Teraz jest 27 lis 2024, 18:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lut 2008, 21:51 

Gry komputerowe są przez wielu uważane za sposób na oderwanie się od rzeczywistości i zrelaksowanie. Ale czy aby napewno?
Wyrażajcie swoje opinie na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 21:58 
Spamer!

Darek , sam wiesz co one z kims znanym nam zrobily ;) , wiec po co to pytanie ?

1. nie ma nic do roboty fajnie sie oderwac :) ,
2. podnosic umiejetnosci , gdy FFA sie znudzi , zapisac sie do klanu i mierzyc sie z innymi :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 22:05 

granie samemu jest bez sensu, polewki na ts`ie z kumplami są bezcenne :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 22:30 

Tak, tylko, że grając profesionalnie na 80% nic nie osiągniesz. Niestety taka prawda. To jest jak z piłką nożną i innymi dyscyplinami sportu. Jest wielu bardzo dobrych graczy którzy chcą coś osiągnąć, a tylko nieliczni dopinają swego. W sporcie liczą się przede wszystkim pieniądze i znajomości. Bez tego ani rusz. Możesz mieć umiejętności na poziomie Dudka a i tak nie będziesz grał w Realu Madrid. Zdarzają się wyjątki, nie zaprzeczam, ale to niestety pojedyńcze jednostki.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 22:34 
Spamer!

w e-sporcie jest tak jak ktoś tu kiedyś napisał , ze tylko szczęściarze mogą coś osiągnąć w tym , wielu dobrych graczy nie ma czasu na klan etc...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, 22:44 

Jest sens oglądać telewizję, czytać książki, słuchać muzyki?
Ja wszystko robie 4fun, nie staram się być pro bo nie mam czasu na mecze, wolę grać w naprawdę wolnych chwilach.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2008, 11:23 

Daszek napisał(a):
Jest sens oglądać telewizję, czytać książki, słuchać muzyki?
Ja wszystko robie 4fun, nie staram się być pro bo nie mam czasu na mecze, wolę grać w naprawdę wolnych chwilach.

nie ma zadnego !! istnieje tylko nauka !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2008, 14:07 

ojj chyba popełniłeś błąd pisząc tego posta... :D szykuj się na salwę postów przeciwnych tobie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2008, 17:53 

Ja bez gier sobie właściwie życia nie wyobrażam ;) Ale mój stary za to nie lubi jak gram, czasem mówi, że to szatan wcielony i by pozabijał wszystkich ludzi którzy wymyślili gry komputerowe. W sumie mogę go kiedyś nagrać, bo czasem niezłe śmiechy są jak tak gada... :P

Ja np w ogóle nie oglądam TV (jak filmy to na kompie) - inni oglądają po pare godzin dziennie telewizje, a ja wole w tym czasie pograć sobie, bo przynajmniej jest to interaktywna rozrywka w porównaniu do telewizji (nie licząc głupich programów typu "zgadnij jakie to słowo").

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2008, 20:19 

TylerPL napisał(a):
Ja bez gier sobie właściwie życia nie wyobrażam ;) Ale mój stary za to nie lubi jak gram, czasem mówi, że to szatan wcielony i by pozabijał wszystkich ludzi którzy wymyślili gry komputerowe. W sumie mogę go kiedyś nagrać, bo czasem niezłe śmiechy są jak tak gada... :P

Ja np w ogóle nie oglądam TV (jak filmy to na kompie) - inni oglądają po pare godzin dziennie telewizje, a ja wole w tym czasie pograć sobie, bo przynajmniej jest to interaktywna rozrywka w porównaniu do telewizji (nie licząc głupich programów typu "zgadnij jakie to słowo").

Mam podobnie xD
Najśmieszniejsze jest to że starzy gadają tak siedząc przed telewizorem :lol:
Telewizja jest taka... BIERNA, leżysz i nic nie robisz... W grze wszystko zależy od ciebie... I to jest najlepsze 8)

PostNapisane: 26 lut 2008, 23:43 

Fajnie jest pograc. Grywam juz od 7-8 lat na sieci wlacznie z powaznym zaangazowaniem klanowym jak i bedac jednym z najlepszych graczy europejskich w najlepszych klanach w kilku grach.. Ale wiadomo, lata leca.. Gdybym byl mlodszy to moze i bym powazniej traktowal gdy jako ze predyspozycje psycho-fizyczne do nich mam i wlasciwie gdybym mial czas i ochote (bo nawet z tym teraz trudno) to w kazda gre gralbym bardzo dobrze.. No ale lata robia swoje i z coraz to nowa gra coraz mniej mysle o klanach a traktuje to jako 100% rozrywke (np. Battlefield 2 to juz byla z zasadzie rozrywka, a moja obecnosc w kilku klanach to raczej poszukiwanie towarzystwa do gry niz powazne ambicje, pozniej nawet w BF2 mialem etap gry samemu przeciwko wszystkim bo juz naprawde nie mialem ochoty sie angazowac). W kolejnych grach watpie zebym juz kiedykolwiek bawil sie w jakiekolwiek klany. Ale grac na swoj sposob bede :P

Tak wiec odpowiadajac na pytanie zawarte w tytule - TAK :D

PostNapisane: 2 mar 2008, 23:36 

Tez jestem zwolennikiem gier nie tylko dlatego bo w nie gram ;)
Oczywiscie maja swoje minusy:
-brak ruchy - to mysle ze powoli sie bedzie zmienialo (wii, GitarHero i inne gry tego typu)
-psucie wzroku - czytanie ksiazek tez nie słuzy oczą pozatym nowsze monitory pewnie beda zdrowsze
-strata czasu - ogladanie TV to dopiero strata czasu, gry wymagaja od użytkowników więcej uwagi co zapewnia jakiś tam rozwój wiec nie jest tak źle
-itp , itd

Strefa czasowa: UTC + 2