1. Moje statsy są zapisane na serwerze czy na moim komputerze? Tzn. jak sformatuje wszystkie dyski, zainstaluje BF2 i sie zaloguje na swoje konto bede mial swoje punkty odznaki itd.. ?
2. O co chodzi z komendantem ? Szukalem tu i tam i ostatecznie wiem ze mozna sie przeciwko niemu buntować...
3. Mozna zmienic swoją ksywke ? Czy można grac tylko na takiej jak sie nazywa nasze konto ?
4. Mam taki hm.. dziwny problem.. komputer mam wystarczająco szybki do tej gry:
Barton 2500@3200, 1gb ram, gf 7600gs 256mb podkrecony konkretnie, plyta z nforce2 no i jak zaczynam grać. Na niektorych mapach zaraz po rozopoczeciu gry sa jakieś dziwne przycinki a potem sie już gra płynnie. Za to na innych szczegolnie takich gdzie jest duuuzo wolnej przestrzeni (nie pamietam nazw bo mam dopiero niecale 10h przegrane w BF2 wiekszosc na jednej mapie) zdazaja sie takie przycinki ze kiedys jechalem samochodem i mi przycielo i wjechalem w swoj czolg i rozwalilem oba pojazdy.. w tym przypadku one nie ustają.. w strike at karkand (chyba tak sie pisze

) poprzycina przez 30sek i juz a w niektorych innych jakby ciagle cos dogrywal.. albo robi to baaardzo dlugo. Tak zawsze jest? Czy musze cos kombinowac? Z góry wyprzedze: niedawno formatowalem dysk systemowy wiec system jest nowy :]
Aha no i nie gram na full detalach.. w sp moge powlaczac sobie wszystko na max detail jeszcze zalaczyc aa i ani i bedzie spoko.. nie wiem
Edit: nie pisze w problemach bo mialem napisac tylko pierwsze 3 pkt. a 4 mi doszedl po drodze
Edit2: jak juz tu jestem. Da sie zrobic zooma w snajperce ?