Teraz jest 1 lis 2024, 03:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czolg w PR
PostNapisane: 2 sty 2008, 00:20 

panowie problem polega na tym ze biore kit crewmana wsiadam do czolgu i oki moge jechac ale jak sie przesiade na dzialonowego to d..a

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 01:01 

Czolg to takie ustrojstwo, gdzie siedzi wiecej ni jedna osoba. A wiec do jego poprawnego dzialania potrzeba 2 osob.

Jesli wsiadasz na dzialonowego, musisz odczekac jakies 30 sekund zanim bedziesz mogl nim operowac. Ma to zapobiec jednosobowemu czolgowi funckjonalnosc, wymuszaj jednoczesnie gre zespolowa poprzez kierowce i dzialonowego w dwoch roznych osobach.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 01:02 

gdyby to byłdział vBF2 to bym pewnie nie odpowiedział nic. Ewentualnie napisał bym ci RTFM. :D Ale, że Project Reality to teamwork to powiem ci RTFM i przy okazji wytłumaczę.

To co zaobserwowałeś to nie błąd. Taki trik devów, żeby ograniczyć jeżdzenie czołgami w pojedynkę. Po przesiadce z kierowcy na działonowego strzelać można dopiero po 20 albo 30 sekundach - nie pamiętam dokładnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 01:07 

Walatch napisał(a):
Ma to zapobiec jednosobowemu czolgowi funckjonalnosc, wymuszaj jednoczesnie gre zespolowa poprzez kierowce i dzialonowego w dwoch roznych osobach.
- nadajesz sie chlopie na wykladowce akademickiego ;D eot

Cytujac jednego z klasykow: 'PR rzondzi' ;D, kto jeszcze tego nie zrobil niech szybko sciaga i instaluje...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 08:12 

U mnie to samo, problem mam taki ,że po przesiadce na działonowego i odczekaniu nawet minuty cała wieżyczka tak jak by się zawieszała, strzelanie z karabinu wciskam raz i tak już zostaje jedyne co można z tym zrobić to wysiąść z dekla. Sprawdzałem w każdym czołgu tak miałem ale tylko na pozycji działonowego.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 16:46 

A zeby nie bylo OT, to powiem, ze wczoraj na serwie TV2 mialem zwieszke respawna, po powrocie po kicku PB. Na srodku ekranu mialem tekst odrodzisz sie za 120 sekund, a na gorze ekranu licznik z tekstem: odrodzisz sie za 5940 sekund :) na szczescie ta wartosc malala :)

Mój post został zmieniony, bez pozostawienia informacji o jego edycji przez moderatora. Wyraziłem w nim opinię o podpisie szanownego moderatora PR. Jeżeli wasz post został również zmieniony tylko dlatego, że wyraziliście swoje zdanie na temat póltorametra drobiowych kompleksów podniesionych do kwadratu to wsadzcie kosę w plecy SZ. P. moderatorowi PR jak tylko zobaczycie go na serwerze.
Łatwo rozpoznacie o kogo chodzi. Patrzcie uważnie na podpis i avatara z mniej ważnym bratem, który nawet honoru własnej żony nie potrafi bronić kiedy szman z Torunia nazwał ją szambem.

Ostatnio edytowano 2 sty 2008, 23:37 przez mil3k, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 16:54 

To musisz zmienić kita, też miałem ten problem ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 17:37 

MABUM4, pojeździj sobie czołgiem(lub Apc-wszystko jedno) w pojedynke, zobaczysz szybko zginiesz, jak zmieniasz pozycje na działonowego to ludzie mają dużo czasu żeby cię załatwić, potem pojeździj sobie z jakimś kierowcą lub gunnerem, zobaczysz, że uciągniesz na jednym życiu może nawet całą runde jeśli będziecie dobrzy :) , teraz czołg o wiele trudniej zniszczyć niż w poprzednich wersjach (oczywiście jak nie jesteś solo tylko z kimś i cały czas w ruchu)

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 21:58 

Walatch napisał(a):
Czolg to takie ustrojstwo, gdzie siedzi wiecej ni jedna osoba. A wiec do jego poprawnego dzialania potrzeba 2 osob.

Jesli wsiadasz na dzialonowego, musisz odczekac jakies 30 sekund zanim bedziesz mogl nim operowac. Ma to zapobiec jednosobowemu czolgowi funckjonalnosc, wymuszaj jednoczesnie gre zespolowa poprzez kierowce i dzialonowego w dwoch roznych osobach.

Czyli czołgi zostały porządnie skopane

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:05 
Moderator forum

driver134 napisał(a):
Czyli czołgi zostały porządnie skopane

Dlaczego tak myślisz? Jakieś uzasadnienie?

mil3k napisał(a):
Mój post został zmieniony, bez pozostawienia informacji o jego edycji przez moderatora. Wyraziłem w nim opinię o podpisie szanownego moderatora PR. Jeżeli wasz post został również zmieniony tylko dlatego, że wyraziliście swoje zdanie na temat póltorametra drobiowych kompleksów podniesionych do kwadratu to wsadzcie kosę w plecy SZ. P. moderatorowi PR jak tylko zobaczycie go na serwerze.
Łatwo rozpoznacie o kogo chodzi. Patrzcie uważnie na podpis i avatara z mniej ważnym bratem, który nawet honoru własnej żony nie potrafi bronić kiedy szman z Torunia nazwał ją szambem.

OK :twisted:

Ostatnio edytowano 10 lut 2008, 22:16 przez Ragni, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:11 

Tak bo czołg w którym trzeba czekać 20-30 sek. po przesadce z kierowcy na działonowego traci zdolność bojową

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:15 
Moderator forum

driver134 napisał(a):
Tak bo czołg w którym trzeba czekać 20-30 sek. po przesadce z kierowcy na działonowego traci zdolność bojową

To nie jeździj sam.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:22 

Ragni napisał(a):
To nie jeździj sam.

To daj mózgi załodze n00b-ów

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:27 
Moderator forum

driver134 napisał(a):
To daj mózgi załodze n00b-ów

To nie jeździj z noobami i używaj VOIPa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:35 

Ragni napisał(a):
To nie jeździj z noobami i używaj VOIPa.

Ta dyskusja robi się lekko jałowa
1 fakt czasem zdarzy się ktoś kto będzie słuchał rozkazów i będzie umniał w to grac
2 powyższy przypadek zdarza się b. rzadko i często zdarza się że osoba która wsiądzie za tzw. kółko będzie myślała że wie lepiej po czym okazuje sie że pozostały ze mnie i mojej załogi dwa tosty w płonącym wraku i przeciwnik zaliczył 2x kille i na odwrót twój kompan nie zauważy wrogiego czołga i efekt ten sam co wyżej
Ps. jak odróżnić n00ba od pro w 10 sek. na respie ???

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2