Teraz jest 23 lis 2024, 21:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2008, 22:51 

Grig, ty po prostu nie rozumiesz tego, że jak ma sie ping ~150-180 to sie nie da grać, twoj klan też (sądząc po tekscie na ich serverze "your ping is possitive"). Gorąco ci współczuję tego.

Pozdrawiam Cię...

Myślę, że ty tylko czekałeś na to żebyśmy weszli na server, aby użyć argumentu, że "sami chcialiśmy tego", bez przesady nie jesteśmy takimi idiotami jakimi za jakich nas uważasz.
BTW co nas obchodzi co CC pisze? Byli przy tym? Są adwokatami YES? Bo ja tego nie rozumiem...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2008, 23:41 

Artih napisał(a):
Zulus może napiszesz tu oficjalnie na forum dlaczego CC nie chce wystąpić w PlayOff'ach ?

Napewno sporo osób to ciekawi ... szczególnie dwa polskie klany mające ochotę na rewanż za pierwsze mecze ... :) :?:

Oczywiscie ze moge, tylko nie do konca oficjalnie.

Sprawa jest dosc prosta. Kiedy admini memo zapytali sie ludzi czy chca play offy, nie sprecyzowali o co im chodzi. Czy chodzi o play off pomiedzy np. drugim zespolem grupy 2 i przedostatnim zespolem grupy jeden, o awans lub spadek, czy tez o to jak maja wygladac play offy w stanie obecnym.

Wiekszosc ludzi grajacych w memo glosowalo ze chca play offy, ale po rozmowach z nimi, oni tez byli przekonani ze chodzi o spadek lub pozostanie w danej grupie. Takie play offy sa jak najbardziej uzasadnione.

Obecna formula play off jest bez sensu i nie ma zadnego logicznego uzasadnienia (moja opinia jak i ludzi z CC).
Niezaleznie ktore miejsce CC by zajelo po zakonczeniach rozgrywek rundy zasadniczej, i tak w play offach udzialu by nie bralo. Nie zgadzamy sie na zmiane regol gry podczas trwania danej gry jak i nie zgadzamy sie na bezsensowna formule play off i tyle. Co do rewanzu, XIII, PRGK jak i inne zespoly z grupy 2 mialy swoje szanse na gre z CC w rundzie zasadniczej.

Decyzje o nie uczestniczeniu w play off podjelismy wspolnie prawie 3 tyg. temu (21.12.07 data posta na forum CC), kiedy do konca rozgrywek zostaly nam chyba jeszcze 2 lub 3 mecze, wiec nie wiedzielismy kto bedzie zajmowal ktora pozycje w grupie.

Podsumowujac, nie chodzi tu o miejsce ktore zajmiemy lecz chodzi o zasady. Nie zgadzamy sie kiedy ktos zmienia regoly podczas trwania turnieju i dlatego tez, niezaleznie od miejsca zajetego po rundzie zasadzniczej, postanowilismy zakonczyc rozgrywki.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2008, 23:53 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):
... i wlasnie to zagranie z lista graczy jest w stylu zakompleksionego i z frustrowanego dziecka ...

Nie no beka na maxa :lol:
Ten text w Twoim poście to jak "Ojcze Nasz" odmawiane przez araba :lol:

Nie chcę przypominać kto kiedyś skorzystał skwapliwie i w jeszcze bardziej bezczelny sposób z takiej sytuacji podczas I edycji PLBF :)

Pamięć krótka jak widać ... z przyzwoitości więc nie zabieraj głosu w takich dyskusjach bo narażasz się na jeszcze wiekszą śmieszność .... niż zwykle.

Dziękuję Zulus za przedstawienie waszej/Twojej opinii ... szczerze mówiąc także myślałem o innych Play-Off'ach (pomiędzy drużynami z różnych grup) ale doszedłem do wniosku, że skoro bierzemy udział w tym turnieju i organizator w ten sposób chce go zakończyć to nie zwijamy zabawek z podwórka tylko gramy dalej ... tym bardziej, że można strzepać jeszcze parę szwabskich dupencji :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 00:45 

a wiecie co ... mam Was wszystkich głęboko i serdecznie tam gdzie powinienem już dawno> i przyjemności życzę :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 00:46 

Artih napisał(a):
nie zwijamy zabawek z podwórka tylko gramy dalej ... tym bardziej, że można strzepać jeszcze parę szwabskich dupencji :)

nam troche mniej zalezy na trzepaniu niemieckich dup :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 01:16 

mmm72 napisał(a):
a wiecie co ... mam Was wszystkich głęboko i serdecznie tam gdzie powinienem już dawno> i przyjemności życzę :D :D :D

przypomnij kto Ty jesteś w ogóle?

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 01:51 

@ Zulus - jak czytalem regulamin gdzies doczytalem sie ze organizatorzy zastrzegaja sobie prawo do zmiany zasad :) ale macie prawo do swojego zdania (w wiekszosci lig koszykowki, siatkowki, pilki recznej jest najpierw runda zasadnicza a potem play off)

Co do meczy z CC to chyba byly remisy :) wiec gdzie rewanz :)

@ grig - Wy macie nas w powazaniu i lamiecie ustalenia przed meczowe ze caly mecz na serwerze prgk to i my mamy was w powarzaniu.
Dla mnie decyzja inna niz 3:1 i +1 dla prgk i -1 dla YES bedzie nie do przyjecia

a tak naprawde to coraz mniej chce mi sie w tym brac udzial, poprostu nie mam czasu siedziec godzine przed kompem i ustalac jakies bzdety,

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 02:18 

KonewA napisał(a):
@ Zulus - jak czytalem regulamin gdzies doczytalem sie ze organizatorzy zastrzegaja sobie prawo do zmiany zasad :)

to znaczy ze wreszcie przeczytales regulamin :D
Lepiej pozno niz wcale. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 10:03 
Moderator forum

@Zulus, pozdrow ode mnie Bragiego. Facet prawie plakal przy okazji konfliktu z PRGK, ze gra dla frajdy, ze wynik nie ma znaczenia. Po waszej decyzji o rezygnazji z playoffow pewnie musial sie biedak zalamac...

Jedno musze przyznac, czytajac Twoje wypowiedzi tu oraz graczy CC na forum memo (temat o konflikcie PRGK) przestaje wierzyc w jakakolwiek szczerosc waszej decyzji o playoffach. "Wielkie" CC nie potrafi przekonujaco pokonac rywali z wlasnej grupy a zachciewa sie Wam gry z lepszymi...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 10:30 
Moderator forum

@ Majak - oazo spokoju , wdech - wydech, wdech - wydech. Spokojnie szkoda nerwów.

@ Grig - z opisu zdarzenia wynika że PRGK chciało spróbować grać na waszym serverze mimo tego, że wcześniejsze ustalenia były inne. To przejaw dobrej woli, niestety niektórzy nie potrafią zrozumieć (docenić) takiego postępowania i próbują grać wg zasady "po trupach do sukcesu - olać zasady i ustalenia". Dla mnie sprawa jest jasna i prosta - punkty dla PRGK

@ PRGK - daliście du...y z tymi wpisami na stronie, o ile dobrze zrozumiałem to brakowało graczy yes`a na stronie :) Takie rzeczy sprawdza sie przed meczem. Po meczu to niestety "po ptokach" Zawsze można powiedzieć że 1 min po meczu strona sie wysypała i dlatego brak wpisów.

@ Zulus - dla mnie te playoff`y są też dziwne - liczyłem na mecze między grupowe, dały by coś ciekawego, a tak to tylko powtórki z rozrywki , choć w naszym wypadku mogło by być ciekawie - mecze z drużynami pierwszej 4 zremisowaliśmy - wszystkie ;)
21-12-07 Zulus został wam 1 mecz i wasza pozycja lidera tabeli była pewna na 80 % (musielibyście zremisować z DGJ a PRGK wygrać 4-0 swój mecz)

@ mmm72 - hmmm a o co bolero ??????

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 16:50 

Cytuj:
Nie no beka na maxa Laughing
Ten text w Twoim poście to jak "Ojcze Nasz" odmawiane przez araba Laughing

Nie chcę przypominać kto kiedyś skorzystał skwapliwie i w jeszcze bardziej bezczelny sposób z takiej sytuacji podczas I edycji PLBF Smile

Pamięć krótka jak widać ... z przyzwoitości więc nie zabieraj głosu w takich dyskusjach bo narażasz się na jeszcze wiekszą śmieszność .... niż zwykle.

Delikatnie obie sprawy sie roznia jednak rzeczywiscie uzylem , jest jedna zasadnicza roznica ktorej nie potrafisz zrozumiec - ja to wykorzystalem wtedy W TRAKCIE MECZU a PRGK po meczu i ktora akcja jest bardziej bezczelna wedlug Ciebie ( wedlug mnie zadna nie jest bezczelna) ?
Artih nie wypowiadaj sie w temacie ktory Ciebie nie dotyczy, i zapewniam Cie ze nie Tobie oceniac czy narazam sie na smiesznosc czy nie - Twoje zdanie w tej kwestii szczerze lata mi kolo **** :lol:
Jedyna smieszna osoba tutaj jestes Ty - zawsze pierwszy przy kazdej okazji mnie atakujesz a jak tylko odpowiem to dajesz mi ostrzezenia - dorosnij.

Ceglak - wierz mi ja doskonale wiem ze nie da sie grac juz przy pingu wiekszym od 100 zreszta z Wami tez nie gralem o czym doskonale wiesz :lol:

KonewA - Od Xandera dowiedzialem sie ze rzeczywiscie zgodzil sie na gre calego meczu na serwerze PRGK ale w ciagu KILKU minut zmienil zdanie a nie tak jak Wy twierdzicie ze dopiero po przegranej rundzie.

Poczekajmy na rozstrzygniecie calej sprawy.

PS: Ja nie mam nic do PRGK bo moze tak odbieracie to co pisze , od poczatku zalezalo mi tylko na tym zeby cala sytuacja zostala opisana dosc szczegolowo.
WYPOWIADAM SIE W SWOIM WLASNYM IMIENIU

POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 17:53 

Carnophage[PL] napisał(a):
@Zulus, pozdrow ode mnie Bragiego. Facet prawie plakal przy okazji konfliktu z PRGK, ze gra dla frajdy, ze wynik nie ma znaczenia. Po waszej decyzji o rezygnazji z playoffow pewnie musial sie biedak zalamac...

Jedno musze przyznac, czytajac Twoje wypowiedzi tu oraz graczy CC na forum memo (temat o konflikcie PRGK) przestaje wierzyc w jakakolwiek szczerosc waszej decyzji o playoffach. "Wielkie" CC nie potrafi przekonujaco pokonac rywali z wlasnej grupy a zachciewa sie Wam gry z lepszymi...

Ludziom dano mozg, aby miedzy innymi, mogli myslec i wyciagac wnioski. Niestete nie zawsze prawidlowe.

Ucalowam Bragiego tam gdzie lubi najbardziej, ale podkreslilem ze to od Ciebie.

@ Kobra - jak wyliczyleś te 80 %? Pytam z czystej ciekawosci, bo zawsze interesowaly mnie cyferki.

Ostatnio edytowano 9 sty 2008, 19:12 przez Zulus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 18:46 

Myślę, że dalsze skakanie sobie do gardeł nie ma sensu.
Czekamy na decyzje adminow i tyle 8) Srać na to co ktos kiedys zrobil albo teraz, gramy i sie bawimy bo o to tu chodzi.

P.S. obczajcie te linki (od razu mówię że to nie ja robiłem):
ten jest o moim chyba najwiekszym "fanie" Jizzym z CC :D

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... c27a808eab

ten ogólenie o serwerze CC:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 6d226768d3

sprawa PRGK vs. CC:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... ee4daecff1

i to o jakims gosciu z CC co gral snajperką:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... b7bd758436

:D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 18:49 

Najlepszym rozwiazaniem bylo by dograc te dwie ostatnie rundy foragera na jakims neutralnym, naprawde dobrym serwerze dla obu teamow.

Ten temat na forum memo byl niepotrzebny tymbardziej ,ze Yawor caly czas rozmawia w tej sprawie z adminami. Tylko jedno mnie dziwi i martwi bo na glownej stronie jest napisane ,ze mamy ostatecznie miejsce 3 i gramy z DGJ nastepna rundy ..... Czyzby nam wszsytkie punkty za ten mecz odebrali ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 19:12 

jak sprawdzałam stronke memo koło południa, to chyba XIII miała grać z DGJ a PRGK z memo, ale ponieważ zasady mogą się zmienić w trakcie, więc ja bym się nie przywiązywała do tego, co tam jest napisane TERAZ ;) I tak w końcu okaże się, że organizatorzy dołożą do zasad paragraf mówiący o tym, że Cupa nie może wygrać nie-niemiecki klan i będziemy mogli sobie co najwyżej popatrzeć jak przypinają sobie nawzajem ordery za pomyslowość ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2