jurgens napisał(a):
Nie szkoda Ci Bibol energii, pisać takie elaboraty na 3 akapity? Kto jest gospodarzem a kto nie jest... Jakie to ma znaczenie. Podoba się graj, nie podoba się, nie graj.
Nie szkoda ponieważ chciałem się dowiedziec poprzez dialog z ludzmi ze sceny bf 1942 skad pojawialy się agresywne komentarze pod newsami w stosunku do graczy bf2, a także teksty na serwach, bo pierwszy jaki ujrzałem na czacie to był „fucking bunnyhopers from bf 2”. I teraz wiem, poprzez roznej jakości posty w tym temacie iż takie zachowania wynikaja ze strachu, strachu przed tym ze moda tego przenieśli na platforme bf 2 a co za tym idzie masa ludzi mogla by z tej gry przenosic styl walki jaki wypracowali w vanilli i stad te teksty powyżej, bo bali sie ze tacy ludzie beda niszczyc im wyobrażenie o tym jak w tego moda powinno się grac. Widze tez, ze dla niektórych ten mod to rodzaj czegos magicznego i niemalże mistycznego przezycia wiec stad się biora rozne teksty przepełnione agresywnością, złośliwością, wulgarnoscia w stosunku do mnie czy do innych graczy pochodzących z bf 2.
Jedyne czego sie obawiam to to, ze badania psychologiczne jakie sa prowadzane w celu badania społeczności graczy potwierdzaja hipotezy o szkodliwości gier komputerowych, a niektrozy probuja to bagatelizowac i osmieszac bo taka jest ich jedyna forma obrony przed wynikami badan czy faktami. Ale ignoranci zawsze byli sa i beda i mam tego świadomość.
A to jest mój ostatni post w tym temacie bo to co zamierzałem osiągnąłem i chciałem podziękować tym, którzy starali się przeprowadzic ze mna dyskusje na poziomie.
I tak jak pisalem zycze wam milej gry w FH 2, ale napewno mnie tam nie ujrzcie bo tak jap pisalem jest to mod na poziomie dobrze wykonany jednak styl prowadznia akcji i walki jest nie na moj gust.
W kazdym badz razie HF i GL