Teraz jest 1 lis 2024, 05:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lut 2008, 20:37 

Witam,

Pytam sarkastycznie: kiedy pojawi się grywalna wersja PR, w której będę miał minimapę i nie będę musiał biegać kilometrami, żeby u celu zginąć zabity przez jakiś "niezniszczalny" czołg?

Pograłbym sobie w PR 0.4 na Karkand 2... oj, byłoby cudownie...

Czy tylko ja mam dosyć PR 0.7?

PostNapisane: 10 lut 2008, 20:46 
Moderator forum

Martin5_PL napisał(a):
Pytam sarkastycznie: kiedy pojawi się grywalna wersja PR, w której będę miał minimapę

Raczej NIGDY :twisted:

Martin5_PL napisał(a):
nie będę musiał biegać kilometrami, żeby u celu zginąć zabity przez jakiś "niezniszczalny" czołg?

Do transportu używaj pojazdów, graj zespołowo i nie pchaj się pod lufę.

Martin5_PL napisał(a):
Czy tylko ja mam dosyć PR 0.7?

Nie wiem, ale na pewno jesteś w mniejszości.

PS. poczekaj do patcha, kilka rzeczy zmieni się na lepsze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 23:59 

beznadziejny tekst.
chcesz mniejszych map?
chcesz karkland?
chcesz minimapy?

NIC PROSTRZEGO odpalasz battlefield2 i masz tam wszystko o czym marzysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/u]

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 09:41 

heh... Ja gram dopiero od 0.7, Grałem w BFa z minimapą, w PRrze nie wydaje mi sie tak niezbędna... nawet lepiej, teraz szuka sie wroga i mówi przez Voip'a a nie zapycha mapę dziesiatkami markerów :]

PS: Zauważyłem że ty Martin narzekasz na co drugą rzecz w PRrze więc polecam dwa rozwiązania- BF2 lub zrób własnego moda, bez błędów, z Karkandem, małymi mapami i radarem ^^

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 11:29 

Martin, wszystko pozostaje do wyuczenia. ja pamietam jak zagralem kilka razy w 0.4 i dalem sobie spokoj. potem zacząlem od 0.5, ale az do bety 0.6 to gralem tylko jako medyk bo inaczej nie wiedzialem w kogo strzelac i nie moglem sie wogole polapac.. :evil: teraz zadko jestem medykiem, bardziej cos bardziej ofensywnego i jestem w tym coraz lepszy nawet bez minimapy itp... :)

posrednio w sprawie minimapy itp ktos mnie widzial bo nawet strzelil dwa razy jak siedzialem na wzgorzu na Fools Road.. w tym czasie ktos mnie zaszedl od tylu... :shock: tylko ze nie zauwazyl tylko polozyl sie kolo mnie i szukal :lol: :lol: :lol: :lol: normalnie ubaw (zaciachalem go nozem) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 15:43 
Moderator forum

pan_michal napisał(a):
w tym czasie ktos mnie zaszedl od tylu... :shock: tylko ze nie zauwazyl tylko polozyl sie kolo mnie i szukal :lol: :lol: :lol: :lol: normalnie ubaw (zaciachalem go nozem) 8)

Takie sytuacje w PR są najlepsze :D Szczególnie jak kończą się nożowaniem wroga :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 17:05 

Gapis napisał(a):
(..)
PS: Zauważyłem że ty Martin narzekasz na co drugą rzecz w PRrze więc polecam dwa rozwiązania- BF2 lub zrób własnego moda, bez błędów, z Karkandem, małymi mapami i radarem ^^

Masz rację, narzekam na PRa od wersji 0.5.
Ciągle mam nadzieję, że następna wersja będzie lepsza, a jeżeli nie lepsza, to chociaż bardziej miejska.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 17:10 

Martin5_PL napisał(a):

Ciągle mam nadzieję, że następna wersja będzie lepsza, a jeżeli nie lepsza, to chociaż bardziej miejska.

jedno moge Ci powiedziec (jak sam nie czytasz realitymod): w nastepnej wersji bedzie ponoc dosc zurbanizowanie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 17:41 

Panie Michale, lejesz miód w moje serce...

To teraz czekam jeszcze na falę protestów z powodu braku minimapki i oficjalne ifo od twórców moda, że mapka powróci w wersji 0.8.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 17:58 

To se poczekasz ;P

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, 18:30 
Moderator forum

Martin5_PL napisał(a):
To teraz czekam jeszcze na falę protestów z powodu braku minimapki i oficjalne ifo od twórców moda, że mapka powróci w wersji 0.8.

igor_xzx napisał(a):
To se poczekasz ;P

...Bo nie powróci :twisted:

http://www.realitymod.com/forum/f200-pr-v0-7-feedback-forum/33573-0-7-feedback-minimap-removal.html

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2008, 12:08 

Nie rozumiem... co jest takiego złego w braku minimapy ? A Caps-Lock to już nie istnieje co ? Nie chce się czekać tych 5 sekund ? Dla mnie, brak mapki jest bardzo zadowalający... zwłaszcza jak kiedyś odstrzeliłem trzech kolesi, którzy stali w bardzo bliskich odległościach od siebie i nie zauważali śmierci kolegów bo nie mieli mapki... a co za tym idzie - nie chciało im się odwrócić słysząc wrogi AK-47 i paniczne krzyki towarzyszy w agonii :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, 03:20 

oj panowie za dużo vanilli, za dużo :P Brak mini mapki jest jak najbardziej wskazany, w realnym polu walki nie biegasz z radarem przyklejonym do hełmu, zmusza to do komunikacji drużyny. Po za tym w pojazdach jest więc nie mówcie że jej nie ma :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, 10:09 

na realitymod.com był jeszcze fajniejszy pomysł. Żeby wyrzucić z mapy pokazywanie pozycji ludzi z teamu. Wtedy dopiero byłby nacisk na team play'a ( i sporo dodatkowej roboty dla komendanta :) )

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, 11:40 

wg mnie to byloby glupie troszke... wyobraz sobie ze chcesz na kashanie dostac sie gdzies i widzisz tylko swoj sklad. i za wzgorzem moze stac ciezarowka powiedzmy z trzema gosciami ktorzy sobie ot tak jezdzą i nawet nie bedziesz o tym wiedzial tylko szedl 45 min :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2