Shelton napisał(a):
bibol napisał(a):
FH2 to po pierwsze modyfikacja BF 2 i jako taka powinna...
Bzdura. FH2 to przede wszystkim druga część FH1.
.
A ja ci powiem na to, to zalezy, a dlaczego zalezy wyjasnie na podstawie pytania ktore ja sobie zadalem wchdozac w FH 2 czy tez inne mody.
"Kto tu naprawde jest czyim gosciem?" i probujac odpowiedziec na to pytanie nie uzyska sie jednoznacznej odpowiedzi poniewaz patrzac na to ze swojej pozycji jako gracza stricte bf 2 powiem ze to ja jestem gospodarzem poniewaz mody ktore tworza ludzie na podstawie mojej wybranej gry sa tylko ciekawostakami i daltego dla mnie nie ma znaczenia ze ten mod ma akurat nazwe FH 2 rownie dobrze moglby sie nazywac ukulembele milion piecset, poprostu jest jednym z wielu ktore sie pjaiwly i przeminely, ale to ze bazuje na podstawie mojej gry daje mi prawo do wypowiadania tych pogladow ktore mam.
Natomaist patrzac na to z oczu gracza bf 1942, ktory gral i przeszedl na FH1 to tak to FH 2 jest kontynuacja tego moda, ktory powstal wczesniej a bf 2 sluzy tylko i wylacznie do odpalenia tego moda.
@Fulgrim spokojnie tacy panowie jak hmmm, czy podobny mu kolega 55_Maciek potwierdzaja hipoteze badan jaka postawila pani Ulfik-Jaworska w swojej ksiazce "Komputerowi mordercy. "Tendencje konstruktywne i destruktywne u graczy komputerowych", a mianowice taka iz gracze komputerowi przez to ze graja psoiadaja mniejszy poziom empatii niz reszta ludzi i sa mniej sklonni do udzielania bezinteresownie komukolwiek pomocy. A ci panowi przejawiaja po prostu typ agresji adaptacyjnej ktora jest reakcja biologiczna na zagroznie istotnych dla nich interesow i jedynym w tym momencie celem dla nich staje sie usuniecie tego zagrozenia, wiec ich tekstami sie nie przejmuje.
Natomiast jak jestes zaciekawiony tym jak gracze komputerowi reaguja i czym sie kieruja to polecam ta lekturke
A i do tych ktorzy juz mnie znienawidzili zycze milego grania w FH2, tylko na koniec powiem tak ze jesli czujecie sie gospodarzami tego moda to traktujcie swoich gosci z szaczunkiem tak jak dobry gospodarz robi, a zalozenie co poniekotrzy sobie przyjeli nastawiajac sie sztorcem do lduzi pochdozacych z bf 2 swiadczy conajmniej o braku taktu