Teraz jest 20 lis 2024, 13:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 01:17 

KoNdZiO napisał(a):
Gdy świeżo kupiłem BF'ka też nie wiedziałem co to ;d więc tak po nim nie jeździjcie bo pewnie jest jeszcze wiele takich osób ;)

No, ale podobno się zapisał:P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 01:32 

piszecie byle gowno napiszcie chlopakowai Conquest to jest gra z pojazdami a Infantry-inaczej w anglieskim piechota _ jest to gra w ktorej niema pojazdow a serwery CO_OP jest to taki trening grasz sobie z kolegami i z botami (bot czyli sztuczzna inteligencja inaczej granie z komputerem jak na singlu ) cala filozofja i nieusuwajcie tematu bo wiecej lam sie znajdzie zaloze sie :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 02:29 

Masterkillerek napisał(a):
No więc gdybym ja nie wiedział to najpierw bym trochę o tym poczytał, co i jak, jakie zasady... Potem zastanowiłbym się czy to dla mnie i w ogóle... A dopiero potem zajmowałbym kogoś miejsce na liście ;)

nom mysle ze w tym meczyku powinno sie brac tez pod uwage stopnie :] bo znajac zycie polowa graczy to nowicjusze ktorzy nie wiedza co to ATC i TS :] "" :D''''

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 03:51 

Lol Eddie... Wiesz dobrze jak się stopnie na skilla przekładają... Nie będą wiedzieć co to ATC bo do strzelania 5vs5 na karku nie potrzeba ATC...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 09:56 

EDDIE_PL napisał(a):
No więc gdybym ja nie wiedział to najpierw bym trochę o tym poczytał, co i jak, jakie zasady... Potem zastanowiłbym się czy to dla mnie i w ogóle... A dopiero potem zajmowałbym kogoś miejsce na liście ;)

nom mysle ze w tym meczyku powinno sie brac tez pod uwage stopnie :] bo znajac zycie polowa graczy to nowicjusze ktorzy nie wiedza co to ATC i TS :] "" :D''''

no właśnie - moim zdaniem przydałoby się wstawić wyjaśnienia tych skrótów w FAQ. Na pewno znajdzie się niejeden ktoś, kto nie wie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 10:33 

Sitan93 napisał(a):
piszecie byle gowno napiszcie chlopakowai Conquest to jest gra z pojazdami a Infantry-inaczej w anglieskim piechota _ jest to gra w ktorej niema pojazdow a serwery CO_OP jest to taki trening grasz sobie z kolegami i z botami (bot czyli sztuczzna inteligencja inaczej granie z komputerem jak na singlu ) cala filozofja i nieusuwajcie tematu bo wiecej lam sie znajdzie zaloze sie :roll: :wink:

a ty nie czytasz tylko odrazu piszesz , juz dawno padlo wyjasnienie madralo...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 10:51 

Cytuj:
i nieusuwajcie tematu bo wiecej lam sie znajdzie zaloze sie Rolling Eyes Wink

TAK! A oni jak jeden mąż od razu tu popatrzą, napiszą własny i tyle...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 12:41 

srututu pęczek drutu!!!!

Powiem krótko od wyjaśniania skrótów Qr*a jasna jest FAQ więc to chyba logiczne że ktoś kto dopiero kupił grę nie wie co to znaczy (przepraszam wszystkich jasnowidzów który od pierwszego dnia jak kupili BF znali wszystkie skróty i składam hołd takim :roll: )

Ale skoro połowa jest taka mądra niech mi ktoś znajdzie wyjaśnienie CQ i INF pomijając mojego posta i zobaczymy ile mu to zajmie w tym bałaganie (no offence) jak by było to i wiele innych skrótów w FAQ albo w przyklejonym dla nowych było by bez problemu...

Aha i daje jeszcze taką tabelkę tym którym będą chcieli trochę pojechać od lamy itp...
Cytuj:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 14:05 

Koleś się zapisał na mecz w teamie 4fun :D nie wie co to inf i cq... Takie rzeczy tylko w erze...

napisałem tryb gry amigo jakbyś się nie kapnął :P wiem jaka różnica jest między inf a cq i nie musisz mnie objeżdżać jak nie wiesz co mam na myśli:P a wogóle to Twoja mama się ze mną kumpluje :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 14:19 

Misiu to nie do Ciebie było....

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 15:08 

Pamietajcie w przegladarce serwerow 0 przy liczbie graczy oznacza ze serwer jest pusty :lol: :lol: Macie taki darmowy bonus xD xD

Co za ludzie normalnie brak słów xD

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 15:17 

Misiu to nie do Ciebie było....

A to cofam :)

a jak dasz sie zabić przeciwnikowi to dostajesz dodatkowego unlocka przy awansie :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 16:13 
Spamer!

jak by kazdy '' cudowny temat '' ( ktory mial by zmniejszyc ilos durnych tematow ) byl przyklejany , cala 1 strona ( moze i kawalek 2 ) byla by w tematach nie nowych , nie nieodwiedzanych przez kilka dni , nie starych... , nie niezapomnianych , nie niedocenIIIonych , etc. tylko w cudownych tematach dla laikow 8)

mnie pasuje ten maly wysyp ludzi na forum , mozna czasem sie posmiac i to niezle xD :D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 18:20 

Święta święta , neozdrada za pare groszy i tyle trolli do nas wpada. Sitan to ktoś pokroju Spoxtera lub Janka PL z dawien dawna :) znowu coś interesującego i ... oryginalnego na forum ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2007, 20:37 

moze zrobimy wlasne forum dla laikow kazdy cos tam opisze i niech se radza :D :lol: albo jakis jeden temat i koniec laikow zeb y to jeszcze do nich dotarllo zeby szukali w google i przegladali starsze tematy ale niestety nikomu sie niechce bo to jest taki leniwe noooby ktorych tylko najlepiej z rpg i bye bye maszkaro

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2