Teraz jest 19 lis 2024, 00:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sty 2008, 16:19 

Ostatnio po rundzie zakończonej sukcesem, myślę tak:

Normalnie na polu bitwy osoba, która znajdzie dogodną pozycjię do strzału, i będzie z niej prowadzić ogień powinna przetrwać do końca rundy i zabić jak najwięcej przeciwników.

To czemu na pierwszym miejscu ląduje zwykle gracz, który bierze ,,żołnierza wsparcia'' i biegnąc na złamanie karku, strzela do wrzystkiego co się rusza :?: :!:
Może ma po prostu farta, a może ma takiego skilla? :?

Spostrzeżenia zapisywać poniżej.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 16:31 

omg chlopie malo cos grasz w ta gre , pograj dopiero zakladaj takie tematy , w tej grze nigdy osoba lezaca plackiem nie bedzie najlepsza... nie wiem jakim cudem do takich wnioskow doszedles :wink:

na 1 miejscu moze byc kazdy , liczy sie twoj skill i umiejetnosci w grze

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 16:35 

lol siedzenie na miejscu jak to określiłeś to CAMPERKA a za to można nawet dostać BAN-a na niektórych serwerach pomyśl jeśli bierzesz żołnierza wparcia i biegasz z innym to rozdajesz amo a za każdą pomoc masz +1 ptk więc na następny raz nie pisz głupot

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 16:38 

Jak kiedyś miałem taką sytuację: mapa dragon valley na 32 osoby (infantry) grałem jako Chińczyk i amerykanie zajęli wszystki flagi orpócz tej, która jest najbliżej głównej bazy USMC. Grałem jako medyk, reszta albo support albo sniper. Walka sobie trwa, ja biegam wokół tej jedynej flagi i reanimuje wszystkich, rzucam apteczki, zastrzele kogos kto podejdzie z blisko.W efekcie bardzo niewiele kuponów nam zleciało, i nagle bum- koniec rundy, Chiny wygrały, ja mam 99 punktów, 2 zgony i 2 fragi. Reszta 40 punktów nizej. Osobiście uważam że bieganie i aktywna gra jest lepsza.

A snajperem to można dla zabawy pograć, ale nie jesli chce się wygrać bitwę :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 16:50 

Pewnie kampiles gdzies w bazie przeciwnika zadnego pozytku z ciebie nie bylo bo pewnie chodziles ze snajperka, przekampiles cala runde zabiles okolo 10 osob i co myslisz ze bedziesz na 1 miejcu? ty byles skampiona gazela a nie tygrys lub smok :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 17:02 

To zależy od mapy. Na przykład :

W Strike at Karkaland, Biore grenadiera i biegnę na przeciwników miotając kule i rakiety (oczywiście w rosądny sposód).
A w Shargi Penisua (sorry jeśli żle napisałem nazwę) wdrapuję się na dźwig i eliminuję ze snajperki wszystkich wrogów w zasięgu celownika.
W obu przypadkach jestem w pierwszj czwórce.

Najbardziej nie lubię Operacji clean swepp, bo nigdy nie można do końca przewidzieć w jakich okolicznościach się znajdziesz.

TuRbO4Fun napisał(a):
lol siedzenie na miejscu jak to określiłeś to CAMPERKA a za to można nawet dostać BAN-a na niektórych serwerach pomyśl jeśli bierzesz żołnierza wparcia i biegasz z innym to rozdajesz amo a za każdą pomoc masz +1 ptk więc na następny raz nie pisz głupot

Źle mnie zrozumiałeś, ja nie krytykuję szypkiej i efektownej walki.
Sam często biorę żołnierza wsparcia, lub robię inne rzeczy, które jak ci się zdawało, krytykuję.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 17:20 

No gratuluje toku myślenia, uważam ze większość tych zdań to głupota:)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 17:20 

Najwięcej punktów na SaK mają ci, co biegają z defi za snajperami xD

PostNapisane: 20 sty 2008, 17:39 
Moderator forum

WIKING(G) napisał(a):
Ostatnio po rundzie zakończonej sukcesem, myślę tak:

Normalnie na polu bitwy osoba, która znajdzie dogodną pozycjię do strzału, i będzie z niej prowadzić ogień powinna przetrwać do końca rundy i zabić jak najwięcej przeciwników.

To czemu na pierwszym miejscu ląduje zwykle gracz, który bierze ,,żołnierza wsparcia'' i biegnąc na złamanie karku, strzela do wrzystkiego co się rusza :?: :!:

Bo BF2 to BF2. Nie jest realistyczny. Zagraj w PR albo FH2, pobiegaj troszke tak jak w vanilli i jeszcze najlepiej poskacz, to pogadamy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 18:40 

skiLLer napisał(a):
Pewnie kampiles gdzies w bazie przeciwnika zadnego pozytku z ciebie nie bylo bo pewnie chodziles ze snajperka, przekampiles cala runde zabiles okolo 10 osob i co myslisz ze bedziesz na 1 miejcu? ty byles skampiona gazela a nie tygrys lub smok :roll:

Tak jest zwykle, żółtodziby biorą za snajperke bo chcą się przez chwile poczuć jak pro, ale gracz który ma jakieś kwalifikacje na snajpera może dużo zdziałać
I rzeczywiście źle oddałem sens tego tematu.
Ten temat miał służyć temu aby niektóre osoby wymieniały się wzajemnie swoim doświadczeniem i napisały jak wykorzystują najlepjej zalety niektórych funkcji.

PS: jeśli chcecie zobaczyć jak walczy PRAWDZIWY snajper(oczywiście w grze, nie realu, chodzi mi o to jak walczyć jak pro a nie jak żółtodziób- bieganie w kółko ze snajperką i strzelanie w niebo) zobaczcie te filmiki instruktarzowe:http://www.youtube.com/watch?v=y0S8jtuHfKA

Ostatnio edytowano 20 sty 2008, 18:56 przez WIKING(G), łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 18:48 

WIKING(G) napisał(a):
To zależy od mapy. Na przykład :

W Strike at Karkaland, Biore grenadiera i biegnę na przeciwników miotając kule i rakiety (oczywiście w rosądny sposód).
A w Shargi Penisua (sorry jeśli żle napisałem nazwę) wdrapuję się na dźwig i eliminuję ze snajperki wszystkich wrogów w zasięgu celownika.
W obu przypadkach jestem w pierwszj czwórce.

Najbardziej nie lubię Operacji clean swepp, bo nigdy nie można do końca przewidzieć w jakich okolicznościach się znajdziesz.

TuRbO4Fun napisał(a):

Źle mnie zrozumiałeś, ja nie krytykuję szypkiej i efektownej walki.
Sam często biorę żołnierza wsparcia, lub robię inne rzeczy, które jak ci się zdawało, krytykuję.

wybacz patrzac na twoj skill i t ze byles w pierwsze 4 to grales na serwer z bardzo slabym poziomiem....

a te filmiki ekhm chlopie daj spokoj rozumiem pomagajac , niec pokazuja ale realia sa inne juz tu jeden taki probowal sciemniac jak to snajper wymiata i mu nie wyszlo ;] , lepiej graj i baw sie bo cos za bardzo bierzesz ta gre na serio

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 18:55 

CZYTAJ. Napisałem, że tak robjią profesjonalne osoby W GRZE a nie w realu!

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 19:02 

Ta w tej grze przydaje sie myslenie, skill, fuks, i spoty. Tera ćwiczcie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 19:09 

Grubber{PL} napisał(a):
Ta w tej grze przydaje sie myslenie, skill, fuks, i spoty. Tera ćwiczcie.

Dokładnie :!: :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2008, 19:09 

Jak dla mnie ten temat powinno sie zamknac i rozstrzelać:)

niech sobie kazdy gra jak chce, to zabawa ma byc:)

Grubber, mialem sie ciebie dawno zapytac, masz w userabar, komandos drinker, i tu moje pytanie czy ci to na prawde smakuje??? :lol:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2