Teraz jest 23 lis 2024, 22:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem
PostNapisane: 15 gru 2007, 10:45 

witam. posiadam battlefield'a 1942 + r2r + sw, zainstalowalem patch 1.6 a pozniej 1.61. gdy zaladuje sie mapka pojawia sie okienko "map vote" ktorego w zaden sposob nie moge wylaczyc. z prawej strony okienka jest tekst "vote for map berlin012345678902", wchodze w konsole wpisuje komende game.mapvote 14 (jako ze berlin ma nr 14 z listy map) po chwili od wpisania danej komendy gina wszyscy na danej mapie. problem ten pojawia sie tez gdy zainstaluje FH. z patchem 1.45 nie pojawia sie okno z gflosowaniem nad zniamami do mapy, jednakze jako ze chcialbym grac w FH potrzebuje patch 1.6 lub wyzszy. stad moja prosba o pomoc do forumowiczow. z gory dziekuje za kazda sugestie

nadmienie tylko ze gra nie jest piracka, wiec darujcie sobie pytania tak jak w innych tematach o X slowo z X strony. instrukcji nie posiadam, gre kupilem z allegro, zamiast calej instrukcji dostalem tylko kartke z cd key'em. nie wnikalem co sprzedajacy zrobil z reszta instrukcji.

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2007, 18:40 

miałem ten sam problem gdy przegrałem oryginalnego BF z tymi samymi dodatkami i wkleiłem crack'a do katalogu z grą (wersja 1.6) nie mam pojęcia ocb z tym ale podejrzewam ze masz piracką wersje biorąc pod uwagę te 2 zbieżne ze sobą sytuacje

Strefa czasowa: UTC + 2