Cytuj:
Zaowocuje, tylko soft do tego, z tego co mi znajomy ktory w tym siedzi kosztuje okolo 2300zł, i efekt jest.
DivX= Xvid(tylko darmowy odpowiednik)
#1 Weź stary, proszę cię opamiętaj się. NIGDY nie odzyskasz tego co już wyciąłeś/wykasowałeś konwersją na format stratny. Jest tak jak marteen napisał. Transformacje, przybliżenia, jakieś manipulacje spektrum i intrerpolacja złożonymi algorytmami nie przywrócą stanu oryginalnego
(w sumie szkoda) :/
#2 Jeśli DivX=XviD to ja jestem święty, poza tym XviD to nie TYLKO ale AŻ +masa innych możliwości (choć ostatnio nie śledzę uważnie zmian w DivX v6 w odniesieniu do X-a)
Cytuj:
Nie jest to prawda, plik skonwertowne w wmm ma slabsza jaksc na YT od tego samego materialu skonwertowanego w Vegas pr0;)
Dalej nie łapiesz różnicy jaka jest między filmami z WMM a np Vegasem - ty dobrze odpowiedziałeś wcześniej ja tylko uzupełniłem. Nigdzie nie wspomniałem o
Winows
Movie
Maker (program do montażu i zapisu, tak samo jak ulead i sony vegas)- napisałem o konwerterze MediaCoder 0.61 (by Stanley Huang) który ładnie i gładko łyka wszystko co mu dasz (materiał z np vegasa) i "wypluwa" w dowolnym formacie i jakości.