Teraz jest 2 sie 2025, 22:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 351 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lut 2008, 15:22 

Szczerze to siedział na wysepce koleś w igle, no to co miałem sie dać zestrzelić ?
:D (to parę razy pościłem na nich bombki)

PostNapisane: 23 lut 2008, 17:14 

seba18 napisał(a):
Jestes pewny,ze nie lamales zasad bo ban jest za nie respektownie zasad.

tak jestem pewnien jedyne co zrobilem to jak sie przyznalem na poczatku przypadkiem zrobilem TK i wiecej nic zlego nie zrobilem chyba ze obrona flagi to naruszenie zasad.... :?: :?:

PostNapisane: 23 lut 2008, 18:39 

komar(poland) napisał(a):
Pakamaka chodzi mi o Base Rape co na tym serwerze jest zabronione, a zwłaszcza że robi to gracz który te zasady wymyślił i powinien świecić wzorem na swoim serwerze.Śmieszne jest to , że w poprzedniej rundzie straszył kogoś kickiem za latanie jotką nad lotniskowcem :D .

PS
Co do commandera nie ruszałem się, i nie rozstawiałem gaymorów "gdzie popadnie" :D

Latanie jotką nad lotniskowcem to nie base rape ,rzucanie bomb na pokład a i owszem,wysepka na Łejku nie jest bazą i nie ma tam nieprzejmowalnej flagi,jest tam tylko respawn i arta którą zawsze staram się wysadzić.Przypomnij sobie na Gulfie jak USA wjezdza na uncup(aster).Podobnie jest z górkami na Strajku,a granaty leca na spawny aż miło,flagi nie ma ,arta jest,baserapu też nie ma.Ja postaram się zawsze świecić:)Pozdro.

PostNapisane: 23 lut 2008, 20:57 

Teoretycznie na Karkandzie na górce jest to samo , nawet arta jest :D , według mnie uncap to flaga której nie można przejąć, a jeżeli się mylę to mnie oświeć, bo np walenie artą chinolom po lotnisku na Daging Oilfield (Nie mam tam czerwonego kółeczka :D )według tego co napisałeś to nie base rape.
Toilet strzelanie do essexa w celu obrony własnego tyłka to według Ciebie Base Rape ???

PostNapisane: 24 lut 2008, 10:13 

Napisałem o Gulfie ,na Daging nie ma uncupu chinoli, z czego ten toilet walił do Essexa z G36C??? :omg:

PostNapisane: 24 lut 2008, 19:14 

Nie . To raczej base rape nie jest (wg. mnie)

PostNapisane: 24 lut 2008, 20:26 

Toilet-pl napisał(a):
Nie . To raczej base rape nie jest (wg. mnie)

To jak możesz to nie strasz ludzi kickiem za to samo thx :)

PostNapisane: 24 lut 2008, 20:37 

Dobra :P

PostNapisane: 25 lut 2008, 07:33 

Komar, widzę że wysnółeś kolejną werjsę grania commanderem jak było to kiedyś u nas na servie na mapie sharqui.
Z tego co pamiętam to rzucałeś claye pod flagę i jeszcze pojechałeś mnie od idiotów za to że dałem ci warna, a teraz piszesz jakieś głupoty że leżałeś i sie nie ruszałeś. Masz chyba wielkiego pecha że akurat wszyscy się Ciebie czepiają a Ty nie robisz nic złego : :)

PostNapisane: 25 lut 2008, 10:21 

A co złego jest w rzucaniu min na fladze na początku rundy????. Rzuciłem, poszedłem na schody wcisnąłem caps lock , a nagle wielki pan admin mnie straszy, że niby nie robię tego co do coma należy.

PostNapisane: 25 lut 2008, 10:56 

admini mogą my nie :]
i to caly for fun plackow kicki za skilla punkty dla lamek ^^

PostNapisane: 25 lut 2008, 14:57 

Chyba ci sie eddie serwery pomylily :roll:
Jezeli nie lamales zasad a zostales wyrzucony to screen i ktos juz adminki nie bedzie mial.

PostNapisane: 25 lut 2008, 17:00 

:D dobre Eddie, pokaż no mię to palcem kto daje kicki za skilla bo wydaje mi się że śnię. Co do komara jakbyś nie wyskoczył do mnie z jakimiś bluzgami to wydaje mi się że temat byłby zamknięty. Niekiedy przymyka się na takie rzeczy oko, ale to w tedy kiedy jest mało osób na servie.

PostNapisane: 6 mar 2008, 12:38 

Taka sprawa mala.

Conq i wake , Krzychu troche przesadza. Bombardowanie lotniska chinoli , rozwalanei jotki itp sprzetu to nie SPAWNKILING , daleko mi do tego , to ze nie umiecie wystartowac badz zdjac F35 igla to wasz problem ale nie strasz kickiem bo sie osmieszasz jak dla mnie . To normalne ze jak sie uda US to lockuje lotnisko , macie inne flagi tez. Wiec nie przesadzaj... po zmianie stron tez byscie lockowali lotnisko jakby sie dalo zeby jotka nie wyleciala.

Druga sprawa robi ktos TK dla sprzetu , informuje o tym zawsze z prosba o kicka , potwierdza to 2 graczy , koles 3 razy TK robi i nic , info zeby screena wyslal na mail lol :mrgreen: , koles akurata bana dostal wiec i tak dobrze , ja moge screena pozniej wkleic na forum np czy cos ale nie bede z gry wychodzil zeby zaraz maila komus slac... wy pilnujecie zasad ale jak po np jednje stronie ma nikogo od was to inni wam staraja sie pomoc.

PostNapisane: 6 mar 2008, 14:43 

Zalatw xfire i pisz do mnie wtedy :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 351 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2