Teraz jest 27 lis 2024, 20:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sty 2008, 00:28 

MK wiem, że męskie szorty nie są tak seksowne jak kobiece :) druga kwestia to taka, że najczęściej gry tworzą faceci, a faceci mają swoją wyobraźnie, więc to okazja do "ucieleśnienia" pewnych wyobrażeń :P

no dobra, Ty może jesteś wierny jednej, ale nie wierzę, byś nie tykał innych, a gdzie Twoja ciekawość? :wink:

PostNapisane: 19 sty 2008, 00:36 

Grubber{PL} to, że pusta wiadomość, ale dotarła, więc wysłałam ankietę :)

Co do wyników o które dopytujesz. Ich sedno na pewno przedstawię tutaj, ale nie da się ich pokazać w takiej postaci jak w pracy magisterskiej, bo to kwestia wykresów, tabelek i takich tam...
W ogóle wiele osób chce się zapoznać z wynikami moich badań. Sama mam problemy, aby przedstawić w magisterce - w dziale literatura - badania innych psychologów, szczególnie polskich naukowców. Większość prac i badań dotyczy internetu, a nie gier. A szkoda, bo wtedy nie panowałaby opinia, że gracze to potencjalni psychopaci.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 01:06 

oczywiście że tykam inne z ciekawości np. nowe tytuły(Bioshock,Crysis itd)ale to tylko chwilowa znajomość z nimi :P zawsze wracam

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 02:30 

MK napisał(a):
:P zawsze wracam

do tej jedynej :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 08:47 
Redaktor Battlefield.pl

Ineska zrobiłaś tu widzę furorę ;)

Mam nadzieję że zaprosisz co niektórych wybranych na imprezę z racji obrony pracy? :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 15:30 

ineska napisał(a):
CzlowiekDemolka2 ankieta jest prosta, jak i inne testy, które będę wykorzystywała w swoich badaniach, więc proszę nie dramatyzuj tak bardzo
:wink: i nie przyklejaj sam sobie, jako graczowi, etykietki bezmózgiego stworzenia hihi

Pudło "siostro" 8) , wyraźnie napisałem o kim (jakiej grupie graczy) wspominam w kontekście posta Jankova. Jak Ci coś wyjdzie z tej ankiety (i innych testów) to popisz* się na forum bo jestem ciekawy, na pewno nie tylko ja, jakie wnioski wyciągniesz.

*popisz - w znaczeniu - zaprezentuj na forum :*

P.S. dobry flame nie jest zły

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 17:07 

CzlowiekDemolka2, ok masz trochę racji, ale szalone "13" znajdziesz wszędzie... Nie tylko kanter jest grą w której możesz ich znaleźć. Widzę ich tyle samo co w Battlefieldzie 2, a teraz nawet więcej co jest spowodowane tym że kupa dzieciaków dostała Bf'a "pod choinkę". Inaczej ma się sprawa z battlefieldem 1942, gdzie grają nieliczni, ale bardziej doświadczeni i dojrzali gracze. Na szczęście coraz wieksza liczba dzieci przenosi się na cs:s który jest na ich poziomie, jest po prostu łatwiejszy... Sam gram w battlefielda i counter strike'a i w obydwie gry można spokojnie pograć jeśli tylko znajdzie się odpowiedni serwer gdzie nieodpowiednie zachowanie jest karane. Wszystkich tych którzy BARDZO nie cierpią chamstwa w grach zapraszam do Ił2 Sturmovik. Ta gra jest po prostu stworzona dla graczy honorowych i z zasadami... Nawet za zestrzelenie spadochroniarza jest kick/ban i nie spotkałem jeszcze nigdy gracza młodszego niż 15 lat...

PostNapisane: 19 sty 2008, 17:24 

więc po kolei :)

MK ja też bywam wierna hihi Heroes of Might & Magic:)

supelek nie wiem czy zrobiłam furorę, ale lubię prowokować dyskusję, a na tym forum zazwyczaj dyskusje dotyczą stricto gier (technicznych etc. stron), ale za każdą grą stoi człowiek, emocje i czasem warto o tym pogadać :P

Co do imprezy hmmm może to fajny pomysł, pomyślę nad tym :) jakoś tak strasznie przypadło mi to forum do gustu :)

CzlowiekDemolka2 wyniki opiszę tutaj, sama jestem ich ciekawa :) co do reszty... wiem, że się określiłeś, ale pamiętaj o tym, że ja nie jestem aż tak obcykana w klimatach graczy co Ty i inni, ale może nadrobię zaległości :P

Kiedyś próbowałam zabrać się za Battlefielda, ale znowu straciłam azymut, jakoś tak za bardzo emocjonalnie podchodzę do takich gier, straszliwie wciągają

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 17:27 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
ineska napisał(a):
CzlowiekDemolka2 ankieta jest prosta, jak i inne testy, które będę wykorzystywała w swoich badaniach, więc proszę nie dramatyzuj tak bardzo
:wink: i nie przyklejaj sam sobie, jako graczowi, etykietki bezmózgiego stworzenia hihi

Pudło "siostro" 8) , wyraźnie napisałem o kim (jakiej grupie graczy) wspominam w kontekście posta Jankova. Jak Ci coś wyjdzie z tej ankiety (i innych testów) to popisz* się na forum bo jestem ciekawy, na pewno nie tylko ja, jakie wnioski wyciągniesz.

*popisz - w znaczeniu - zaprezentuj na forum :*

P.S. dobry flame nie jest zły

Jeśli tak świetnie znasz graczy z Countera to najwidoczniej w niego grałeś ;) Więc pewnie stąd nasza ankieterka wyciągnęła ten wniosek :D

Wracając do tematu innych tytułów. Niestety serie nie "multiplayerowe" nie wciągają graczy na długo, np. taki Bioshock - gra imho świetna, wspaniały klimat, ale co z tego? Przeszedłem raz ta grę i już pewnie do niej nie wrócę, bądź wrócę za jakiś czas. Natomiast taki Battlefield 1942 trzyma niektórych graczy już od 6 lat i może nie ma już tylu graczy co na początku, jednak od jakiś 2-3 lat liczba graczy utrzymuje się na w miarę stałym poziomie. Nie wspomnę już o Counter-Strike'u. Na pewno większość osób w tej ankiecie jako swoją ulubiona grę zaznaczy jakąś grę sieciową lub jedną z większych serii(np. GTA).

PostNapisane: 19 sty 2008, 17:32 

Przyznam się bez bicia, że jak czytam wasze posty, w których wymieniacie nazwy różnych gier etc. (że większości nie znam) to zawsze dopytuję braci o co biega :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 18:33 

Ineska, wyslalem Ci ankiete. Ale chyba bez odpowiedzi. Nie jestem pewien :/ Jak mozesz to jeszcze raz przeslij. Przepraszam z klopot.

A moze taka ankiete na forum ogame? :P Wtedy by bylo wziecie :D hehe

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 19:40 

Ta najlepiej oGame gdzie średnia wieku to 11 lat...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 20:53 

mylisz sie Jankov

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 00:41 

Nie ma ludzi nieomylnych...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 09:45 

Jankov napisał(a):
Nie ma ludzi nieomylnych...

To jak nie masz pojęcia po co piszesz? Fajnie jest nabić kolejny post?

Znam naprawdę dużo osób grających w Ogame, które są 18+ ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2