Teraz jest 25 lis 2024, 04:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 09:49 

DaGodness napisał(a):
jalla jalla trala
ten kto gra unlockami chodzi spac z kurami
ten kto gra podstawka zawsze idzie mu gladko (roflmao)
owned (indeed ofc)
over&out

<closed>
pzdr..

no tak zapomnialem dodac dwoch rzeczy.. z tego forum robi sie smietnik , albo bardziej wojna miedzy unlockami i podstawkami.. no i wyobrazcie sobie ile bedzie noobow biegalo z g36e po poniedziałku ;>
Zapraszam do Warcrafta III : HLW 4.1 ;]

Witam, nie mogłem przejść obojętnie obok tego posta.

Nie rozumiem kolego Twojej wypowiedzi, dlaczego krytykujesz ludzi używających unlocki??!!
Jeżeli nie chcesz używać unlockow to ich nie używaj a nie krytykuj innych, gra oferuje dodatkowe bronie więc ludzie po nie sięgają.
Ja używam unlocków i rzadziej podstawek i uważam że ktoś biegający z podstawką nie jest ani gorszy ani lepszy z powodu posiadanej broni.
Kiedyś grałem M24 i obrywałem hedy z L96A1 i co??........

NIC po prostu grałem dalej. Nie pieniłem się że ktoś mnie jedzie z unlocka. Teraz ja mam SF i mam L96A1 i gram sobie tą bronią bo uważam za najlepszą wśród snajperek.

Dlatego twierdzenie że unlokowcy to nooby, lamy itd.. (jak to niektórzy twierdzą) jest śmieszne i określa Was panowie (do tych co krytykują unlokowców).

REASUMUJĄC

NIE GRASZ UNLOCKAMI TO NIE GRAJ A NIE KRYTYKUJ INNYCH!!!

Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 15:04 

Nie mam zamiaru tępić ludzi którzy grają unlockami ale uważam ze to psuje radość z rozgrywki fair-play. No bo w końcu unlocki sa po to by dawać ludziom którzy grają dłużej większe szanse co sprawia ze ci mniej doświadczeni nie maja szans.

Tyle żem powiedział

PS Wesołych i szczesliwego

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 15:49 

Mniej doświadczony gracz i tak ma mniejsze szanse bo w końcu nie zna mapy, broni tak dobrze jak ten który gra dłużej.

Czy radość z gry fair play psują Ci również super szybkie komputery/ łącza innych graczy lub myszki ze zmianą dpi w locie? W końcu to też daje przewagę.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 15:58 

Każdy gra na takim sprzęcie na jakim może. A czy ktoś powiedział, że świat jest sprawiedliwy..?:P

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 16:16 
Spamer!

truskawka , to ze ktos ma lepszy sprzet od kogos nie znaczy ze jest lepszy .
trzeba umiec jeszcze to wykorzystac , np. mialem zwykla myszke za 5 zl i dobrze mi sie na niej gralo i przez to ze dostosowalem sie do jej mozliwosci , stala sie przedluzeniem mojej reki , dzieki czemu moglem spokojnie jechac graczy , ktorzy mieli lepsze mychy , ale nie umieli tego wykorzystac :) . Nie wazne jest jaki masz sprzet , wazne jest abys umial dzieki temu dobrze grac :P [ moje zdanie :P ]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2007, 16:31 

No wiadomo że dobre łącze czy mycha nie zrobią z Ciebie wymiatacza ale zdecydowanie pomagają w końcu inaczej się gra przy pingu 40 a inaczej przy 200. Podobnie z myszkami jedni mają zwykłe 800dpi a inni 400-2000 z kilkoma przyciskami z boku itd. Nie jest to czynnik decydujący ale znaczenie ma imo.

PostNapisane: 26 mar 2008, 23:10 

jak gram obecnie m24 bo nie mam unlocków no ale np. gram ile moge g36c komandosem bo np. w MEC to ten ak 74u to ma celnosc normalnie Cenzura a obrazenia tez :twisted: zreszta np. u amerykanców to m4 jest równie celna co g36 wiec co sie czepiacie ze unlocki lepsze i mam przy okazji 2 pytania jedno nie na temat kamp
1. w m24 mnie kurwica bierze jak róznie strzelam wywalam cały magazynek a prubóje trafic heda kolesiowi w betonowej wierzy celuje nad głowe odrobinke nic celuje prosto w głowe nic celuje w sam czubek głowy nic no i w koncu jakojs trafiam no ale to Cenzura jest :evil: krótko mówiac czy istnieje jakajs zasada czy to jest losowe :?:
2.pytanie typowe dla nooba no ale nie wiem czy flary sa odpalane od razu jak sie "x"wcisnie i ten pasek co sie wtedy wyswietla oznacza ze sie ładuja czy
wystrzeliwuja sie kiedy indziej czy jeszcze inaczej :?:

Cenzura by Uapa

PostNapisane: 26 mar 2008, 23:58 
Spamer!

1. im cel dalej, tym musisz wyzej celowac :], osobisce polecam L96A1 jako snajperke + pistolet, niema bata na Ciebie 1 na 1 :],a dobijanie celow z 200m/ lini mgly do czysta poezja :]
2. ten pasek musi sie zapelnic aby flary, sie odplaiły - flary sa pod X :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 27 mar 2008, 00:20 

jackass123 napisał(a):
jak gram obecnie m24 bo nie mam unlocków no ale np. gram ile moge g36c komandosem bo np. w MEC to ten ak 74u to ma celnosc normalnie zajebista a obrazenia tez :twisted: zreszta np. u amerykanców to m4 jest równie celna co g36 wiec co sie czepiacie ze unlocki lepsze i mam przy okazji 2 pytania jedno nie na temat kamp
1. w m24 mnie kurwica bierze jak róznie strzelam wywalam cały magazynek a prubóje trafic heda kolesiowi w betonowej wierzy celuje nad głowe odrobinke nic celuje prosto w głowe nic celuje w sam czubek głowy nic no i w koncu jakojs trafiam no ale to wurwiajace jest :evil: krótko mówiac czy istnieje jakajs zasada czy to jest losowe :?:
2.pytanie typowe dla nooba no ale nie wiem czy flary sa odpalane od razu jak sie "x"wcisnie i ten pasek co sie wtedy wyswietla oznacza ze sie ładuja czy wystrzeliwuja sie kiedy indziej czy jeszcze inaczej :?:

Po pierwsze Archeologu, nie bluzgaj!Regulamin się kłania.
A po drugie. Wywalasz cały magazynek na kolesia? :omg: Proste, nie graj snajperem :mrgreen: Nie możesz trafić gościa, który stoi/leży nieruchomo? Może masz wysoki ping i dlatego :wink: A czy ładowanie headów jest przypadkowe, tego nie wiem. Skill?

PostNapisane: 27 mar 2008, 10:02 

Nie bluźnij na Ak-74u! Jak się opanuje broń, to jej celność jest wystarczająco dobra (dla mnie to nawet zaje...fajna - wszak to kałach;))a i obrażenia ma większe od g36c... Co do strzelania ze snajperki. Trzeba brać poprawkę na odległość (w tym wypadku też różnicę wysokości) i stosować się do zasady bullet drop (spadku kuli z linii prostej) i celować WYŻEJ. Zależnie od odległości może to być równie dobrze celowanie w czubek hełmu jak i 2-3 piksele ponad głową przyszłej ofiary (~300-400 metrów).

PostNapisane: 27 mar 2008, 17:27 

no na jednej mapie wysunałem wnioski dzieki :mrgreen: no i jeszcze jedno w heli to flary sa od razu bo patrzylem raz z tylnej kamery a jak gram jetem to nic kompletnie woógle flar nie ma próbuje puszczac w róznych momentach i ciagle rakiety mnie trafiaja :stupid:

PostNapisane: 27 mar 2008, 17:34 

heh tak już jest że cię trafiają. Jak chcesz zobaczyć flary to przełącz na widok "od przodu".
A z celowaniem do heli/jetów itp z m95 to jak jest? Bo mimo że celuję w głowe to nie zawsze trafia. Wiem że jest Bulletdrop ale z takiej odl. jak z jeta na wake do tego bunkra przy radarze ti jak celowac?

PostNapisane: 27 mar 2008, 18:25 

IMO m95, to super broń, taki klasyk;) Na CQ idealne, ale nie ma co sie oszukiwać SWD najlepsze;) M24 tez ok.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 27 mar 2008, 18:28 

Z M95 jak strzelisz to chociaż słychać, że to snajperka:)

PostNapisane: 27 mar 2008, 22:03 

Też uwazam ,że m95 jest najlepsza i chętnie ją używam ;). Przydaje sie jak chcesz zabijać pilotow ;D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2