Teraz jest 24 lut 2025, 23:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lut 2008, 10:48 

witam..opisze problem bardzo dokladnie....... do wczoraj gralem w bf i wszystko bylo super..... moj sprzet to 1gb ram procek 2.6 athlon grafika radeon 9800 pro 128 mb..monitor LG 17 cali do wczoraj....kupilem nowy monitor PHILIPS 22 cale LCD panorama i wszystko sie zmienilo zgra...mialem sterowniki OMEGA .3.8.360 ( jakos tak) teraz na nowym monitorze jak wlacvzam gre to po paru sekundach od rozpoczecia rundy wszystko sie psuje..pojawiaja sie trojkaty jakies czarne..budynki sciany sa porozciagane...pelno kwadracikow czarnych na obiektach..na ziemi jest pelno roznokolorowych plam .tak jakby jaskrawymi farbami pomalowane...zmienialem sterowniki na rozne na catalyst 8.6 i catalyst 6.6 i zawsze to samo.... w grze bawilem sie w opcjach .dawalem niskie tekstury raz..raz wysokie... i nic.. na pulpicie mam rozdzialke 1680-1050 75 hrc w grze mialem zawsze 1124 .75 hrc... jak dalem prawy myszy na ikone gry i tam we wlasciowsciach dopisywalem +widescreen i rozdzielczosc to tez nic nie dalo...... kto wie co robic..bo to napewno cos od sterownikow albo czegos..zbytnio sie nie znam na kompach a do wczoraj wszystko bylo ok i sie gralo super.po zmianie monitora zaczela sie cyrki z teksturami..prosze o pomoc..dzieki.....GRA OCZYWISCIE ORYGINAL

Ostatnio edytowano 5 lut 2008, 16:19 przez Mankeyboss, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 11:50 

Jka dla mnie karta sie przegrzewa, jaka jest jej temp w stresie?

Zainstaluj tez catalysty jakies od ati, tylko wcześniej odinstaluj te, uzyj driver cleaner i instaluj.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 11:56 

wlasnie sciagam catalyst 8.1...... ale najlepsze jest to ze na bardzow ysokich detalach chodzi mi nowy need for speed i nic sie nie dzieje..... a te sterowniki co mam teraz omega dzialaly super na monitorze LG 17 a teraz na nowym wlasnie dzieja sie takie czary;/ ze karta raczej sie nie przegrzewa bo wszystko smigalo super

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 12:10 

Może w pliku C:\Documents and Settings\[nazwa usera Windos]\Moje dokumenty\Battlefield 2\Profiles\0001\video.con zmień częst. odświerzania na 60Hz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 12:48 

catalyst 8.1 nie pomogly:(:( a w tym profiles video CON nie moge nic zrobic bo sa same pliki ktorych nie moge otworzyc i nic zrobic....zainstalowalem jeszcze catalyst 6.6 i dalej to samo..juz nie mam pojecia co zrobic...kiedys mialem tak samo i OMEGA sterowniki pomogly..a teraz po zmianie monitora jest to samo i omega sie juz nie nadaja...help pls

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 08:50 

mozna zmienic rozdzielczosc monitora (choc to mi nie pomoglo bo mialem ten sam problem)

mozna zmienic jakosc kolorow z 64 na 32 bity

mozna zmienic wlasciwosci karty na slabsze (chodzi mi o wydajnosc)

albo mozna zmienic wlasciwosci monitora (tez chodzi o wydajnosc)

ps. ja jak kupilem monitor tez mialem ten problem ale zrobilem te 4 rzeczy i nic , ale po 2 dniach zadzialalo samo

mam nadzieje ze pomoge bo mi te 4 RAZEM pomogly

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 13:36 
Spamer!

M@TH3V napisał(a):
uzyj driver cleaner i instaluj.
, sciagasz driver cleaner , usuwasz stare stery i instalujesz te ktore miales na plycie dolaczone do karty graficznej / omegi , ktore miales wtedy .

Jak to nie pomoze , mozesz usunac szadery , usuwasz foldery z dziwnymi cyferkami i literkami , lokalizacja :
Kod:
C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache
:wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 14:29 

Spróbuj podłączyć się pod gniazdo analogowe w monitorze i na karcie graficznej i daj później znać.

Obrazek

Strefa czasowa: UTC + 2