Jako że sporo osób nie zagląda na forum realitymod.com lub nie zna angielskiego, zamieszczam tu coś w sam raz dla graczy dopiero zaczynających swoją przygodę z tym znakomitym modem
Ten minimod jest idealny do ćwiczenia latania.
Niżej zamieszczam przetłumaczenie posta autorstwa
l|Bubba|l, który znajduje się pod
TYM ADRESEM
Tryb treningowy: (Minimod)
1.: Dodaje nowe tryby gry dla Kashan Desert 32;64, Qinling 64 i Albasrah 64 do maplisty.
- Wersja Kashan 32 jest przeznaczona do treningu latania, zawiera porozrzucane po mapie pojazdy.
- Wersja 64 posiada wszystkie rodzaje pojazdów w północnej wiosce oraz samoloty na lotniskach.
- Qinling jest drobnie zmodyfikowana, dodano porozrzucane pojazdy oraz klika zamieniono.
- Albasrah jest mapą treningową dla klanów stworzona dla 10th mountains. Rebelianci stracili większośc swoich ?zasobów?. Brytole dostali więcej pojazdów powietrznych i lądowych.
Większość pojazdów spawnuje się na początku gry, respawnują się co 10 sekund i mogą być użyte 10 razy z każdego spawnpointu. JDAM odnawia się co 32 sekundy.
2.: Zmiany do ustawień lokalnych serwera:
- brak oczekiwania na rozpoczęcie gry
- brak czekania na spawn gracza
- nielimitowane kity
Granie online nadal jest możliwe z tą modyfikacją.
Instalacja:
- Pobierz plik.
- Przenieś go do głównego folderu BF2 (tam gdzie znajduje się plik BF2.exe).
- Rozpakuj ZIPa do głównego folderu BF2.
- Kliknij "tak", gdy zapyta cię o nadpisanie plików.
- Koniec.
Kopia zapasowa:
- Możesz zrobić backup orginalnych plików samemu albo wziąć je z pliku Backup.zip.
- Po prostu rozpakuj ZIPa tak jak poprzednio do głównego katalogu BF2 by przywrócić poprzednie pliki gry.
- Jedyne co wtedy zostaje to kilka obrazków w folderze "info" każdej mapy.
- Proszę nie usuwaj żadnych plików jeśli nie jesteś pewien tego co robisz.
Linki do minimoda (9.3 MB):
Mirror 1 - Rapidshare
Mirror 2 - Filecoast
(U mnie nie działały te z rapida, spróbujcie lepiej z Filecoast - Zar).
Linki do kopii zapasowej:
Training Mode 0.7 Backup
Gra:
Po prostu wybierz Trening Mode z rozwijanej listy.
Proszę o przyklejenie tematu.
! Uwaga - nie jestem autorem tego tekstu, nie mam do niego żadnych praw, nie ja stworzyłem tego minimoda, po prostu przetłumaczyłem posta l|Bubba|l !
ORYGINALNY TEKST: http://www.realitymod.com/forum/f10-pr- ... nimod.html