Teraz jest 6 mar 2025, 13:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:20 

No dobrze jestem wychowany i jak z tym to pisz do seby18 sam napisal 'lamo' wiec skoncz juz.
PS: Mam pytanie czy za to co napisalem mam juz bana na =BT= i na NSZ?? jak tak to luz pisze to bo nie wiem czy juz je z ulubionuch usowac.

Ostatnio edytowano 18 gru 2007, 23:22 przez skiLLer, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:20 

To 1 czy 2 , sprecyzuj swoja wypowiedz :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:24 

skiLLer jezeli nie jestes cziterem to napewno nie masz bana na serwerze =BT= a za to ze dajesz upust swoim myslom to napewno nie dostaniesz bana, no chyba ze juz do przesady Twoje wypowiedzi beda obrazliwe pod kierunkiem klanu =BT= to niestety ale bana za to mozesz dostac :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:35 

Sorrki, tylko jednego ale juz mi to wytlumaczyles ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:38 

Szkoda tylko, że coś takiego zrobic jest banalnie, i popwiem szczerze moge przysięgać na co tam chcecie, ale: sumienie mam czyste gdyż nie czitowałem
, na pewno nie czitowałem widzać o tym, ale wątpie ze coś samo może się przyplątać.

Mam 1 pytanie, skoro dostałem bana za multihacka to, czy aby coś takiego zrobić potrzebuje zew soft? 2 rzecz który plik ma niby coś pozmieniane... :wink:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 00:10 

DarekWoda spoko to luz bo ten server jest z.......y nie ma lagow :D ..... Nie obrazam ludzi na serverze bo rodzice mnie wychowali ...
PS: Nie wiem z kad je sciagnac i NIGDY nie czitowalem i nie zamierzam gram uczciwie bo gra sie dla zabawy :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 00:13 

DarekWoda napisał(a):
chyba ze juz do przesady Twoje wypowiedzi beda obrazliwe pod kierunkiem klanu =BT= to niestety ale bana za to mozesz dostac :)

Nie obrazam was ani ludzi na serverze ktorzy graja

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 00:42 

http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=49243

Jak chcesz zachowac twarz to dyskutuj teraz z EA czy z evenbalance jak to tak i za co ale jak na moj gust to multihack bo jak ktos gra czysto to nie ma takiej sily zeby go pb wylapalo.
Swoja droga tez dziwne bo jakis taki uber killer nie byles.
Jedno jest pewne ZA DARMO tego bana nie dostales.

Skiller co do Ciebie to zapoznanie sie z zasadami serwera nie boli a commandera na serwerze inf nikt nie trawi wiec nie zdziwil bym sie jak bys dostal kicka wlasnie za rules violation (mowie tutaj o serwerze nsz mysle ze pamietasz ta sytuacje kiedy Cie ciagle tk-owalem)

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 10:48 

moze i na czyms jedzie ale ja moge z cala pewnoscia stwierdzic ze klan =bt= ostro przegina... ostatnio dostalem bany na ich servie i serwerze klanu =ait= za to ze mialem staty (z reszta przekozackie) wygladajace jak te z serwerow dla padderow :) dostalem bana za czity i stats padding (a gralem normalnie)...wniosek? omijajcie takie serwery szerokim lukiem albo dajcie adminom czas na wydoroslenie...

BTW: pozdrawiam jednego z wiekszych(za MieszkiemII) trolli na polsiej scenie...kogo? Dareczkaaa!!! <3

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 11:28 

no_teq napisał(a):
moze i na czyms jedzie ale ja moge z cala pewnoscia stwierdzic ze klan =bt= ostro przegina... ostatnio dostalem bany na ich servie i serwerze klanu =ait= za to ze mialem staty (z reszta przekozackie) wygladajace jak te z serwerow dla padderow :) dostalem bana za czity i stats padding (a gralem normalnie)...wniosek? omijajcie takie serwery szerokim lukiem albo dajcie adminom czas na wydoroslenie...

BTW: pozdrawiam jednego z wiekszych(za MieszkiemII) trolli na polsiej scenie...kogo? Dareczkaaa!!! <3

Podaj swoj nick w grze moze ciebie tez mamy na liscie cheaterow w pbbans :D
P.S na naszej liscie banow istnieje tylko balu wiec mi nie p.....l ze banana dostales u nas

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 12:00 

To ze =ait= daja bana to potwierdzam, oni daja wszystkim kto lepiej gra od nich, wiec omijajcie ten serwer z daleka, w dodatku sami maja cziterow w swoim klanie, nie bede mowil kto nim jest, wiec niech koledzy z =AIT= zrobia pozadek w swoim pseudo klanie zanim komus beda dawac bana za to ze dobrze gra. Omijajcie ten serwer !!!!!!!!!!!! szkoda nerwow na ich zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 12:01 

Panowie to ze wyświetla się „Admin decision” nie oznacza, że kick/ban jest wystawiony przez admina. Kicki z automatu też są podpisywane „admin decision” np. za Idle.

Nie wiem dlaczego to pokazuje, ale szkoda krucjaty przeciw „niewinnemu”

A tu masz rozwiązanie twojego Bana który został usunięty:

Cytuj:
Tuesday 12.18.2007 [10:45AM]

We have confirmed that non-cheat software caused some of the kicks for Violation #70519. We encourage admins to give players the benefit of the doubt and ignore this violation number; it has been removed from our system.

From http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf2.php

Oczywiście nie mi osądzać czy ban był za czity czy też przez pomyłkę.

Ostatnio edytowano 19 gru 2007, 12:44 przez morphi, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 12:19 

morphi ma racje ban zostal usuniety z pbbans moze masz tam wojka :D moze miales racje moze nie my przedstawilismy tylko co bylo tam napisane
http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=49243

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 12:26 

Podałem także oficjalne wyjaśnienia z EvenBalance.com a jeśli tam pojawiła się taka informacja to problem musiał wystąpić u wielu użytkowników.

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2007, 14:51 

Kicki z automatu tak - bo to się nazywa admin script. Ale bany przyznawane przez PB z automatu za hack'i nie są podpisywane "admin decission". Jak dobrze pokombinujesz, to kick za idle może wyglądać jak ban od pb za aimbot'a - tylko po co? A jak dostajecie notorycznie kick/ban od adminów dzieci na serwerze rankingowym, to nagrajcie całą rundę z takim zdarzeniem na fraps'ie i poszperajcie w necie gdzie to wysłać - uwierzcie, że są ludzie, którzy się takimi sprawami zajmują.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2