze sie z kasa i nie widze powodu na wydawanie 200zl bez sensu-wole wypic piwko (Taki napoj ze slodu i chmielu do kupienia od 18 lat)

zenujacy ton wypowiedzi swiadczacy tylko o twoim poziomie ale ok... tak zgadles mnie babcia daje kase na kompa ROTFL, ja jestem fanem militarnych symulacji, strategii i fpp, z fpp wczesniej gralem w OFP i w MOHAA, rok temu przeskoczylem na BF i od tej pory w nic innego nie gram, sciagnij demko, sprobuj pograc na nim gdzies w necie (jesli jescze sa serwy) i zdecyduj czy kupic oryginal, zapewniam cie ze warto, pomijam juz to ze BF nie kosztuje 200 tylko troche ponad 100

Ostatnio edytowano 5 lis 2003, 19:37 przez Holman, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:34 

Pastor, ale nikt się z toba nie kłucił. Może źle to odebrałeś.... 8). Najpierw podaj parametry swojego kompa, a potem się dowiesz czy warto kupiś Bf'a. No i przydało by się stałe...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:41 

Panie Holman czemu moja wypowiedz uwazasz za zenujaca-nie znasz mnie wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow! Nie znasz sie na zartach? Wasze ataki byly ostre wiec sie wkurzylem a podejrzewam ze srednia wiku na tym forum to pewnie 15 lat wiec z pojechalem troche po was-zwykla riposta nic poza- bez obrazy!

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2003, 19:43 

Wiesiu-mam P4 2.8 Ghz 1GB RAM ATI Radeon 9600 pro 128MB - Styka na BF???

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2