Teraz jest 20 lis 2024, 17:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 14:41 

duncon napisał(a):
No to ty sie meczyles te 500 godzin skoro ci do gustu widac nie przypadla...

pewnie nie ma to jak szukaci argumentow i bronic piratctwa

pewnie 70% dzieciarni z forum ma kase od rodzicow ja nie na wszystko pracuje juz sam i coz jakos mnie nie boli wydanie na gre obecnie 35 zl ( nawet 100 zl )

Wiesz co 500 godzin w Battlefieldzie to nic ,troszkę skąpiłem kasę i grałem jak długo się dało jednak nabyłem oryginała.Nie bronię piractwa jednak szlag mnie trafia jak ktoś kogoś za coś potępia a defakto sam piraci wiesz napewno co to torrent,lub warez i napewno muzę też masz oryginalną ???? .I proszę nie pisz że nigdy nie używałeś pirackiego programu czy gry napisałem tak pod tym kątem .A co do płacenia za gry to nie wciskaj że kupisz grę bez uprzedniego sprawdzeniaa demo to nie to samo :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 15:15 

Jasne demo nie to samo... w wypadku bf kolosalna roznica prawda ? poza tym ze sa inne mapy....

Nie mam ani jednej mp3 na kompie i ani jednego filmu , chcesz przyjedz sprawdz , ocenienia ze ja mam to inni pewnie tez jest smieszne.

Nie uzywam torrenta ani wareza , czasem emula.

500 godzin w bf to sporo i na stierdzenie ze gra dobra to teraz moge kupic oryginal nieco smieszna sory

Poza tym nie mam zadmiary dyskutowac o piratctwie , chodzi o to ze na forum byly pewne zasady , jak widac sa juz nie aktualne.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 15:22 

duncon napisał(a):
Jasne demo nie to samo... w wypadku bf kolosalna roznica prawda ? poza tym ze sa inne mapy....

Nie mam ani jednej mp3 na kompie i ani jednego filmu , chcesz przyjedz sprawdz , ocenienia ze ja mam to inni pewnie tez jest smieszne.

Nie uzywam torrenta ani wareza , czasem emula.

500 godzin w bf to sporo i na stierdzenie ze gra dobra to teraz moge kupic oryginal nieco smieszna sory

Poza tym nie mam zadmiary dyskutowac o piratctwie , chodzi o to ze na forum byly pewne zasady , jak widac sa juz nie aktualne.

Ja też nie bronię piractwa ale sam wiesz że z samego emula można było ściągnąć battlefielda z instrukcją a keya kupisz na ........A emulem chyba zjadasz obiad każdy wie do czego służy. Koniec dyskusji .

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 16:25 

Torrenty i emule nie sluza tylko do sciagania "piratow".
Uzytkownikowi piratow trudno czasami zrozumiec, ze inni naprawde nie maja "tych" rzeczy na kompie.
I pamietajcie, ze gry to nie towary niezbedne do zycia...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 13:34 

duncon napisał(a):
Swirol napisał(a):
hmm demo a wersja 1.41
to jest duuuza zmiana... ktora nie kazdemu moze przypasc do gustu... mimo poczatkowego zauroczenia demem...

no a na piracie sprawdzi oczywiscie 1,41 ? kolejny swietny argument

no tak coz widac teraz zmienilo sie na forum podejscie do piratow dobra nie wnikam , szkoda ze pomimo iz posiadalem oryginal zostalem prze WAS zjechany i wyzwany od pirata na poczatku no ale coz , z mojej strony tez koncze

tak tak teraz wylewam swoje zale :lol:

aha oczywiscie w demko w multi nie da sie pykac pewnie juz...

Powiem tyle, gadasz tak jakbyś nigdy przenigdy nie miał żadnego pirata, pewnie masz oryginalny sustem oraz office'a, oryginalne nero i pełno innych programików i nigdy przenigdy nie miałeś niczego pirackiego, (mp3, filmy itd..)
"Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień" !!!
Śmieszy mnie czepianie się piratów, sam zaczynałem z botami piratem I CO??!!
Pograłem spodobało się, kupiłem, zacząłem grać na serwerach i jeszcze bardziej się spodobało i cacy. Gdybym miał wydać kase i potem np: nie grać bo się nie spodobało albo sprzęt nie uciągnął to co wtedy, taki bogaty jesteś to mu kup jako prezent.

Pozdrawiam
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 13:53 

W morde ty chyba nie czytasz co ja napisalem....

NIE MAM ZAMIARU DYSKUTOWAC I WYMIENIAC CO MAM ORGYINALNE A CO NIE

chociaz pewnie bys sie zdziwil i to mocno , ale daruje sobie

Odkad na forum popierane jest piractwo i broni sie piratow co ? O to sie pytam i o to mam powiedzmy pretensje , ale oczywiscie teraz widac to wisi i powiewa.

Dziergol przeczytaj moze caly temat sieroto , co innego sprawdzenie gry a co innego granie 500 godzin w singla , nadal nie widac roznicy ? .... rece opadaja

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 15:06 

duncon napisał(a):

pewnie 70% dzieciarni z forum ma kase od rodzicow

np ja ? sory ale to chyba nie moja wina, że moi rodzice się uczyli i teraz mogą sobie pozwolić na moje zachcianki? jak by nie mieli kasy, to by mi gry nie kupili?

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 16:43 

500godzin :?: tzn grales 21 dni na wersji "testowej" choc do tego sa dema ale co z tego a co do tego

Zacznicie pracować to zobaczycie jak wydaje się pieniądze przez siebie samego zarobione jak liczy się każdą złotówkę aby na życie wystarczyło

więc nie mów mi ze zarabiasz 600zl miesięcznie i nie mozesz pozwolic sobie na wydanie 29,90zl na glupia gre

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 17:09 

Pawciu napisał(a):
duncon napisał(a):

pewnie 70% dzieciarni z forum ma kase od rodzicow

np ja ? sory ale to chyba nie moja wina, że moi rodzice się uczyli i teraz mogą sobie pozwolić na moje zachcianki? jak by nie mieli kasy, to by mi gry nie kupili?

kolego czytaj temat caly i do czego to sie odnosi a wycinasz mi fragment z calosci zaczyna na inny temat dyskusje , bo nie o to tutaj chodziu !

wezice to zamknijcie bo co i rusz ktos jakies ********* zaczyna wymyslac i sili sie na teorie swoje...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 17:41 

duncon napisał(a):
W morde ty chyba nie czytasz co ja napisalem....

NIE MAM ZAMIARU DYSKUTOWAC I WYMIENIAC CO MAM ORGYINALNE A CO NIE

chociaz pewnie bys sie zdziwil i to mocno , ale daruje sobie

Odkad na forum popierane jest piractwo i broni sie piratow co ? O to sie pytam i o to mam powiedzmy pretensje , ale oczywiscie teraz widac to wisi i powiewa.

Dziergol przeczytaj moze caly temat sieroto , co innego sprawdzenie gry a co innego granie 500 godzin w singla , nadal nie widac roznicy ? .... rece opadaja

Z tego co wiem to mam rodziców więc sierotą nie jestem, więc daruj sobie.

a tak poza tym to Buhahahahahahaha... (odnośnie Twojej osoby i Twoich postów w tym temacie...

Pozdrawiam
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 17:53 

Raczej to ty smieszny jestes.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 18:01 

seba18 napisał(a):
Torrenty i emule nie sluza tylko do sciagania "piratow".
Uzytkownikowi piratow trudno czasami zrozumiec, ze inni naprawde nie maja "tych" rzeczy na kompie.
I pamietajcie, ze gry to nie towary niezbedne do zycia...

A do czego są torrenty wszystkie inne darmowe programy masz za fre na stronkach a z torrenta to pewnie słowa piosenki ludowej ściągasz choć i to jest piractwem.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 18:06 

Nie bede Ci tego tlumaczyl jezeli sam nie zrozumiesz :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2008, 18:27 
Moderator forum

Może byś tak chłopie nie pisał o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia? ok?

Dziergol "VR" napisał(a):
Powiem tyle, gadasz tak jakbyś nigdy przenigdy nie miał żadnego pirata, pewnie masz oryginalny sustem oraz office'a, oryginalne nero i pełno innych programików i nigdy przenigdy nie miałeś niczego pirackiego, (mp3, filmy itd..)

System większość ludzi ma oryginalny. Open office, gimp, blender to soft darmowy (również do użytku komercyjnego) który ma moc porównywalna z softem za gruby kesz, więc nie widze powodu dla którego istniałaby potrzeba używania nielegalnego oprogramowania. Nero każdy w zasadzie dostaje z nagrywarką, a jest też sporo bardzo dobrych programów do palenia płytek za darmo. Co do mp3 i filmów to posiadanie na dysku jakichkolwiek upublicznionych wcześniej utworów nie jest nielegalne z racji tego że podchodzi pod dozwolony użytek prywatny. Utwory mają charakter piracki jeżeli są ROZPOWSZECHNIANE poza ramami dozwolonego użytku prywatnego.

Rozmawianie na tym forum o sofcie pirackim (nie tylko BF) jest zabronione w regulaminie. Komu sie nie podoba może sobie na osłoskopie podyskutować.

A co do mądrych rad typu - zassaj pełną wersję do potestowania a potem kupisz oryginał. Jasne. Tylko potem jak będziesz to tłumaczył na prokuraturze to założę sie że będziesz się martwił o zasysanie, z tym że nie koniecznie torrentów.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2008, 02:45 

Nie no Hynol z tą prokuraturą to bez przesady, policja od tak sobie nie wejdzie do Ciebie do domu i nie sprawdzi czy przypadkiem nie masz nielegalnego oprogramowania. itp użytkownicy, którzy zostali zatrzymani to najczęściej ludzi, którzy rozpowszechniają pliki nielegalnie. Jak pan Kowalski pójdzie na policje i powie, że pan Kowalczyk(zbieżność nazwisk jest przypadkowa) ma masę mp3 na swoim twardzielu i rozpowszechnia ją, to policja nie poleci po nakaz i nie zrobi nalotu do domu! Na wizytę w prokuraturze trzeba sobie dosyć mocno "nagrabić"

duncon napisał(a):
kolego...

Nie jestem Twoim kolegom

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2